Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Τετοιες οικονομικες λυσεις που εχουμε συζητησει, ευνοουν μαλλον στεγνους ακουστικα χωρους και συσκευες πλουτιζοντας καπως το ακουσμα αλλα με ωραιο τροπο.
Στην περιπτωση σου με πιθανολογουμενο εντονο προβλημα αναδρασης θα πειραματιζομουν με ποιοτικες ακιδες η hitech ποδια και βασεις
σαν και αυτα με τα οποια ασχολειται ο θρησκος.
Αδελφέ, δεν θα μείνω για πάντα στο χώρο που μένω τώρα οπότε δεν έχω σκοπό να επενδύσω στις βάσεις με τις οποίες πειραματίζεται ο Θρήσκος.
Το budget είναι απαγορευτικό.
Επίσης μένω επαρχία και δεν είμαι διατεθειμένος να μπω στη διαδικασία της αέναης αγοραπωλησίας.
Προσπαθώ να το κρατήσω χαμηλά.
Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη σχεδίαση έχει αποτελέσματα.
Σε λίγες μέρες που θα έχω στα χέρια μου το σωστό υλικό για την πλατφόρμα θα ξέρω σίγουρα.
Ήδη ανεβάζω έντασεις που πριν δεν επιχειρούσα καν εδώ μέσα.

Edit. Επίσης δεν ανέφερα το diy του πράγματος το οποίο με εξιτάρει περισσότερο από το όποιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Last edited:
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση πρέπει να πω.
Θα ήθελες όμως να επεκταθείς λίγο σε αυτό; Αναφέρεσαι στην προέλευση του ανθρακονήματος από το οποίο πλέκονται τα φύλλα; Από τη διαφορετική τεχνική πλέξης ανά τον κόσμο; Ή σε κάτι άλλο; Και πώς επηρεάζεται ο ήχος;
Αυτό που καθορίζει τον ήχο είναι η πυκνότητα του ανθρακονηματος.Οσο πιο πυκνό είναι τόσο πιο αναλυτικός είναι ο ήχος.Το πιο πυκνό είναι το Αμερικανικό με το Κινεζικο να βρισκεται στην άλλη πλευρά.Ενδιαμεσα,υπάρχει το Ευρωπαϊκό.
Ο νηματοθετης έχει γράψει(κεφαλές)πως δεν είναι φίλος της ανάλυσης γι αυτο του πρότεινα το Κινεζικο.
Μπορώ να προτείνω Αμερικανικό το οποίο να μην παίζει ως Αμερικανικό και να είναι προσιτο όμως είναι υπό την μορφή κώνων και βρίσκονται μονο μεταχειρισμενοι.
Black Diamond Racing Pyramid Cones mk3.
Η εταιρία ήταν αποκλειστικός προμηθευτής της NASA και hi-end εταιριών(Marten,Audio Aero,Trichord)ώσπου ο ιδρυτής της πέθανε και πήρε το μυστικό της κατεργασίας του ανθρακονηματος στον τάφο του.

Last edited:
Δηλαδη, με καλη πιστη ρωταω, ποσο μεγαλες ακουστικες διαφορες μπορει να εχει το ενα ανθρακονημα απο το αλλο;
Αξιζει τοσο ψαξιμο;

Καλη ιδεα,την εχω δοκιμασει και αποδιδει.
Πολυ μεγάλη ακόμη και σε περιπτώσεις προϊόντων της ίδιας εταιρίας με διαφορετικό προσανατολισμό.

Το budget είναι απαγορευτικό.
Επίσης μένω επαρχία και δεν είμαι διατεθειμένος να μπω στη διαδικασία της αέναης αγοραπωλησίας.
Προσπαθώ να το κρατήσω χαμηλά.
Σιγά ρε Σπυρετο το απαγορευτικό 😝
Απλά... ρίχνεις ένα τηλέφωνο εδώ , παραδίπλα,στο κόβουνε και στο πλεκουνε όπως γουστάρεις και είσαι και ο πρώτος (στο χωριό που μένεις) 😀
Να...κοίτα τι σου λέω
""""""""
Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ανθρακονήματος (carbon fiber) στον κόσμο είναι η ιαπωνική πολυεθνική Toray Industries.Κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:Κατέχει περίπου το 45% έως 50% της παγκόσμιας προσφοράς.Παράγει περίπου 35.000 μετρικούς τόνους ετησίως.Είναι ο κύριος προμηθευτής για αεροδιαστημικές εταιρείες όπως η Boeing.Διαθέτει εργοστάσια σε Ασία, Ευρώπη, Μεξικό και ΗΠΑ.Ελέγχει την εταιρεία Zoltek, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην παραγωγή βιομηχανικού ανθρακονήματος.
""""
Εσύ αυτά τα μασάς αυτά ...

Σιγά μην ψωνίσεις από τους δευτεροτριτους Αμερικανούς και Κινέζους 😁

Last edited:
Σιγά ρε Σπυρετο το απαγορευτικό 😝
Να... ρίχνεις ένα τηλέφωνο εδώ , παραδίπλα,στο κόβουνε και στο πλεκουνε όπως γουστάρεις και είσαι και ο πρώτος (στο χωριό που μένεις) 😀
Να...κοίτα τι σου λέω
""""""""
Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ανθρακονήματος (carbon fiber) στον κόσμο είναι η ιαπωνική πολυεθνική Toray Industries.Κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:Κατέχει περίπου το 45% έως 50% της παγκόσμιας προσφοράς.Παράγει περίπου 35.000 μετρικούς τόνους ετησίως.Είναι ο κύριος προμηθευτής για αεροδιαστημικές εταιρείες όπως η Boeing.Διαθέτει εργοστάσια σε Ασία, Ευρώπη, Μεξικό και ΗΠΑ.Ελέγχει την εταιρεία Zoltek, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην παραγωγή βιομηχανικού ανθρακονήματος.
""""
Εσύ αυτά τα μασάς αυτά 😄
Νταξ , αν ανοίξω εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών θα τους προτιμήσω, με έπεισες. 🤗

• Haha
Reactions: mdvq