Re: Rega vs Rega tonearm !!!!!
μα και ο βραχίονας του απλού ΜΚ2 είχε διαφορά.
αν θυμάμαι καλά 2,2 - 2,5γρ βαρύτερος.
Μάκη 2+γρ είναι πολλά για απόκλιση.
για το M5G δεν θυμάμαι ακριβώς τι δίνει. έχω την εντύπωση ότι το ίδιο γιατί πρέπει να το είχα τσεκάρει όταν αγόρασα το πικάπ και δεν ξανασχολήθηκα..
τα χαρτιά είναι στην κούτα και ποιός ανεβαίνει πατάρι.....
στην δική σου περίπτωση πχ, έχεις υπολογίσει την συνολική μάζα με την DL103, έχεις βάλει το ανάλογο subweight, αλλά αν βγάλεις από την εξίσωση 2γρ θα δεις την συχνότητα συντονισμού της κεφαλής να αλλάζει πολύ.
ποιά είναι η πραγματική τώρα;; με το συνολικό βάρος που νομίζεις ότι έχεις ή με το μετρημένο από μένα;
και αν λέμε ότι κάνεις και συ τις μετρήσεις και δεις ότι έχω δίκιο, από που θα αφαιρέσεις 2γρ;
θα αλλάξεις το headshell;;
εκτός αν τώρα είσαι στο ένα σωστό άκρο και με 2γρ μείον πας στο άλλο σωστό άκρο και όλα καλά!
αν όχι;;;
Σε ορισμένες περιπτώσεις ο κατασκευαστής αλλάζει τις προδιαγραφές δίχως προειδοποίηση αυτό αναγράφετε πάντα με ψιλά γράμματα ...
Ίσως να έπεσες σε αυτήν την περίπτωση στον βραχίονα του M5G.
μα και ο βραχίονας του απλού ΜΚ2 είχε διαφορά.
αν θυμάμαι καλά 2,2 - 2,5γρ βαρύτερος.
Μάκη 2+γρ είναι πολλά για απόκλιση.
για το M5G δεν θυμάμαι ακριβώς τι δίνει. έχω την εντύπωση ότι το ίδιο γιατί πρέπει να το είχα τσεκάρει όταν αγόρασα το πικάπ και δεν ξανασχολήθηκα..
τα χαρτιά είναι στην κούτα και ποιός ανεβαίνει πατάρι.....
στην δική σου περίπτωση πχ, έχεις υπολογίσει την συνολική μάζα με την DL103, έχεις βάλει το ανάλογο subweight, αλλά αν βγάλεις από την εξίσωση 2γρ θα δεις την συχνότητα συντονισμού της κεφαλής να αλλάζει πολύ.
ποιά είναι η πραγματική τώρα;; με το συνολικό βάρος που νομίζεις ότι έχεις ή με το μετρημένο από μένα;
και αν λέμε ότι κάνεις και συ τις μετρήσεις και δεις ότι έχω δίκιο, από που θα αφαιρέσεις 2γρ;
θα αλλάξεις το headshell;;
εκτός αν τώρα είσαι στο ένα σωστό άκρο και με 2γρ μείον πας στο άλλο σωστό άκρο και όλα καλά!
αν όχι;;;