Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Ενδιαφέρον έχει ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ οι θιασώτες των απόψεων υπέρ των μεταναστών και των δικαιωμάτων τους.
Γιατί νομίζω ότι βολεύονται σε θεωρίες μιας και πιθανότατα όλα αυτά τα βλέπουν με το κιάλι σε περιοχές μακριά από το κέντρο.
Μακρία από τα προβλήματα γίνομαι και εγώ ΠΟΛΥ θεωρητικός και ανεκτικός.
Άιντε γιατί μερικοί φυλάμε Θερμοπύλες σε μερικές περιοχές.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΦΥΛΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Μ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Μένω 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Βάθη(ς).
Και επειδή έχω μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής μου, του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, όλοι έτσι αισθάνονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.
Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
Κρατήστε τις απόψεις σας.Είμαι 100% σίγουρος ότι όποιος μένει και μεγαλώνει παιδιά σε τέτοιες γειτονιές τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.
Τα υπόλοιπα για εμένα είναι απλώς θεωρίες.
Από εμένα τέλος η κουβέντα.

Η θεια της γυναικας μου δεν εχει κανενα προβλημα με τους αλλοδαπους ,βεβαια μενει στην Εκαλη και .....δεν μενει κανεις εκει γυρω
Ετσι ακριβως μου ειχε απαντησει και μια αμερικανιδα τουριστας οταν την ρωτησα εαν εχει προβλημα με τους Μαυρους "Δεν εχω κανενα προβλημα με τους μαυρους ειπε και συμπηρωσε χαμογελοντας.....βεβαια βοηθα το οτι στην πολη μας δεν εχουμε καθολου "
Αυτο που θα πρεπει να δουμε ομως και οι δυο πλευρες ειναι το οτι για την ασχημη ποιοτητα της ζωης μας δεν μας φταινε σιγουρα οι μεταναστες .
Το οτι καποιες περιοχες το "ζουν" περισσοτερο απο αλλες ειναι αληθες ,αλλα επαναλμβανω δεν φταινε για αυτο οι μεταναστες

Αντε Καλη Χρονια να εχουμε παιδια και να θυμαστε οι καλοι παντα χωρανε :grandpa:

Μένω 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Βάθη(ς).
ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΗΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΘΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΛΠ.

Και επειδή έχω μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής μου, του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής,
ΠΟΛΛΟΥΣ? ΠΟΣΟΥΣ? 10%-30%-50% ΗΠΑΡΑΠΑΝΩ?

όλοι έτσι αισθάνονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.

ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΛΟΠ ΕΠ ΑΥΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ"?

Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ?

Κρατήστε τις απόψεις σας.
ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

Είμαι 100% σίγουρος ότι όποιος μένει και μεγαλώνει παιδιά σε τέτοιες γειτονιές τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Τα υπόλοιπα για εμένα είναι απλώς θεωρίες.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Από εμένα τέλος η κουβέντα.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΦΥΛΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Μ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Oλες οι φυλές γύρω σου ε;
Δηλ αισθάνεσαι ωραία θες να μας πεις ετσι;
Δε σε ενοχλεί τίποτα...δε τρέχει τίποτα
Ολα ωραία και φυσιολογικά ετσι;
Με τρομάζεις φίλε μου...:grandpa:
Μήπως....ασε καλύτερα,δεν έχω όρεξη για bunιο..

Last edited:
Ενημερώνω άπαντες πως για να συνεχίσει το παρόν νήμα να υφίσταται, αλλάζει από σήμερα άρδην ο τρόπος έκφρασης, συμπεριφοράς και διαλόγου. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω από πιο νωρίς ώστε να παρέμβω, όμως ο τρόπος και το ύφος ορισμένων ξέφυγε με αποτέλεσμα οι αντεγκλήσεις και οι ειρωνείες να δίνουν και να παίρνουν.

Επομένως, ορισμένα πράγματα ας εξηγούνται από τώρα για να μην παρεξηγούνται κατόπιν. Ποστ με κεφαλαία σε όλη του την έκταση θα διαγράφεται αυθωρεί και παραχρήμα (πλην του συμφορουμίτη που έχει τη σχετική άδεια). Ειρωνείες, καυστικά προσωπικά σχόλια και αντιπαραθέσεις-αντεγκλήσεις μην τα είδατε, μην τα απαντήσατε. Γενικά, κόντρες και flames σε προσωπικό επίπεδο δεν θα γίνουν ανεκτά.

Παρακαλώ να επέλθει γενική ηρεμία και με νηφαλιότητα να κατατεθούν οι όποιες απόψεις παραμερίζοντας με κάθε κόστος τους άχρηστους διαπληκτισμούς. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την προσοχή σας και την προσπάθεια που, είμαι σίγουρος ότι, θα καταβληθεί ώστε να μείνει στον αέρα το παρόν νήμα.

Χρόνια πολλά σε όλους...

Re: Απάντηση: Re: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Oλες οι φυλές γύρω σου ε;
Δηλ αισθάνεσαι ωραία θες να μας πεις ετσι;
Δε σε ενοχλεί τίποτα...δε τρέχει τίποτα
Ολα ωραία και φυσιολογικά ετσι;
Με τρομάζεις φίλε μου...:grandpa:
Μήπως....ασε καλύτερα,δεν έχω όρεξη για bunιο..

ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ. ΔΙΠΛΑ ΕΧΩ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΘΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΣΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50ΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΛΟΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΑΤΡΟΠΟΡΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΦΙΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑΛΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΥΓ. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ.

Last edited by a moderator:
Νομίζω ότι έχουμε πιάσει οι περισσότεροι τα 2 άκρα. Κάποιοι υπέρ των αλλοδαπών και κάποιοι κατά. Το θέμα δεν είναι η ύπαρξη αλλοδαπών στην Ελλάδα. Λογικό είναι να υπάρχουν. Το θέμα είναι ο αριθμός τους και ο έλεγχος τους όσων εισέρχονται. Γιατί άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Άλλο μετανάστης με δουλειά και σπίτι και άλλο λαθρομετανάστης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Γιατί όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, κάποια στιγμή θα εγκληματήσει για να φάει. Κάποιοι βέβαια θα πουν ότι και οι δικοί μας εγκληματούν. Εννοείται. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς διογκώνεται.
Όποιος θεωρεί ως ''σπίτι'' του μόνο τους 4 τοίχους στους οποίους διαμένει και όχι τη χώρα του, είναι καταδικασμένος κάποια στιγμή να χάσει και αυτούς τους τοίχους. Όπως λοιπόν στο σπίτι μας μπορούμε να φιλοξενίσουμε ορισμένο αριθμό ανθρώπων και φυσικά επιλέγοντας ποιους, το ίδιο πρέπει να πράττουμε και στα πλαίσια της χώρας μας. Εάν βάλουμε στο σπίτι μας υπεράριθμους ''φιλοξενούμενους'' και μάλιστα όχι ''καλούς'', ίσως φτάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας.
Εκεί δεν πρέπει να φτάσουμε.

ΥΓ. Φίλε tigergreg, πιστεύεις ότι στο μήνυμα σου δεν παρεκτράπηκες, όμως πιστέυω το αντίθετο. Δείχνεις την ανωτερότητά σου, προφανώς ως γνήσιος Αθηναίος, έναντι των υπόλοιπων συνανθρώπων σου που ζουν στην Αθήνα και δεν κατάγονται από εκεί. Δεν είναι θέμα καταγωγής, κύριε tigergreg, αλλά διαγωγής και διαπαιδαγώγησης.

Να επισημάνω κάτι για να βοηθήσω τη συζήτηση...
Το ότι η χρυσή Αυγή πήρε στις δημοτικές τα ποσοστά που πήρε κάτι λέει, ας μην το παραβλέπουμε, στο κέντρο υπάρχει πρόβλημα και αυτός που έπρεπε να το λύσει (γνωστός και ως "μαυροκέφαλος") ασχολείται ΜΟΝΟ με το να τσαλαπατά τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Μένω στο Ιλιον, έχουμε αρκετούς μετανάστες ΚΑΙ λαθρομετανάστες στην περιοχή, αλλά δεν έχουμε προβλήματα μαζί τους, δεν μας ενοχλούν και δεν τους ενοχλούμε.
Φίλος όμως που δουλεύει πάνω στην πλατεία Ομονίας έχει αρχίσει και αγριεύει με αυτά που βλέπει και υφίσταται......

Για μια ακόμη φορά, ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα το μετατρέπουμε τελείως επιφανειακά σε δήθεν ρατσιστικό, και κοιτάμε αλλού ως "ανώτεροι".

Προσωπικά έχω συνεργαστεί δεκάδες φορές με Αλβανούς και Ρώσους στα διάφορα μουσικά που συμμετέχω, και έχω να πω τα καλύτερα, σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες που με έχουν απογοητεύσει είτε ως ποιότητα δουλειάς, είτε ως χαρακτήρες. Ωστόσο, όπως δε βάζω τους Έλληνες όλους στο ίδιο καζάνι, αντίστοιχα δε βάζω και τους αλλοδαπούς.

Ξεχνάμε πάντοτε να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες:

Οι παράνομοι αλλοδαποί κατά κύριο λόγο εργάζονται ως ανειδίκευτοι, αφού ακόμα και αν ήταν καταξιωμένοι σε κάποια τέχνη/επιστήμη στη χώρα τους, στην αρχή τουλάχιστον, αυτό δεν εκτιμάται. Άρα αναγκάζονται πολλοί απ'αυτούς να ψάχνουν το μεροκάματο κάθε πρωί κάνοντας "πιάτσα" σε συγκεκριμένα σημεία των δήμων, όπου περνούν το πρωί πολίτες ψάχνοντας για κηπουρό, χαμάλη, κλπ

Όσο βαθαίνει η κρίση, το 50-100ρικο που θα πάρει για μεροκάματο ένας τέτοιος κηπουρός θα βγαίνει όλο και πιο δύσκολα από τη μέση τσέπη, και αυτοί θα βρίσκουν όλο και πιο δύσκολα δουλειά.

Η σημαντικότατη διαφορά με τους αντίστοιχους Έλληνες που επίσης δε θα βρίσκουν δουλειά, είναι η κραταιά ελληνική οικογένεια. Ο 30άρης Έλληνας απόφοιτος πολυτεχνείου, που δε βρίσκει δουλειά ούτε με μικροσκόπιο, θα συνεχίζει να στηρίζεται από τη σύνταξη των γονιών του, ακόμη κι αν αυτή πέσει στα 300 ευρώ, γιατί έτσι απλά λειτουργεί η ελληνική κοινωνία. Έτσι ο Έλληνας δύσκολα θα στραφεί στο έγκλημα για επιβίωση, εγκληματίες θα γίνουν μόνο αυτοί που θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς, λόγω χαρακτήρα.

Αντίθετα, ο Πακιστανός πατέρας, έχοντας να ζήσει 2 ή 3 ή 5 παιδιά (μην ξεχνάμε ότι παραδοσιακά μιλάμε για πολυμελείς οικογένειες, σε αντίθεση και πάλι με τις ελληνικές), προκειμένου να μην πεινάσουν τα παιδιά του, θα κάνει το οτιδήποτε. Και πολύ καλά θα κάνει. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν φταίει αυτός, φταίει η κατάσταση.

Και μπορεί ο ένας να είναι "καλός" εγκληματίας, με την έννοια του ότι κλεβει για να ζήσει την οικογένειά του, όσο όμως η περιοχή γκετοποιείται, πλησιάζουν και διάφορα άλλα λουλούδια, ελληνικής πιθανότατα προέλευσης, ναρκωτικά κλπ... και η παρακμή βαθαίνει για τα καλά, και μετατρέπεται σε κάτι πολύ επικίνδυνο, που αποτελεί πλέον αναμφισβήτητα κοινωνικό πρόβλημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Νομίζω ότι έχουμε πιάσει οι περισσότεροι τα 2 άκρα. Κάποιοι υπέρ των αλλοδαπών και κάποιοι κατά. Το θέμα δεν είναι η ύπαρξη αλλοδαπών στην Ελλάδα. Λογικό είναι να υπάρχουν. Το θέμα είναι ο αριθμός τους και ο έλεγχος τους όσων εισέρχονται. Γιατί άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Άλλο μετανάστης με δουλειά και σπίτι και άλλο λαθρομετανάστης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Γιατί όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, κάποια στιγμή θα εγκληματήσει για να φάει. Κάποιοι βέβαια θα πουν ότι και οι δικοί μας εγκληματούν. Εννοείται. Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς διογκώνεται.
Όποιος θεωρεί ως ''σπίτι'' του μόνο τους 4 τοίχους στους οποίους διαμένει και όχι τη χώρα του, είναι καταδικασμένος κάποια στιγμή να χάσει και αυτούς τους τοίχους. Όπως λοιπόν στο σπίτι μας μπορούμε να φιλοξενίσουμε ορισμένο αριθμό ανθρώπων και φυσικά επιλέγοντας ποιους, το ίδιο πρέπει να πράττουμε και στα πλαίσια της χώρας μας. Εάν βάλουμε στο σπίτι μας υπεράριθμους ''φιλοξενούμενους'' και μάλιστα όχι ''καλούς'', ίσως φτάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας.
Εκεί δεν πρέπει να φτάσουμε.

ΥΓ. Φίλε tigergreg, πιστεύεις ότι στο μήνυμα σου δεν παρεκτράπηκες, όμως πιστέυω το αντίθετο. Δείχνεις την ανωτερότητά σου, προφανώς ως γνήσιος Αθηναίος, έναντι των υπόλοιπων συνανθρώπων σου που ζουν στην Αθήνα και δεν κατάγονται από εκεί. Δεν είναι θέμα καταγωγής, κύριε tigergreg, αλλά διαγωγής και διαπαιδαγώγησης.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗ).
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗ).
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.....
Ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκες, ήταν λογικό να με οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα. Άρα μάλλον συμφωνούμε ότι η συμπεριφορά κάθε ανθρώπου είναι θέμα αγωγής και παιδείας.
Η ύποπτη ματιά στον πλησίον μας πιστεύω ότι οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι πλέον ζούμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων όσο και στην αύξηση της εγκληματικότητας. Οπότε λογικά πολλοί άνθρωποι ζουν μέσα στην ανασφάλεια.

.......Σύµφωνα µε τον ίδιο, εκδιδόµενες γυναίκες βρίσκει κανείς εκτός από την Ιάσονος (όπου το βράδυ της επίσκεψής µας λειτουργούσαν 18 οίκοι ανοχής) και στην Πατησίων, στην Πειραιώς χαµηλά και προς το Αιγάλεω. Ενώ αρπαγές πορτοφολιών και τσαντών καταγράφονται και στην Κυψέλη, στον Κολωνό, στα Πετράλωνα. Οπως επισηµαίνει ο κ. Μπαλάκος, η αυξηµένη παρουσία Μαροκινών και Αλγερινών στην Ελλάδα το τελευταίο εννιάµηνο παίζει ρόλο στην έξαρση της µικροεγκληµατικότητας. «Είχαµε πιάσει οµάδα 42 ατόµων στον Αγιο Παντελεήµονα και πριν από λίγες ηµέρες 23 άτοµα, πάλι Μαροκινούς, που είχαν ένα ολόκληρο σπίτι γεµάτο κλοπιµαία», λέει.

ΑΥΡΙΟ: Η ζωή των γυναικών στο κέντρο
«Οι Νιγηριανοί ελέγχουν ναρκωτικά, πορνεία»

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ υπολογίζει ότι περίπου 300 νέοι παράνοµοι µετανάστες µπαίνουν κάθε µέρα στην Ελλάδα και από αυτούς το µεγαλύτερο ποσοστό φτάνει στο κέντρο της Αθήνας. Και τότε ξεκινά ο κύκλος της εκµετάλλευσης, αφού αρκετοί από αυτούς πρέπει να αποπληρώσουν τα κυκλώµατα που τους έφεραν στην Ελλάδα. Σύµφωνα µε τον γενικό αστυνοµικό διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Γρηγόρη Μπαλάκο, έχουν εξιχνιαστεί υποθέσεις απαγωγών παράνοµων µεταναστών από κυκλώµατα Ελλήνων και αλλοδαπών. «Τους κλειδώνουν σε διαµερίσµατα και ζητούν από τις οικογένειές τους εκτός Ελλάδας λύτρα για να τους αφήσουν ελεύθερους», λέει Την παραβατικότητα του κέντρου βάσει εθνοτικών κριτηρίων επιχειρεί να περιγράψει σε υπόµνηµα που παρέδωσε στη Μόνιµη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, τον Ιανουάριο του 2010, η δηµοτική αστυνοµία του Δήµου Αθηναίων . Σύµφωνα µε αυτό, στο κέντρο της πόλης «οι Νιγηριανοί είναι από τις πλέον δυναµικές οµάδες και ελέγχουν τα ναρκωτικά, την πορνεία και το παρεµπόριο. Με διακίνηση ναρκωτικών και µικροέγκληµα ασχολούνται Σοµαλοί και Σουδανοί». Οι Κινέζοι χαρακτηρίζονται από τον δήµο ως «ιδιαίτερα σκληρή οµάδα, οι οποίοι όµως προσπαθούν να νοµιµοποιήσουν τη δράση τους».

Και το υπόµνηµα συνεχίζει αποδίδοντας παράνοµες δραστηριότητες σε Ιρακινούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αλβανούς, Ρώσους, αλλά και Ελληνες («κυρίως Τσιγγάνοι», όπως διευκρινίζεται στο υπόµνηµα µε πιο έντονα γράµµατα).

Μενάνδρου 44, «χωµατερή» για ανθρώπους και ποντίκια

Συνεχείς οι εκθέσεις της Νοµαρχίας για κτίρια, εστίες µόλυνσης, στο κέντρο. Και η κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις δεν φαίνεται να αλλάζει. Ακολουθεί µια χαρακτηριστική αναφορά για κτίριο στη Μενάνδρου 44:

2008 - «Ανθυγιεινή εστία, αλλοδαποί.

Χωµατερή όπου διαβιούν άνθρωποι και ευµεγέθη τρωκτικά» 2009 - «Στον χώρο του κλιµακοστασίου αναδιδόταν έντονη δυσοσµία από βιολογικά υγρά και απορρίµµατα. Υπήρχαν χρησιµοποιηµένες σύριγγες. Στο ισόγειο υπήρχε γραφείο που το χρησιµοποιούσαν αλλοδαποί. Στο 2ο, 5ο και 7ο όροφο διέµεναν αλλοδαποί. Στον φωταγωγό υπήρχαν απορρίµµατα» 2010 - Η ίδια περιγραφή υπάρχει και για το 2010. Ωστόσο δεν αναφέρεται αν έγινε κάποια ενέργεια έξωσης των ενοίκων, ή καθαρισµού. Ούτε γίνεται αναφορά για βελτίωση της κατάστασης.

ΠΗΓΗ: Νοµαρχία Αθηνών

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4600758

Για τον φίλο tigergreg..αυτό θεωρείται ανασφάλεια και εμμονή που οδηγεί σε ευκολες οδούς;

Ο αριθμος ειναι ενα θεμα που δεν ειναι στο χερι μας (εκτος ισως απο το 'αφου τους ψηφισατε ' , μια και η μεταναστευτικη πολιτικη ειναι μερος της ατζεντας )
Αν καποιος ειναι υπερμαχος των (καποιων , οποιων) δικαιωματων των αλλοδαπων δεν σημαινει οτι απαραιτητα ειναι υπερ του 'να μπουν και..50 Εκ ' οπως συνηθιζεται σε σχετικες κουβεντες απο τους διαφωνουντες ,ουτε οτι ανοιξε αυτος τα συνορα , ουτε οτι δεν θελει να τα κλεισουν ,ουτε οτι ερωτηθηκε καν.Απλως αλλο ενα πολυσυνθετο θεμα-προβλημα που προστιθεται σε ολα τα αλλα.(οπου και εδω θα φταινε οι πολιτικοι και κανενας απο τους ''μικρους''.. που μπορει να προτιμησε να παρει στην εργασια του εναν αλλοδαπο απο εναν Ελληνα , πολλες φορες φορες και ανασφαλιστο , και πιθανοτατα την εποχη των παχεων αγελαδων)

morte1.jpg

Με αυτήν την κρίση, αυτήν την κυβέρνηση, αυτήν την αντιπολίτευση και τις υπάρχουσες προοπτικές, δεν μας βλέπω καθόλου καλά.

Αν δεν πεθάνουμε από την πείνα, θα μας στείλει σίγουρα αδιάβαστους κάποιος αλλοδαπός, ή εγχώριος εγκληματίας.

Το μόνο που μπορούμε να επιλέξουμε πλέον είναι πως θα ταξιδέψουμε
στον άλλο κόσμο. Μέσα στην μιζέρια, με πλερέζες, κλάματα και άλλες τέτοιες μπαναλιτέ, ή χαρούμενοι που θα ηρεμήσει η ψυχούλα μας επιτέλους;

Οι Γάλλοι, πρωτοπόροι ως συνήθως σε παρόμοια θέματα μεταφυσικής δίνουν ήδη την απάντηση:

« Pourquoi mourir tristement ?» « Colore ta mort ».

Ήδη προσφέρονται νέες υπηρεσίες που αποσκοπούν στο να κάνουν την κηδεία των εκεί θυμάτων της οικονομικής κρίσης πιο χαρούμενη. Μεταξύ άλλων προσφέρονται και πιο χαρούμενα φέρετρα, στα οποία μπορούν να απεικονίζονται και οι μύχιοι πόθοι του μακαρίτη.

Γιατί λοιπόν να μην πάμε στον άλλο κόσμο χαρούμενοι;

morte2.jpg

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

1-2ebc65317d.jpg

Όλο το
μυστικό σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία και ποδηγέτηση μιαγιγάντιαςΜουσουλμανικής φιλοτουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα
, άφησε πρόσφατα άθελά του ναδιαφανεί
ο έμπιστος Υπουργός Επικρατείας του Ερντογάν Εγκεμέν Μπαγίς
, αρμόδιος για ταζωτικά Ευρωπαϊκά Θέματα της Τουρκίας!Με δηλώσεις του στη
Χουριέτ
(17-11-2010)

από τις Βρυξέλλες

και με αφορμή τοΜουσουλμανικό «Κουρμπάν Μπαϊράμ» και τις
οργανωμένες δημόσιες «προσευχές» χιλιάδωνΜουσουλμάνων στην Αθήνα
, ο Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνικήπρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται όπως είπε και ο ίδιος:
«Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες
(από την Αθήνα όπου βρισκόταν προηγουμένως)
επειδή σε αυτό το μέλος της Ε.Ε. δεν έχει δοθεί η άδειακατασκευής τζαμιού,ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου»
τόνισε με νόημα!

Η δήλωση αυτή, αποκαλύπτει ακριβώς
τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων, πουθέλουνΤζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα ως προστάτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, μπαίνοντας οι ίδιοι σαν αφεντικά μέσα, για να το«εκτουρκίσουν» εξ αρχής,μαζί με τους ανθρώπους του!
Άλλωστε έχουν ειδικότητα στο νααρπάζουν συνειδήσεις… Έχουν βέβαια και το «know how» από τη «Μεγάλη Τουρκική Σχολή τηςΘράκης», δηλαδή το διαβρωτικό Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι Τούρκοι θέλουν όχι απλά να εμφανιστούν, αλλάνα καταστούν ηγέτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντιαμουσουλμανική «μειονότητα» που κτίζουν τόσο μεθοδικά!Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσεςδεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα απόΤούρκους «δουλεμπόρους», ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεντους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνοράτης!Πρόκειται γιασυστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστώνκαι διοχέτευσή τουςστην Ελλάδα, με ένα σκοπό! Την ίδια τηνΆλωσή της από μέσα!
Παρακάτω θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Τουρκίας, στον οποίο οιχώρες προέλευσης των μεταναστών αυτών, θα υπαχθούν σε ένα κοινό Τουρκο-Ισλαμικό κράτος, υπότην φωτισμένη ηγεσία της Άγκυρας…

https://cretanpatriot.wordpress.com/category/αλλοδαποί/

Και αυτό για τον φίλο tigergreg που ζήτησε ενημέρωση πιο πάνω,για το τι συμβαίνει στην Θράκη.
Ενα μικρό δείγμα..

Last edited:
Τι ειναι αυτά που λέτε μέρες που είναι.
φτου φτου φτου
Φιλε ειμαστε σε ενα πλοίο που μπαζει από παντού
Η ποιότητα ζωής μας ειναι χειρότερη απο πριν
δεν οφείλεται μονο στους αλλοδαπούς,
οι οποίοι δεν παυουν να είναι ενα σοβαρό θέμα που πιστευω δεν διαχειρίζεται σωστά απο τις αρχες.
Το να μου λέει ο αρχηγός της αστυνομία και ο αρχηγός του λιμενικού τι κανουν, απο που μπαινουν, που συχνάζουν και με τι ασχολούνται ειναι για γελια.
Οπως για γελια είναι τόσο καιρό που ακούμε για αρπαχτές βουλευτων, επωνύμων, δημοσιων λειτουργών κτλ και εχουμε τις φυλακές γεμάτες αλλοδαπούς και Ελληνες που χρωστάνε μεσαία ποσα από αναγκη.

Έχουμε δύο επιλογες, ή παιρνουμε τον νόμο στα χερια μας ή οταν ερθει η μοναδική στιγμή δημοκρατίας που εχουμε....ριχνουμε τη ψηφο μας εκει που πρεπει
Το οτι δεν υπάρχει για την ωρα μερος που θα πιασει τοπο η ψηφος μας ειναι ενα θεμα που πάλι εμεις φταιμε εχοντας αφησει τη κατασταση ετσι,
γιατι εμεις τη στρωνουμε και την ξεστρωνουμε
Σκεφτείτε οτι το 60% που ψηφίζει ειναι εξαγορασμένοι ψήφοι

Last edited:

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

1-2ebc65317d.jpg

Όλο το
μυστικό σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία και ποδηγέτηση μιαγιγάντιαςΜουσουλμανικής φιλοτουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα
, άφησε πρόσφατα άθελά του ναδιαφανεί
ο έμπιστος Υπουργός Επικρατείας του Ερντογάν Εγκεμέν Μπαγίς
, αρμόδιος για ταζωτικά Ευρωπαϊκά Θέματα της Τουρκίας!Με δηλώσεις του στη
Χουριέτ
(17-11-2010)

από τις Βρυξέλλες

και με αφορμή τοΜουσουλμανικό «Κουρμπάν Μπαϊράμ» και τις
οργανωμένες δημόσιες «προσευχές» χιλιάδωνΜουσουλμάνων στην Αθήνα
, ο Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνικήπρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται όπως είπε και ο ίδιος:
«Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες
(από την Αθήνα όπου βρισκόταν προηγουμένως)
επειδή σε αυτό το μέλος της Ε.Ε. δεν έχει δοθεί η άδειακατασκευής τζαμιού,ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου»
τόνισε με νόημα!

Η δήλωση αυτή, αποκαλύπτει ακριβώς
τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων, πουθέλουνΤζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα ως προστάτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, μπαίνοντας οι ίδιοι σαν αφεντικά μέσα, για να το«εκτουρκίσουν» εξ αρχής,μαζί με τους ανθρώπους του!
Άλλωστε έχουν ειδικότητα στο νααρπάζουν συνειδήσεις… Έχουν βέβαια και το «know how» από τη «Μεγάλη Τουρκική Σχολή τηςΘράκης», δηλαδή το διαβρωτικό Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι Τούρκοι θέλουν όχι απλά να εμφανιστούν, αλλάνα καταστούν ηγέτες τωνΜουσουλμάνων της Αθήνας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντιαμουσουλμανική «μειονότητα» που κτίζουν τόσο μεθοδικά!Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσεςδεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα απόΤούρκους «δουλεμπόρους», ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεντους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνοράτης!Πρόκειται γιασυστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστώνκαι διοχέτευσή τουςστην Ελλάδα, με ένα σκοπό! Την ίδια τηνΆλωσή της από μέσα!
Παρακάτω θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Τουρκίας, στον οποίο οιχώρες προέλευσης των μεταναστών αυτών, θα υπαχθούν σε ένα κοινό Τουρκο-Ισλαμικό κράτος, υπότην φωτισμένη ηγεσία της Άγκυρας…

https://cretanpatriot.wordpress.com/category/αλλοδαποί/

Και αυτό για τον φίλο tigergreg που ζήτησε ενημέρωση πιο πάνω,για το τι συμβαίνει στην Θράκη.
Ενα μικρό δείγμα..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ?
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟ?

Μη συσχετιζεις 2 διαφορετικά πράγματα φίλε μου.
Το τι επικρατεί στην Θράκη εδώ και χρόνια,αν δε το ξέρεις καλά να κάνεις να τα διαβάσεις.
Δεν είμαι Κομοτηναίος,αλλά ζω χρόνια εδώ,και είδα πράγματα που εαν μου τα λέγανε δε θα τα πιστευα.
Απλώς δε θέλω,το κέντρο της Ελλάδος,η πρωτευουσα,να μετατραπει σε ενα απέραντο Βαλκανικό και οχι μόνο Μουσουλμανικό Προσκυνητήριο.
Το εαν κάνουμε τα γιουσουφακια η οχι,σε πληροφορώ σίγουρα οτι οχι...αλλά δεν θα αργήσει η μέρα.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΓΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΘΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΡΟΥΦΟ?

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ.