Θρησκος
Supreme Member
Με τα χρήματα που κοστίζει η Grado αγοράζεις AT με βελόνα Microline.Ωραία, πρότεινε μου κάτι και θα το σημειώσω.
Με τα χρήματα που κοστίζει η Grado αγοράζεις AT με βελόνα Microline.Ωραία, πρότεινε μου κάτι και θα το σημειώσω.
Δεν είναι ελαστικό, είναι πολύ σκληρό καουτσούκ.Όταν φτιαχτεί η βάση δοκίμασε την με και χωρίς τα πόδια.
Κάνεις μια προσπάθεια και μ' αυτό το πλαστικό ή ελαστικό την ακυρώνεις.
Πολύ ανάλυση η ΑΤ θέλω wall of sound.Με τα χρήματα που κοστίζει η Grado αγοράζεις AT με βελόνα Microline.
Ακόμη χειρότερα.
Nothing around with Grado.
Με τα χρήματα που κοστίζει η Grado αγοράζεις AT με βελόνα Microline.
Μουσική δίχως("βαρύ")παρελθον δεν πρόκειται να έχει μέλλον.Παιδιά το μέλλον μου εδώ και κάτι χρόνια (λολ) είναι εδώ.
Κάτι Nihiloxica, κάτι Deafkids κάτι Rakta. Αυτός θα είναι ο βασικός άξονας και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτον.
Όλα τα δυσαρμονικά της πιάτσας.
Με grado πιστεύω θα κάνω δουλειά.
Το θέμα μας είναι η βάση βέβαια αλλά δεν βαριέσαι.
Τα τελευταία χρόνια όμως έχω μετακομίσει σε σπίτι με ξύλινο πάτωμα, το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα.
Δεν έχει τσιμεντόπλακα κάτω από το πάτωμα, αλλά δοκάρια.
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει θέμα.
Δηλαδή οι Throbbing Gristle είναι χθεσινοί.Μουσική δίχως("βαρύ")παρελθον δεν πρόκειται να έχει μέλλον.
Παρακαλώ να σημειωθεί στα πρακτικά ώστε να το έχω πρόχειρο για να το πω ξανά στην πρώτη ευκαιρία.
Όλα τα ανωτέρω είναι "νεκρά".Δεν έχουν συνέχεια και δεν θεωρώ συνέχεια όσους δεν γεμίζουν ταξι.Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.Δηλαδή οι Throbbing Gristle είναι χθεσινοί.
Οι Swans, οι Big Black.
Όλο το post - punk (ξέρω εσύ είσαι του garage)
Όλο το krautrock επίσης.
Είμαστε εγκεφαλικοί τύποι Θρήσκε, όχι τριαλαριραρό. (Όπου ρο βάλε λάμδα το ίδιο είναι).
Τίποτα δεν είναι νεκρό, απλά έχουν πάρει διαφορετικό μονοπάτι.Όλα τα ανωτέρω είναι "νεκρά".Δεν έχουν συνέχεια και δεν θεωρώ συνέχεια όσους δεν γεμίζουν ταξι.Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
Η Ροκ μουσική δεν είναι εγκεφαλική κι ο,τι δεν χωρά από κάτω της το εξοριζω στην Μακρόνησο.
Κανεις δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας ανάλυση και έλλειψη παραμόρφωσης ενδοδιαμορφωσης.
Αγοράζουμε βινύλιο για να το "ξεζουμιζουμε"κι όχι για να το "στραγγαλιζουμε".
Εδώ μαλώνω με τον θρήσκο.Πάντα, αποτελούσαν για μένα αντικείμενο θαυμασμού οι άνθρωποι με δεξιότητες, και καλαισθησία.
Το κλαμπ μας, έχει αρκετούς από καταξιωμένους μέχρι αφανείς.
Τον απόλυτο σεβασμό μου!
Δεν νοείται παραπανω ανάλυση από την υπάρχουσα.Καθε συσκευή αφαιρεί ένα μέρος της και μπορεί να φθάσει στο άλλο άκρο.Στην περίπτωση των κεφαλών το άλλο άκρο ονομάζεται Nagaoka και Grado.Τίποτα δεν είναι νεκρό, απλά έχουν πάρει διαφορετικό μονοπάτι.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά ούτε και όσα ακούς εσύ γεμίζουν ταξί.
Καλύτερα για να μπορούμε να απλώσουμε ελεύθερα την αρίδα μας.
Και ποιός μίλησε για ροκ μουσική στη τελική;
Στον ήχο τώρα, ο καθένας ψάχνει αυτό που του λείπει.
Οι παραγωγές που ακούω συνήθως ξύνουν πατσιές αν το πας λάθος, δεν θέλω ξούρα σε κάθε ακρόαση. Ανάλυση έχω από αλλού, να κόψω θέλω όχι να φορτωθώ παραπάνω.
Ξανα με την διαιτησία;Και στην τελική ας ακούσει ο @vlad66 το παρακάτω, έστω σε tidal/Spotify να μας πει ποιά κατεύθυνση είναι ιδανική.
(Επειδή έχει πρόχειρες και τις AT και τις Grado.)
Αν κάνω λάθος εκτίμηση τα παίρνω όλα πίσω. Αλλά επειδή η red είναι παρόμοια με την green που είχα μέχρι προπέρσι (μπάσο ,punch κλπ) με περισσότερο αέρα ψηλά, δεν νομίζω να κάνω λάθος.
Ε, στο άλλο άκρο ανήκω και εγώ. Το δίλημμα είναι nagaoka η grado.Δεν νοείται παραπανω ανάλυση από την υπάρχουσα.Καθε συσκευή αφαιρεί ένα μέρος της και μπορεί να φθάσει στο άλλο άκρο.Στην περίπτωση των κεφαλών το άλλο άκρο ονομάζεται Nagaoka και Grado.
Είχα ολόκληρη την εισαγωγική σειρά της Grado σε πικάπ Luxman.
Αν θέλεις,μπορούμε να φτιάξουμε απο έναν κατάλογο με συγχρονες μπάντες σε π.μ.Εγω έχω ήδη νοικιάσει μερικά πούλμαν.
Ο Βλαντ δεν είναι διαιτητής,είναι κομισάριος. Έχω πάει να υποβάλλω ένσταση για τις Βασιλοκαϊλικές σας μεθόδους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους άμεμπτους διαιτητές.Ξανα με την διαιτησία;
Κλασσικός γαύρος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.