Plex media center

Έδωσα στον χρήστη μου access στο Plex folder από το DSM και τώρα μπήκε μέσα αλλα δεν βγάζω άκρη εκεί.

Δεν βρίσκω και κάπου να κατεβάσω την παλιά έκδοση.

Ανοιξα το θέμα στο plex forum και μου ειπαν οτι εσκεμμένα απενεργοποίησαν το hd audio γιατι δεν το υποστηριζει η tv. Αλλά η tv γυρναει αυτοματα στο compatibity track κανονικα και τωρα κανει transcode που δεν γίνεται ποτε. 4κ hd -》 4k ac3.

Για να δουμε....

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανοιξα το θέμα στο plex forum και μου ειπαν οτι εσκεμμένα απενεργοποίησαν το hd audio γιατι δεν το υποστηριζει η tv. Αλλά η tv γυρναει αυτοματα στο compatibity track κανονικα και τωρα κανει transcode που δεν γίνεται ποτε. 4κ hd -》 4k ac3.

Για να δουμε....

ενα λεπτακι γιατι τωρα μπερδευτηκα. Αφου η τηλεοραση σου δεν υποστηριζει true hd, πριν (με την version που δεν ειχες προβλημα) τι audio track σου εδινε; Επισης, μηπως μπορεις να επιλεξεις ac3 track ωστε να μην μπλεκεις;

Γυρνούσε αυτόματα στο compatibility track ac 5.1. Το κάνει και από usb. Tωρα μπορω να το αλλάξω μονος μου αλλα μου το διχνει ac stereo.
Θα ανοίξω τον ενισχυτή να δω αν περναει 5.1 και απλα ειναι λαθος ένδειξη.

Γυρνούσε αυτόματα στο compatibility track ac 5.1. Το κάνει και από usb. Tωρα μπορω να το αλλάξω μονος μου αλλα μου το διχνει ac stereo.

Με hdmi arc μηπως δουλευει; αν και χλωμο το βλεπω. Μαλλον θα βλεπει απλα που τρεχει ο client και θα κοβει μονο του το truehd.

Όχι δεν έχω arc. Απλο 5.1 σε παλιο ενισχυτή με οπτικη απο την tv.

Σαν να πήγαιναν όλα τα track και να διάλεγε η tv παλια. Τωρα μονο αν το επιλέξω εγω αλλα πρεπει να δω αν όντος έρχεται το 5.1 απο το 2ο τρακ.

Γιατί στην επιλογή μου λεει στέρεο.

Και το plex ενώ εχει αλλα 2 5.1 track (κανονικό και documentary) δεν επιλέγει απο αυτά και κανει transcode to HD.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.δεν μου βρίσκει τον διακομιστή το plex σε Windows 7.έχω eset antivirus.παιζει να το εμπόδιζει το eset?

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.δεν μου βρίσκει τον διακομιστή το plex σε Windows 7.έχω eset antivirus.παιζει να το εμπόδιζει το eset?

Βγάλ' το off για λίγο και δοκίμασε να δεις τι κάνει. Η μόνη σίγουρη δοκιμή για το αν φταίει αυτό.

Έχεις το ίδιο account σε server & client ?

Και ναι. Επιλέγω τον 2ο track και παίζει το 3ο, και αντίστροφα.

Επίσης με το νέο update για να εμφανίσω με το air mouse το menou play/stop/pause στο κάτω μέρος της οθόνης, πρέπει να έχει κάνει τάμα και περίπου 267 click.

Οταν ειχα πρωτο-ενεργοποιησει το hardware acceleration ειχα παρατηρησει οτι υπηρχε αρκετο πιξελιασμα οταν ξεκινουσε η αναπαραγωγη. Στην πορεια εστρωνε (μετα απο μερικα δευτερολεπτα). Αυτη τη στιγμη (βρισκομαι στην 1.13.8.5395) το θεμα αυτο υπαρχει ακομα αλλα σε σαφως μικροτερη κλιμακα, σε φαση που προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι καθολου ενοχλητικο. Ετσι και αλλιως transcoding χρειαζεται συνηθως ειτε για απομακρυσμενη θεαση ειτε για θεαση σε κινητες συσκευες, οπου η ποιοτητα εικονας ειναι λιγοτερο σημαντικη απο οτι η ταχυτητα και ευχρηστια.
Για συνθηκες μεγαλων τηλεορασεων στο σπιτι προφανως και direct play ειναι η ενδεδειγμενη λυση.

Οταν ειχα πρωτο-ενεργοποιησει το hardware acceleration ειχα παρατηρησει οτι υπηρχε αρκετο πιξελιασμα οταν ξεκινουσε η αναπαραγωγη. Στην πορεια εστρωνε (μετα απο μερικα δευτερολεπτα). Αυτη τη στιγμη (βρισκομαι στην 1.13.8.5395) το θεμα αυτο υπαρχει ακομα αλλα σε σαφως μικροτερη κλιμακα, σε φαση που προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι καθολου ενοχλητικο. Ετσι και αλλιως transcoding χρειαζεται συνηθως ειτε για απομακρυσμενη θεαση ειτε για θεαση σε κινητες συσκευες, οπου η ποιοτητα εικονας ειναι λιγοτερο σημαντικη απο οτι η ταχυτητα και ευχρηστια.
Για συνθηκες μεγαλων τηλεορασεων στο σπιτι προφανως και direct play ειναι η ενδεδειγμενη λυση.
Εμένα στο ipad δεν ανοίγει η εφαρμογή. Την έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πάλι τίποτα. Έχω ipad 3 ios 9.3 πριν μια εβδομάδα έπαιζε κανονικά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα στο ipad δεν ανοίγει η εφαρμογή. Την έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πάλι τίποτα. Έχω ipad 3 ios 9.3 πριν μια εβδομάδα έπαιζε κανονικά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο ειναι καθαρα θεμα ios ομως. Ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω. Σε αλλη στιγμη που θα δω την μητερα μου να δοκιμασω απο το δικο της Ipad (εχει επισης ipad3).

αυτο ειναι καθαρα θεμα ios ομως. Ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω. Σε αλλη στιγμη που θα δω την μητερα μου να δοκιμασω απο το δικο της Ipad (εχει επισης ipad3).

Έφτιαξε έβγαλαν update ήταν δικό τους προβλημα

Sent from my iPad using Tapatalk

τελικα το plex media center σε ds218 play synology μπαινει? γιατι νομιζω οτι δεν εμπενε λογω hardware ξερει καποιος κατι?αν μπορω να το βαλω ετσι ωστε να εχω το plex player στο nvidia shield?

τελικα το plex media center σε ds218 play synology μπαινει? γιατι νομιζω οτι δεν εμπενε λογω hardware ξερει καποιος κατι?αν μπορω να το βαλω ετσι ωστε να εχω το plex player στο nvidia shield?

Στο 115J παντως παιζει μια χαρα οποτε δε βλεπω γιατι να μην παιζει στο 218 που ειναι ανωτερο σε hardware απο το 115

Ακόμα και να παίζει, το shield έχει καλύτερο επεξεργαστή και υποστηρίζει και hw transcoding

απο οτι λεει δεν υποστηριζετε σε ds218 play εντωμεταξυ ο Plex server πρεπει να ειναι εκει που εινια τα αρχεια σου για να τα μοιρασει οπου βαλεις plex client πχ shield

απο οτι λεει δεν υποστηριζετε σε ds218 play εντωμεταξυ ο Plex server πρεπει να ειναι εκει που εινια τα αρχεια σου για να τα μοιρασει οπου βαλεις plex client πχ shield

γινεται. δες εδω

τελικα βρηκα plex server εφαρμογη που δουλεευει με το ds218 play την εβαλα εδωσα και τα δυο σημεια που εχω τα αρχεια και αφου δωσεις και πληρη δικαιωματα μεσα απο το synology στον χρηστη plex που δημιουργειται μετα πας και το βλεπεις απο το shield με το plex app αλλα δεν με ενθουσιασε σαν ποιοτητα και σαν ταχυτητα ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιειθει ο οποιος Media player θελει ο καθενα (smpc,mrmc,kodi) νομιζω οτι ειναι ποιο ομαλη η αναπαραγωγη ασε που ο υποτιτλος μπορει να κατεβει πραγμα που δεν βρηκα με ενα προχειρο ψαξιμο στο plex επισης δεν βρηκα αν και καπου υπαρχει σιγουρα πως αυξανεις το μεγεθος της γραμματοσειρας στον υποτιτλο

Βολεύει αν δεν εχεις αλλο player.

Πχ δεν πηρα νεο 4k και παίζω με την LG απευθείας.

Γραμματοσειρές νομιζω κάπου ειδα