Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!
Τα γελακια στα επιστρέφω
Τα γελακια στα επιστρέφω
Ενδιαφέρον έχει ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ οι θιασώτες των απόψεων υπέρ των μεταναστών και των δικαιωμάτων τους.
Γιατί νομίζω ότι βολεύονται σε θεωρίες μιας και πιθανότατα όλα αυτά τα βλέπουν με το κιάλι σε περιοχές μακριά από το κέντρο.
Μακρία από τα προβλήματα γίνομαι και εγώ ΠΟΛΥ θεωρητικός και ανεκτικός.
Άιντε γιατί μερικοί φυλάμε Θερμοπύλες σε μερικές περιοχές.
Μένω 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Βάθη(ς).
ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΗΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΘΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΛΠ.
Και επειδή έχω μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής μου, του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής,
ΠΟΛΛΟΥΣ? ΠΟΣΟΥΣ? 10%-30%-50% ΗΠΑΡΑΠΑΝΩ?
όλοι έτσι αισθάνονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.
ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΛΟΠ ΕΠ ΑΥΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ"?
Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ?
Κρατήστε τις απόψεις σας.
ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
Είμαι 100% σίγουρος ότι όποιος μένει και μεγαλώνει παιδιά σε τέτοιες γειτονιές τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.
Τα υπόλοιπα για εμένα είναι απλώς θεωρίες.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Από εμένα τέλος η κουβέντα.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΦΥΛΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Μ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Oλες οι φυλές γύρω σου ε;
Δηλ αισθάνεσαι ωραία θες να μας πεις ετσι;
Δε σε ενοχλεί τίποτα...δε τρέχει τίποτα
Ολα ωραία και φυσιολογικά ετσι;
Με τρομάζεις φίλε μου...:grandpa:
Μήπως....ασε καλύτερα,δεν έχω όρεξη για bunιο..
Νομίζω ότι έχουμε πιάσει οι περισσότεροι τα 2 άκρα. Κάποιοι υπέρ των αλλοδαπών και κάποιοι κατά. Το θέμα δεν είναι η ύπαρξη αλλοδαπών στην Ελλάδα. Λογικό είναι να υπάρχουν. Το θέμα είναι ο αριθμός τους και ο έλεγχος τους όσων εισέρχονται. Γιατί άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Άλλο μετανάστης με δουλειά και σπίτι και άλλο λαθρομετανάστης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Γιατί όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, κάποια στιγμή θα εγκληματήσει για να φάει. Κάποιοι βέβαια θα πουν ότι και οι δικοί μας εγκληματούν. Εννοείται. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς διογκώνεται.
Όποιος θεωρεί ως ''σπίτι'' του μόνο τους 4 τοίχους στους οποίους διαμένει και όχι τη χώρα του, είναι καταδικασμένος κάποια στιγμή να χάσει και αυτούς τους τοίχους. Όπως λοιπόν στο σπίτι μας μπορούμε να φιλοξενίσουμε ορισμένο αριθμό ανθρώπων και φυσικά επιλέγοντας ποιους, το ίδιο πρέπει να πράττουμε και στα πλαίσια της χώρας μας. Εάν βάλουμε στο σπίτι μας υπεράριθμους ''φιλοξενούμενους'' και μάλιστα όχι ''καλούς'', ίσως φτάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας.
Εκεί δεν πρέπει να φτάσουμε.
ΥΓ. Φίλε tigergreg, πιστεύεις ότι στο μήνυμα σου δεν παρεκτράπηκες, όμως πιστέυω το αντίθετο. Δείχνεις την ανωτερότητά σου, προφανώς ως γνήσιος Αθηναίος, έναντι των υπόλοιπων συνανθρώπων σου που ζουν στην Αθήνα και δεν κατάγονται από εκεί. Δεν είναι θέμα καταγωγής, κύριε tigergreg, αλλά διαγωγής και διαπαιδαγώγησης.
Ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκες, ήταν λογικό να με οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα. Άρα μάλλον συμφωνούμε ότι η συμπεριφορά κάθε ανθρώπου είναι θέμα αγωγής και παιδείας.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗ).
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.....
Νομίζω ότι έχουμε πιάσει οι περισσότεροι τα 2 άκρα. Κάποιοι υπέρ των αλλοδαπών και κάποιοι κατά. Το θέμα δεν είναι η ύπαρξη αλλοδαπών στην Ελλάδα. Λογικό είναι να υπάρχουν. Το θέμα είναι ο αριθμός τους και ο έλεγχος τους όσων εισέρχονται. Γιατί άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Άλλο μετανάστης με δουλειά και σπίτι και άλλο λαθρομετανάστης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Γιατί όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, κάποια στιγμή θα εγκληματήσει για να φάει. Κάποιοι βέβαια θα πουν ότι και οι δικοί μας εγκληματούν. Εννοείται. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς διογκώνεται.
ΠΙΕΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
![]()
Όλο το
μυστικό σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία και ποδηγέτηση μιαγιγάντιαςΜουσουλμανικής φιλοτουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα
, άφησε πρόσφατα άθελά του ναδιαφανεί
ο έμπιστος Υπουργός Επικρατείας του Ερντογάν Εγκεμέν Μπαγίς
, αρμόδιος για ταζωτικά Ευρωπαϊκά Θέματα της Τουρκίας!Με δηλώσεις του στη
Χουριέτ
(17-11-2010)
από τις Βρυξέλλες
και με αφορμή τοΜουσουλμανικό «Κουρμπάν Μπαϊράμ» και τις
οργανωμένες δημόσιες «προσευχές» χιλιάδωνΜουσουλμάνων στην Αθήνα
, ο Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνικήπρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται όπως είπε και ο ίδιος:
«Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες
(από την Αθήνα όπου βρισκόταν προηγουμένως)
επειδή σε αυτό το μέλος της Ε.Ε. δεν έχει δοθεί η άδειακατασκευής τζαμιού,ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου»
τόνισε με νόημα!
Η δήλωση αυτή, αποκαλύπτει ακριβώς
τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων, πουθέλουνΤζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα ως προστάτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, μπαίνοντας οι ίδιοι σαν αφεντικά μέσα, για να το«εκτουρκίσουν» εξ αρχής,μαζί με τους ανθρώπους του!
Άλλωστε έχουν ειδικότητα στο νααρπάζουν συνειδήσεις… Έχουν βέβαια και το «know how» από τη «Μεγάλη Τουρκική Σχολή τηςΘράκης», δηλαδή το διαβρωτικό Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι Τούρκοι θέλουν όχι απλά να εμφανιστούν, αλλάνα καταστούν ηγέτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντιαμουσουλμανική «μειονότητα» που κτίζουν τόσο μεθοδικά!Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσεςδεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα απόΤούρκους «δουλεμπόρους», ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεντους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνοράτης!Πρόκειται γιασυστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστώνκαι διοχέτευσή τουςστην Ελλάδα, με ένα σκοπό! Την ίδια τηνΆλωσή της από μέσα!
Παρακάτω θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Τουρκίας, στον οποίο οιχώρες προέλευσης των μεταναστών αυτών, θα υπαχθούν σε ένα κοινό Τουρκο-Ισλαμικό κράτος, υπότην φωτισμένη ηγεσία της Άγκυρας…
https://cretanpatriot.wordpress.com/category/αλλοδαποί/
Και αυτό για τον φίλο tigergreg που ζήτησε ενημέρωση πιο πάνω,για το τι συμβαίνει στην Θράκη.
Ενα μικρό δείγμα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.