https://www.plex.tv/blog/subtitles-and-sunsets-big-improvements-little-housekeeping/
Φρεσκο πραγμα! Φερνει μια λειτουργικοτητα του kodi, την οποια θελαμε διακαως.
Ακόμα δεν έχω πάρει το update στον Plex server σε unraid. Υποθέτω θα φτάσει σε όλες τις πλατφόρμες σιγά σιγάΑν καταλαβαινω καλα για την ωρα δεν παιζει σε Samsung TVs, σωστα?
Ακόμα δεν έχω πάρει το update στον Plex server σε unraid. Υποθέτω θα φτάσει σε όλες τις πλατφόρμες σιγά σιγά
Τι αλλαγές φέρνει;Αν καταλαβαινω καλα για την ωρα δεν παιζει σε Samsung TVs, σωστα?
Τι αλλαγές φέρνει;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω καλά ξένα γιαυτο ρωτάωΕννοεις κατι αλλο απο αυτα που γραφει στο αρθρο? δεν καταλαβα
Δεν ξέρω καλά ξένα γιαυτο ρωτάω
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σούπερ νέο kodi δεν μου αρέσει πολύ προτιμώ plexΛεει οτι θα προσθεσουν σε μελλοντικες versions τη δυνατοτητα να κατεβαζεις υποτιτλους (οπως και με το Kodi) κατι που θα βοηθησει πολυ
Δοκίμασε αν μπορείς να κατεβάσεις χειροκίνητα το package και να το εγκαταστήσεις πάνω από το παλιόΈβαλα με το χέρι το update 1.13.8 του server στο synology γιατί δεν το κατεβάζει αυτόματα, αλλά έχει γίνει μ**κια και έχει θέμα με το trueHD με την TV (LG).
πως πάω πίσω στην 1.13.4 που είχε αρχικά ?
Αν κάνω uninstall και install ξανα από το package center θα μου χάσει όλες τις ρυθμίσεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.