Νομίζω ότι είναι η μοναδική επιλογή σε τόσο διαφορετικά υλικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη κόλλα. Απ την άλλη, τι γίνεται αν απλά πατάει το κάθε ενα επίπεδο πάνω στο άλλο χωρίς κόλλα. Λαστιχοφελλό από που πήρες?
Δημήτρη λαστιχοφελλό πήρα από τη Χρωμοδομή, Λ. Φυλής 120, Άνω Λιόσια.
Ήταν και πολύ φθηνότερος σε σχέση με κάτι άλλους που βρήκα, μου τα έστειλε με ταχυδρομείο γιατί δεν μένω Αθήνα πλέον.
Τώρα αν πατάνε τα υλικά το ένα πάνω στο άλλο χωρίς κόλλα δεν ξέρω τι θα γίνει, μπορεί και τίποτα, εγώ τα κόλλησα για σταθερότητα.
Δεν είναι τίποτα, αν τα κολλήσεις με βενζινόκολλα τελικά θα πρέπει να το κάνεις με δεύτερο άτομο για να πιάνει τον λάστιχοφελλό ένας από μπροστά και ένας από πίσω ώστε να μην τον ακουμπήσεις στραβά.
Βενζινόκολλα θα περάσεις και τις δύο επιφάνειες που πρόκειται να κολλήσεις.
Επίσης τα κοψίματα θέλουν προσοχή, κόψε αν θες μια επιφάνεια ξύλου μικρότερη από τα υπόλοιπα, ενάμιση πόντο περίπου από κάθε πλευρά, για να το έχεις για οδηγό. Το τοποθετείς πάνω στον λάστιχοφελλό και το κόβεις με φαλτσέτα αρκετές φορές και στο τέλος αν δεν έχει κοπεί το περνάς μια με ψαλίδι, κόβεται πανεύκολα.
Προσοχή όμως. Μην τοποθετήσεις τη μια άκρη του οδηγού ακριβώς στην άκρη του λαστιχοφελλού με σκοπό να γλιτώσεις ένα κόψιμο γιατί συνήθως είναι στραβός ,θα το βάλεις πιο μέσα.
Κάθε τεμάχιο λαστιχοφελλού βγάζει 4 κομμάτια για το project, είναι 1 μέτρο επι 1.