k.m.
Supreme Member
Έδωσα στον χρήστη μου access στο Plex folder από το DSM και τώρα μπήκε μέσα αλλα δεν βγάζω άκρη εκεί.
Δεν βρίσκω και κάπου να κατεβάσω την παλιά έκδοση.
Δεν βρίσκω και κάπου να κατεβάσω την παλιά έκδοση.
Ανοιξα το θέμα στο plex forum και μου ειπαν οτι εσκεμμένα απενεργοποίησαν το hd audio γιατι δεν το υποστηριζει η tv. Αλλά η tv γυρναει αυτοματα στο compatibity track κανονικα και τωρα κανει transcode που δεν γίνεται ποτε. 4κ hd -》 4k ac3.
Για να δουμε....
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γυρνούσε αυτόματα στο compatibility track ac 5.1. Το κάνει και από usb. Tωρα μπορω να το αλλάξω μονος μου αλλα μου το διχνει ac stereo.
Θα ανοίξω τον ενισχυτή να δω αν περναει 5.1 και απλα ειναι λαθος ένδειξη.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.δεν μου βρίσκει τον διακομιστή το plex σε Windows 7.έχω eset antivirus.παιζει να το εμπόδιζει το eset?
Γυρνούσε αυτόματα στο compatibility track ac 5.1. Το κάνει και από usb. Tωρα μπορω να το αλλάξω μονος μου αλλα μου το διχνει ac stereo.
Θα ανοίξω τον ενισχυτή να δω αν περναει 5.1 και απλα ειναι λαθος ένδειξη.
Εμένα στο ipad δεν ανοίγει η εφαρμογή. Την έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πάλι τίποτα. Έχω ipad 3 ios 9.3 πριν μια εβδομάδα έπαιζε κανονικάΟταν ειχα πρωτο-ενεργοποιησει το hardware acceleration ειχα παρατηρησει οτι υπηρχε αρκετο πιξελιασμα οταν ξεκινουσε η αναπαραγωγη. Στην πορεια εστρωνε (μετα απο μερικα δευτερολεπτα). Αυτη τη στιγμη (βρισκομαι στην 1.13.8.5395) το θεμα αυτο υπαρχει ακομα αλλα σε σαφως μικροτερη κλιμακα, σε φαση που προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι καθολου ενοχλητικο. Ετσι και αλλιως transcoding χρειαζεται συνηθως ειτε για απομακρυσμενη θεαση ειτε για θεαση σε κινητες συσκευες, οπου η ποιοτητα εικονας ειναι λιγοτερο σημαντικη απο οτι η ταχυτητα και ευχρηστια.
Για συνθηκες μεγαλων τηλεορασεων στο σπιτι προφανως και direct play ειναι η ενδεδειγμενη λυση.
Εμένα στο ipad δεν ανοίγει η εφαρμογή. Την έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πάλι τίποτα. Έχω ipad 3 ios 9.3 πριν μια εβδομάδα έπαιζε κανονικά
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο ειναι καθαρα θεμα ios ομως. Ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω. Σε αλλη στιγμη που θα δω την μητερα μου να δοκιμασω απο το δικο της Ipad (εχει επισης ipad3).
τελικα το plex media center σε ds218 play synology μπαινει? γιατι νομιζω οτι δεν εμπενε λογω hardware ξερει καποιος κατι?αν μπορω να το βαλω ετσι ωστε να εχω το plex player στο nvidia shield?
απο οτι λεει δεν υποστηριζετε σε ds218 play εντωμεταξυ ο Plex server πρεπει να ειναι εκει που εινια τα αρχεια σου για να τα μοιρασει οπου βαλεις plex client πχ shield
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.