ChrisKya
Established Member
Καλησπέρα, θέλω να προσθέσω στο τελευταίο ποστ μου πως με την μέθοδο 20IRE είχα κυρίως τα προβλήματα στις φωτεινές σκηνές και ελάχιστες φορές με τη μέθοδο 2 Point.
Λοιπόν έχω τα εξής σκρινσοτ:
1)Πρό-καλιμπραρίσματος Warm1-Gamma2.4
2)Πρό-καλιμπραρίσματος Warm2-Gamma2.4
3)Καλιμπραρισμένο Warm1-2Point
4)Καλιμπραρισμένο Warm1-20Point
5)Καλιμπραρισμένο Warm2-2Point
6)Καλιμπραρισμένο Warm2-20Point
και επίσης θα δείτε και ένα excel αρχείο με τις ρυθμίσεις για την κάθε μέθοδο.
Καθότι δεν μπορώ να παραθέσω πάνω απο 15 σκρινσοτ, ούτε να επισυνάψω συμπιεσμένο αρχείο, ελπίζω η πολιτική του φόρουμ να επιτρέπει το ακόλουθο link όπου ανέβασα τις φωτογραφίες: πατήστε εδώ
Απο τα ελάχιστα που γνωρίζω σε διάστημα 4 ημερών, έχω μάλλον ιδιαίτερο πρόβλημα απο 70-100 IRE συνήθως.
Ελπίζω και με το αρχείο excel να έχετε μια πιο λεπτομερή εικόνα της κατάστασης.
Ποιό απο τα τέσσερα καλιμπραρίσματα πιστεύετε πρέπει να "κρατήσω" και με ποιόν τρόπο να το βελτιώσω, ή κανένα και να εφαρμόσω κάποια άλλη μεθοδολογία?
Λοιπόν έχω τα εξής σκρινσοτ:
1)Πρό-καλιμπραρίσματος Warm1-Gamma2.4
2)Πρό-καλιμπραρίσματος Warm2-Gamma2.4
3)Καλιμπραρισμένο Warm1-2Point
4)Καλιμπραρισμένο Warm1-20Point
5)Καλιμπραρισμένο Warm2-2Point
6)Καλιμπραρισμένο Warm2-20Point
και επίσης θα δείτε και ένα excel αρχείο με τις ρυθμίσεις για την κάθε μέθοδο.
Καθότι δεν μπορώ να παραθέσω πάνω απο 15 σκρινσοτ, ούτε να επισυνάψω συμπιεσμένο αρχείο, ελπίζω η πολιτική του φόρουμ να επιτρέπει το ακόλουθο link όπου ανέβασα τις φωτογραφίες: πατήστε εδώ
Απο τα ελάχιστα που γνωρίζω σε διάστημα 4 ημερών, έχω μάλλον ιδιαίτερο πρόβλημα απο 70-100 IRE συνήθως.
Ελπίζω και με το αρχείο excel να έχετε μια πιο λεπτομερή εικόνα της κατάστασης.
Ποιό απο τα τέσσερα καλιμπραρίσματα πιστεύετε πρέπει να "κρατήσω" και με ποιόν τρόπο να το βελτιώσω, ή κανένα και να εφαρμόσω κάποια άλλη μεθοδολογία?