Plex media center

Μα σου λέει πως να τα ονομάσεις.

Τα ονόμασες? (εγώ δεν έχω local extras. Αν είχα και από αυτά θα είχα ξεμείνει από χώρο)
Το εξηγεί πολύ καθαρά πως τα κάνεις

Αν είναι στο ίδιο folder level σου λέει onoma_trailer-typeoftrailer.mp4 οπου typeoftrailer είναι μια από κάποιες συγκεκριμένες τιμές.. οχι ότι νάναι
και κατα δεύτερο σου λέει αν θες να κάνεις folder structure πως να το κάνεις.

Αν κάνει φάκελο behind the scenes να το βάλεις ΑΚΡΙΒΩΣ.. "Behind The Scenes" με το σωστό capitalization

και φυσικά να έχεις ενεργοποιήσει να ψάχνει ο agent τα local media asssets

γεια σας παιδια στη καινουργια εκδοση το dlna δε δουλευει σε samsung tv k lg 3d home cinema (το app plex στη samsung παιζει τελεια απο το smart hub) και ο υπολογιστης φτανει στα κοκκινα δοκιμασα σχεδον τα παντα αλλα τιποτα κατι λει νομιζω --δυκτιο δε βρεθηκε-- οταν επιλεγω την ταινια ..καλα μη πω για το nero media home που το χω αγορασει κιολας η προηγουμενη εκδοση επαιζε οκ με τη νεα παπαλα και αυτη μιλαμε τωρα για 5 υπολογιστες εχω ετσι απο ι7,ι5,i3,q6600 k laptop δηλαδη τερατα οχι της πλακας, λυση για το plex αν καποιος γνωριζει...

Το πιο πιθανό είναι να βρεις λύση στα plex forums (πιο πιθανό να έχει κάποιος τις ίδιες tv). Από το reports τους φαίνεται οτι στο update της 21 Νοεμβρίου έχουν μια αλλαγή στο dlna (στα fixes λέει DLNA server setting takes effect immediately.)
Σε αυτήν στις 5 Δεκεμβρίου δεν βλέπω να γράφουν κάτι

Το πιο πιθανό είναι να βρεις λύση στα plex forums (πιο πιθανό να έχει κάποιος τις ίδιες tv). Από το reports τους φαίνεται οτι στο update της 21 Νοεμβρίου έχουν μια αλλαγή στο dlna (στα fixes λέει DLNA server setting takes effect immediately.)
Σε αυτήν στις 5 Δεκεμβρίου δεν βλέπω να γράφουν κάτι

και το youtube δεν παιζει πριν εβγαζε τις playlist τωρα τιποτα μαλλον το πανε για συνδρομη

Εχω pass αλλα οταν πάω να κατεβάσω την εφαρμογή για windows 8 μου ζητάει λεφτά. Δεν υποτίθεται οτι τα δίνουν τσάμπα;

Επί πληρωμή, δυστυχώς...

Για τους μη plexpass.
Αν ήταν με πληρωμή Δεν θα θα το αγόραζα. Το ps4 έχει πολύ περιορισμένο προφίλ και δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους, οπότε γίνετε transcoding και που δεν μου αρέσει.
Για την ώρα προτιμώ το chromecast, μέχρι να βγει το nexus player

Για τους μη plexpass.
Αν ήταν με πληρωμή Δεν θα θα το αγόραζα. Το ps4 έχει πολύ περιορισμένο προφίλ και δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους, οπότε γίνετε transcoding και που δεν μου αρέσει.
Για την ώρα προτιμώ το chromecast, μέχρι να βγει το nexus player

Βασικά για τους μη plexpass δεν υπάρχει ακόμα και όταν θα βγει θα είναι επί πληρωμή.

Το app υπάρχει μόνο για τους χρήστες με plexpass, οι οποίοι για να το αποκτήσουν πληρώνουν συνδρομή...

Αν στο PS3 βάλουμε το Plex μόνο ως media server (δηλ. χωρίς το app) τί χάνουμε; Το transcoding από mkv, κλπ?

Ναι, εκτός από εξώφυλλα κλπ. τί χάνουμε επί της ουσίας; Αν έχουμε ματρόσκα στο pc θα μπορέσουμε να τη δούμε στο ps3 (με το plex ως media server μόνο);

Σ' ευχαριστώ αλλά δεν μου απαντάς (δεν το έχω βάλει στο ps3 κ δεν ξέρω). Αν έχω mkv στο pc, το plex στο ps3 θα το παίξει;
Δηλ. θα κάνει το pc το transcoding ώστε να το δώσει στο ps3 σε μορφή που να καταλαβαίνει (πχ hd .mp4) και να το παίξει;

Kαλησπερα ειπα να ασχολειθω λιγο με τον plex για να μην εχω περα δωθε απο το λαπτοπ στη tv με στικακι ολη την ωρα για να δω μια ταινια αλλα εχω δε καταφερα να το κανω να παιξει και εδω θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Λοιπον αρχικα εχω κανει λογαριασμο απο το λαπτοπ στο plex.tv, εχω κατεβασει την εφαρμογη στην τηλεοραση(Samsung f6500) και συνδεσα τον λογαριασμο με εναν τετραψηφιο κωδικο που μου εβγαλε καποια στιγμη στην tv και φενετε το username στην εφαρμογη μολις την ανοιγω.Μετα δημιουργησα εναν φακελο στον C: με ονομα ''plex movies'' και εκει μεσα βαζω τις ταινιες και μετα μπαινω στο plex.tv και τις φορτωνω στο movies αλλα παρολο αυτα δε μπορω να κανω να τις δει η tv.Να σημειωσω πως μπηκα και στις ρυθμισεις της εφαρμογης εκει που λεει για ip και ενω βαζω την ip μου, μου βγαζει σφαλμα και πως δεν υπαρχει server με αυτη την ip...Οποιος μπορει θα το εκτιμουσα να εδινε ενα χερι βοηθειας γιατι πεδευομαι ποσες ωρες και δεν μπορω να το κανω να παιξει!