Έχεις δίκιο, Γιάννη. Θα ήθελα να ξερώ οταν βλέπω τις μετρήσεις-γραφήματα να καταλαβαίνω τι διαβάζω και να ξέρω να ερμηνεύω.
Όπως π.χ. μου είπατε να διαλέξω το cool (θερμοκρασία χρώματος) αντί για warm στο ξεκίνημα του νήματος.
Χρήστο, κάνε μια την καλή και βάλε κάτι που μπορεί να βοηθήσει να λυθεί το θέμα σου.
Τι είναι αυτό ?
Φωτογραφίες από όλα τα μενού της TV σου που αφορούν την εικόνα.
Γεια σου Bill. Μισό λεπτό, είμαι σε καλιμπράρισμα πάλι, μάλλον βρήκα τι φταίει...το 2 σημείων καλιμπράρισμα, προσπαθούσα να το κάνω τέλειο και λόγω υψηλού gain σε κόκκινο πέφτει το gamma. Τώρα ξανακάνω και σας παραθέτω το καινούργιο.
Δεν το κατάλαβα αυτό που έγραψες για να πω την αμαρτία μου...
Βέβαια θα μου πείς, στο 2 σημείων μόνο κόκκινο και μπλέ πειράζουμε. Είπα να δοκιμάσω να πειράξω και τα 3 χρώματα ώστε να έχω μια καλή καμπύλη gamma πριν μπω στα 20 σημεία. Ελπίζω αυτό να μην επιδρά αρνητικά και να είναι επιτρεπτό.
Η λογική του ''πειράζουμε μόνο τα μπλε και κόκκινο'' αφορά περισσότερο μηχανάκια που έχουν πρόβλημα με το φως, δηλαδή, θέλουν να μην χάσουν φως. Όταν πειράζουμε προς τα κάτω το πράσινο χάνουμε αυτομάτως φως. Στην δική σου περίπτωση που το γκάμα βουτάει μετά τα 50 ire, το πράσινο θέλει κατέβασμα διότι το φως είναι πολύ ψηλά.
Φυσικά και δεν επιδρά αρνητικά. Τα ρυθμιστικά γι' αυτό είναι εκεί, για να τα χρησιμοποιούμε! Τώρα, αν δούμε ότι κάτι κάνει ζημιά, το αφήνουμε στην ησυχία του..:smile:
Πάω να δω τα γραφήματα και επιστρέφω.
Πολλά μπορεί να φταίνε στο εν λόγω πλάνο...όταν λες τρεμοπαίζουν, τι εννοείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.