Ειμαστε λιγο offtopic, αλλα ας μας επιτρεψουν να απαντησω.
Προσωπικα και για τη δικη μου χρηση τουλαχιστον, θεωρω οτι αξιζει. Φαινεται αυτο αλλωστε απο το γεγονος οτι ειμαι αποφασισμενος να πληρωσω οταν τελειωσει το trial period. Να τονισω οτι ο τροπος που το χρησιμοποιω δεν εχει καμμια σχεση με plex (προς το παρων τουλαχιστον, αφου δεν ειμαι plex pass και δεν εχω δυνατοτητα plex cloud). ΑΛΛΑ λεω οτι αξιζει για εμενα για δυο λογους:
α. εχω upload 10mbit
β. το xpenology nas που εχω, διαθετει μια εφαρμογη, η οποια λεγεται cloudsync και επιτρεπει να κανει μονο του (και χωρις να δουλευει υπολογιστης) upload συγκεκριμενους φακελους που επιλεγω, προς καποιες υπηρεσιες cloud. Μια απο αυτες ειναι και το amazonc cloud drive.
Ετσι εχω επιλεξει (προς το παρον τουλαχιστον) τους φακελους με τις φωτο να ανεβαινουν στο αμαζον. Ετσι εχω ανα πασα στιγμη 3 πιστα αντιγραφα (+1 "μπασταρδεμενο" θα εξηγησω αργοτερα). α. nas, b. usb hdd κουμπωμενος πανω στο nas, c. amazon cloud drive, d. google photos. Το d. ειναι "μπασταρδεμενα" αντιγραφα, επειδη τα συμπιεζει "λιγο" (δεν εξηγει ακριβως ποσο) στην free εκδοση του. Θεωρητικα με το στησιμο που εχω κανει και με το google photos μονο, ειμαι καλυμμενος. Αλλα επειδη ειμαι λιγο παρανοϊκος, επειδη σκεφτομαι να επεκτεινω σιγα σιγα τη χρηση του amazon cloud drive και τελος επειδη γουσταρω να δοκιμαζω νεες υπηρεσιες

, ειμαι διατεθειμενος να πληρωσο τα χρηματα αυτα, ειδικα αφου εχω απεριοριστο χωρο εκει.
Αν ομως, δεν ειχα τα 10upload και, πιο σημαντικο ακομα, επρεπε να αφηνω υπολογιστη ανοιχτο, τοτε τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. Για καποιον που εχει περισσοτερο upload (οπτικη ινα) τα πραγματα ειναι ακομα πιο ενδιαφεροντα. Υπαρχουν προγραμματακια (αν πατε στη σελιδα του cloud drive τα εχει εκει) τα οποια επιτρεπουν να κανεις το cloud drive mount στον υπολογιστη σου (οπως κανεις mount ενα network share). Καταλαβαινεις οτι με 100/100 down/up το cloud drive συμπεριφερεται σχεδον σαν τοπικο drive....