Plex media center

Πήγα στις ρυθμίσεις του crome κ διέγραψα τον λογαριασμό που είχε πρόσβαση στο plex.πλεον από το plex με δέχεται να κάνω εγγραφή μέσω του chrome.δεν μου βγάζει ότι χρησιμοποιείται. Όλα αυτά τα έκανα από κινητό. Θα πάω σπίτι να ξαναδοκιμασω.

Αν καταλαβαινω καλα για την ωρα δεν παιζει σε Samsung TVs, σωστα?
Ακόμα δεν έχω πάρει το update στον Plex server σε unraid. Υποθέτω θα φτάσει σε όλες τις πλατφόρμες σιγά σιγά

Δεν ξέρω καλά ξένα γιαυτο ρωτάω

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεει οτι θα προσθεσουν σε μελλοντικες versions τη δυνατοτητα να κατεβαζεις υποτιτλους (οπως και με το Kodi) κατι που θα βοηθησει πολυ

Λεει οτι θα προσθεσουν σε μελλοντικες versions τη δυνατοτητα να κατεβαζεις υποτιτλους (οπως και με το Kodi) κατι που θα βοηθησει πολυ
Σούπερ νέο kodi δεν μου αρέσει πολύ προτιμώ plex

Ξέρετε αν ένας δίσκος 2,5 ίντσες μπορεί να παίξει 4κ αρχεία;

Ελαβα το update με τους υποτιτλους. Απλο, πρακτικο, χρησιμο. Δεν το δοκιμασα, διοτι δεν ειχα αμεσα καποιο αρχειο χωρις υποτιτλους. Κανει οτι δειχνουν τα διαφορα videos και το blog post. Σου βρισκει υποτιτλους απο το opensubtitles ψαχνοντας με το ονομα του αρχειου και τα κατατασσει με σκορ.

Αν δοκιμάσεις πες μας που τους κατεβαζει. Στο φάκελο της ταινίας;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ' ότι διάβασα όμως θα σταματήσει την υποστήριξη των plugin. Και με έχει βολεύει πολύ το Sub-Zero το οποίο κατεβάζει και από άλλες πηγές. Το open subtitles δυστυχώς αρχίζει και δεν έχει τα πάντα όπως παλιά.

Λοιπόν, οι υπότιτλοι δεν κατεβαίνουν στον φάκελο της ταινίας . Μάλλον πάνε κάπου μέσα στο χάος των Plex metadata

Σχετικά με το sub zero, το έχω και εγώ. Όπως επίσης κατεβάζουν αυτόματα υπότιτλους, τόσο το couch potato όσο το Medusa.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος βολεύεται με αγγλικούς υπότιτλους τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και σπάνια θα χρειαστεί εξωτερικούς. Οι πιο πολλές τηλεοπτικές σειρές προέρχονται από capture web stream, οπότε υπάρχουν υπότιτλοι. Με τις ταινίες η πηγή είτε είναι πάλι web είτε δισκάκι οπότε και πάλι υπάρχουν.

Έβαλα με το χέρι το update 1.13.8 του server στο synology γιατί δεν το κατεβάζει αυτόματα, αλλά έχει γίνει μ**κια και έχει θέμα με το trueHD με την TV (LG).

πως πάω πίσω στην 1.13.4 που είχε αρχικά ?

Αν κάνω uninstall και install ξανα από το package center θα μου χάσει όλες τις ρυθμίσεις ?

Έβαλα με το χέρι το update 1.13.8 του server στο synology γιατί δεν το κατεβάζει αυτόματα, αλλά έχει γίνει μ**κια και έχει θέμα με το trueHD με την TV (LG).

πως πάω πίσω στην 1.13.4 που είχε αρχικά ?

Αν κάνω uninstall και install ξανα από το package center θα μου χάσει όλες τις ρυθμίσεις ?
Δοκίμασε αν μπορείς να κατεβάσεις χειροκίνητα το package και να το εγκαταστήσεις πάνω από το παλιό