Εχω ενα προβλημα με το encoding των subs στον Plex Media Player. Στο Samsung app φαινονται μια χαρα. Το ιδιο και στο παλιο πλεον Plex Home Theater, οπως και μεσω chromecast.
Αλλα στο Media Player εμφανιζονται οι υποτιτλοι με τα γνωστα "κινεζικα". Επαιξα με τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα ακρη. Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει τον Media Player και εχεις σωστους subs? Ολοι οι subs ειναι srt.
Δεν μου πήγε ποτέ στο μυαλό να το ψάξω. Απλά δούλευα το home theater μέχρι να επιλυθεί το θέμα.Το ελυσα με αυτο το plug-in Str2Utf-8.
Παιδιά μια ερώτηση και από εμενα...υπάρχει τρόπος να βλέπω στην τηλεόραση του δωματίου μου, όπου έχω την εφαρμογή του plex, χωρίς να πρέπει να αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό όλο το βράδυ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Παιδιά καλησπέρα! Πήγα να χρησιμοποιήσω μετά από καιρό το plexbmc και δεν μου βγάζει πλέον τα περιεχόμενα του σέρβερ. Θέλει πλέον plex pass?
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. εγω αγορασει το nas 215j το εγκατεστησα εβαλα και το plex. στην samsung εκανα το ιδιο εστεισα το plex και παιζουν τα εργα μια χαρα. Το προβλημα ειναι οταv βλεπω τα εργα στο plex tou pc. Τα περισσοτερα καινουργια εργα τα παιζει αλλα παλια western δεν τα παιζει καθολου. (Βγαζει ο διακομιστης δεν ειναι αρκετα ισχυρος). Εχω περασει τους klite codecs στο pc. θα ηθελα τα φωτα σας σαν πιο εμπειροι. Ευχαριστω
Δηλαδή άμα έχεις μια NVIDIA θα κάνει κωδικοποίηση μέσω κάρτα γραφικών;To δοκιμασα στον g1820 αλλα μαλλον δεν υποστηριζεται![]()
Ωραία νέαπρος το παρον υποστηριζει μονο onboard καρτες γραφικων σε τσιπακια της ιντελ. Για αυτο και περιμενα να δουλεψει με τον 1820 μου. Δεν δουλεψε ομως. Σε φαση βετα ειναι ακομη οποτε μην εχουμε και πολλες απαιτησεις. Φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα επεκτεινουν το hardware που θα υποστηριζεται.
Το βασικο ειναι οτι με μια μητρικη π.χ. http://www.skroutz.gr/s/10352114/Asrock-J4205-ITX.html που εχει καταναλωση "χωμα" (10w tdp) και εχει mini itx form factor θα μπορεις να στησεις server που θα μπορει να κανει transcode. Πρακτικα ακομα και οι παλαιοτερες j1800-j1900 θα υποστηριζουν hardware transcoding.
Απορία εγώ που βλέπω μέσω seedbox την κωδικοποίηση την κάνει το seedbox αν μια ταινία είναι μεγάλη σε ανάλυση θα μπορεί μια γραμμή με 1.5 MB να δίνει Streaming σταθερό;το εχω παθει να χανεται η συνδεση (πριν καποιους μηνες, τωρα δεν μου το εχει κανει τελευταια). Εμπαινα με vpn και εκανα restart το docker (επανεκκινηση της εφαρμογης). Εσυ οταν μπαινεις plex web, μπορεις να δεις τον σερβερ ή οχι;
Επισης, υποθετω εχεις γυρισει πλεον σπιτι του. Τωρα δουλευει κανονικα ή οχι; ητανδηλαδη κατι εκεινης της στιγμης ή συνεχιζεις να εχεις προβλημα;
το εχω παθει να χανεται η συνδεση (πριν καποιους μηνες, τωρα δεν μου το εχει κανει τελευταια). Εμπαινα με vpn και εκανα restart το docker (επανεκκινηση της εφαρμογης). Εσυ οταν μπαινεις plex web, μπορεις να δεις τον σερβερ ή οχι;
Επισης, υποθετω εχεις γυρισει πλεον σπιτι του. Τωρα δουλευει κανονικα ή οχι; ητανδηλαδη κατι εκεινης της στιγμης ή συνεχιζεις να εχεις προβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.