ChrisKya
Established Member
Re: Απάντηση: Plasma (& projector) calibration for dummies
Συμφωνώ μαζί σου, αλλα δεν έχω ιδέα όλα ειναι κλειστά. Παρακαλώ δες και εσύ εδώ
Στην τηλεόραση δεν έχω κάποιο δυναμικό ανοιχτό, και το black level βρίσκεται στη ρύθμιση Low.
Μήπως το κρυφό μενού έχει IRE Gamma?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σωτήρη, δεν γνωρίζω αλλα to post εδώ έχει κάποιες πληροφορίες που ίσως σε βοηθήσουν, αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμη
Γιάννη, παρατήρησα σε όλες τις default μετρήσεις το gamma πέφτει μετα το 60IRE. Μήπως, η τηλεόραση μου είναι σάπια? Τη βάφω μπλε και την πετάω στο Θερμαϊκό!
Κάτι δεν πάει καλά (ακόμα και default). Τσέκαρε λίγο στην κάρτα και απενεργοποίησε όποια δυναμική βοήθεια έχει ενεργοποιημένη (μέσω του catalyst). Μετά, κάνε μια περατζάδα και στα μενού της τηλεόρασης να βεβαιωθείς ότι όλα είναι κλειστά. Default ok, αλλά, είπαμε...τι βουτιά είναι αυτή?:furious3:
Συμφωνώ μαζί σου, αλλα δεν έχω ιδέα όλα ειναι κλειστά. Παρακαλώ δες και εσύ εδώ
Στην τηλεόραση δεν έχω κάποιο δυναμικό ανοιχτό, και το black level βρίσκεται στη ρύθμιση Low.
Μήπως το κρυφό μενού έχει IRE Gamma?
Αν δώσουμε στην κάρτα RGB4:4:4 (Full RGB) (γιατι αυτή είναι η πιο σωστή επιλογή; ), τότε στον lav video decoder, τι πρέπει να δηλώσουμε;
View attachment 122039
Σωτήρη, δεν γνωρίζω αλλα to post εδώ έχει κάποιες πληροφορίες που ίσως σε βοηθήσουν, αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμη
Γιάννη, παρατήρησα σε όλες τις default μετρήσεις το gamma πέφτει μετα το 60IRE. Μήπως, η τηλεόραση μου είναι σάπια? Τη βάφω μπλε και την πετάω στο Θερμαϊκό!