Πλοήγηση στο Android

Στο συγκριτικό μου τεστ (Απο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης έξοδος στην Εγνατία με πορεία ανατολικά) και τα δύο τα έκαναν θάλασσα σε μια τόσο απλή διαδρομή. Αντι να με βγάλουν απευθείας στον περιφερειακό χωρίς να μπω καν στην πόλη, προτείνουν να διασχίσω τη Θεσ\νίκη μέχρι τα Λαδάδικα και μετά να πάρω την Λαγκαδά για να βγω στην Εγνατία. Μιλάμε δηλαδή για 45+ λεπτά διαδρομή μέσα στην κίνηση αντί για 20 λεπτά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Απαράδεκτο για τόσο απλή διαδρομή.
Σε android δεν δοκίμασα πλοηγό ακόμα.
Εχω τον παλιό Destinator σε windows CE που έχει κάνει μέχρι τώρα ελάχιστα λάθη παρά τα φρικτά γραφικά του.

Μηπως ειναι καποια παλαιοτερη version και δεν το υποστηριζε παλια. ?
Παντως καθως εισαγεις αριθμο/οδο κλπ σου βγαζει στο χαρτη 3 διαδρομες με διαφορετικα χρωματα και εσυ επιλεγεις μια απο αυτες.
Αν δεν πατησεις τιποτα, νομιζω οτι υστερα απο λιγα sec, επιλεγει μονο του τη μεση επιλογη και ξεκινα την πλοηγηση.

MrFSLMJaRfNslW34rfpZWbg9Hc3s_pcLWjmYWs3SG8IhxHkBgKYukCU9ZWnFHoU58A=h900
Ίσως ο Κώστας δεν είχε προσέξει τον τρόπο που σου δείχνει τις 3 επιλογές,οπότε το screenshot που έβαλες θα τον βοηθήσει.

Απάντηση: Re: Πλοήγηση στο Android

Τόσο καλό έγινε το iGo; Πριν μερικά χρόνια, προσπαθώντας να πάω απο τη Ρόδο στον Αρχάγγελο με έβγαλε σε κάτι χωματόδρομους που δεν τους είχε καν ο έντυπος χάρτης.
Ευτυχώς είχα 4x4.

Μια άλλη φορά επέμενε οτι πρέπει οπωσδήποτε να στρίψω μέσα σε ένα...ντοματόκηπο!

Kωστα εχεις δικιο.Πριν μερικα χρονια που ειχα δοκιμασει ενα χαρτη της navteq για Destinator ηταν απαραδεκτος.

Μπορει να ειχε το παραμικρο δρομακι αλλα μονο αυτο.Απ'οτι καταλαβα αρχισαν πρωτα να καταγραφουν τους δρομους και μετα να προσθεσουν τα ονοματα-αριθμους-μονοδρομησεις.Η αληθεια εξω απο την πολη της Ροδου δεν το εχω δουλεψει πολλες φορες.Αλλα μεσα στην πολη εχει βελτιωθει πολυ και εχει περασει και την MLS.

Αναφορα λαθων για τους χαρτες της Navteq μπορειτε να κανετε εδω. https://mapreporter.navteq.com/#dashboard
Αν και ειχα διαβασει οτι η ΝΟΚΙΑ εχει εξαγορασει τη Navteq και εχει μετονομαστει σε ΗERE. http://www.here.com

Eπισης αναφορα λαθων μπορειτε να κανετε κι εδω http://www.mygarminsatnav.net/t366-topic

Τα στοιχεια καταγραφει και ελεγχει υπαλληλος της here(navteq)

Tον χαρτη της MLS ακουγεται οτι τον φτιαχνει η εταιρεια http://www.terra.gr/
Eτσι εκτος απο εδω http://www.mls.gr/?pid=74&la=1 αναφορα μπορειτε να κανετε και στην ιδια την εταιρεια αν φυσικα ισχυει η πληροφορια.Αν και απο τα γραφικα που βλεπω μαλλον ισχυει.

Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Απαράδεκτο για τόσο απλή διαδρομή.
Σε android δεν δοκίμασα πλοηγό ακόμα.
Εχω τον παλιό Destinator σε windows CE που έχει κάνει μέχρι τώρα ελάχιστα λάθη παρά τα φρικτά γραφικά του.
H τελευταία έκδοση του Navigon διορθώθηκε.
Το Sygic 13.1.4 τις επιλογές που είχε κατα την εγκατάσταση, μου βγάζει την δύσκολη διαδρομή. Μάλλον πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτό :)

Ίσως ο Κώστας δεν είχε προσέξει τον τρόπο που σου δείχνει τις 3 επιλογές,οπότε το screenshot που έβαλες θα τον βοηθήσει.
Όχι, η παλιά έκδοση δεν το είχε. Λίγο δύσκολο να μην το προσέξω σε 10αρα οθόνη και με τόσο έντονα χρώματα ;)

Πρέπει να ψάξω λίγο στο (δύσχρηστο) Navigon αν μεγαλώνουν οι ενδείξεις της οθόνης. Για να δω υπόλοιπο διαδρομής και ΕΤΑ, πρέπει να κάνω στάση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

H τελευταία έκδοση του Navigon διορθώθηκε.
Το Sygic 13.1.4 τις επιλογές που είχε κατα την εγκατάσταση, μου βγάζει την δύσκολη διαδρομή. Μάλλον πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτό :)

Όχι, η παλιά έκδοση δεν το είχε. Λίγο δύσκολο να μην το προσέξω σε 10αρα οθόνη και με τόσο έντονα χρώματα ;)

Πρέπει να ψάξω λίγο στο (δύσχρηστο) Navigon αν μεγαλώνουν οι ενδείξεις της οθόνης. Για να δω υπόλοιπο διαδρομής και ΕΤΑ, πρέπει να κάνω στάση...
Κώστα,εγώ είχα την 4.1.2 και το είχε οπότε είναι μάλλον απίθανο να μην το είχε η 4.9.2 που έχεις εσύ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Κώστα,εγώ είχα την 4.1.2 και το είχε οπότε είναι μάλλον απίθανο να μην το είχε η 4.9.2 που έχεις εσύ.

Αααααα! Θα με κάνεις να ξαναβάλω την παλιά έκδοση για να σου βγάλω screenshot! ;)

Μία έβγαζε, τα έντονα χρώματα των διαδρομών φαίνονται εύκολα πάνω στα απλά γραφικά του Navigon.
Και δε νομίζω να πείραξα κάποια σχετική ρύθμιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Αααααα! Θα με κάνεις να ξαναβάλω την παλιά έκδοση για να σου βγάλω screenshot! ;)

Μία έβγαζε, τα έντονα χρώματα των διαδρομών φαίνονται εύκολα πάνω στα απλά γραφικά του Navigon.
Και δε νομίζω να πείραξα κάποια σχετική ρύθμιση.
Βρε συ,μέχρι πριν μία εβδομάδα είχα την 4.1.2!!!

Ή εγώ είμαι εντελώς άχρηστος ή το iGo δεν υπάρχει στο Play Store. Δεν το βρίσκω με τίποτα.

Το δοκίμασα για πλάκα στο stand-alone GPS που έχω και θαύμασα πάλι τα γραφικά του αν και είναι έκδοση του 2009. Για σχεδιασμό διαδρομής δεν το συζητάμε: τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. :BDGBGDB55:

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους εύχομαι. Ήθελα να ρωτήσω τι flash player? να βάλω στο Samsung Galaxy Tab 3 8 inch. Ενώ στην αρχή είδα ΔΤ, τώρα δεν μου ανοίγει και ζητάει έναν JWPLAYER. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ [music_1896.] για την απάντησή σου. Το έχω βάλει αυτό της Adobe που μου γράφεις αλλά δεν έπαιξε η ΔΤ. Αυτό το ``Kostas_Y igo στο playstore δεν θα βρεις...`` τι είναι, δεν πολυκατάλαβα. Μήπως λέει ότι δεν θα βρω flash player στο playstore? Τέλος πάντων όπως και νάναι ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Παράξενη η τακτική τους όμως.

Συμφωνω.Δεν θυμαμαι που το διαβασα ισως κι εδω οτι το προγραμμα το δινουν μονο σε εταιριες για να το βαλουν με τη σειρα τους στις συσκευες που πουλανε.Ακομα και να θες το αγορασεις δυσκολο ειναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Συμφωνω.Δεν θυμαμαι που το διαβασα ισως κι εδω οτι το προγραμμα το δινουν μονο σε εταιριες για να το βαλουν με τη σειρα τους στις συσκευες που πουλανε.Ακομα και να θες το αγορασεις δυσκολο ειναι.

Υπάρχει όμως για iOS ενώ στο Store κυκλοφορεί μια Τούρκικη και μια Ισραηλινή έκδοση για Android. Ο,τι να 'ναι...

Την Ισραηλινη εκδοση τωρα που το λες την ειχα δει.

Αντε και τη βαλαμε ελληνικα θα υποστηριζει ;

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό.

Λέγεται Genius Maps

Καινούριο και καταπληκτικό πρόγραμμα και πάνω απο όλα με τους χάρτες της Geointelligence που χρησιμοποιεί και το καταπληκτικό Dont Panic

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.arthur&feature=search_result

έχει 7 μέρες πλήρη λειτουργικότητα

Φιλε μπορεις να μου πεις αν εχει τις παρακατω οδους το Genius Maps ;

Ειναι για την πολη της Ροδου:

Καρκαβιτσα Ανδρεα
Καρυωτακη Κωστα
Χαριλαου Τρικουπη
Τριανταφυλλιδη Εμμανουηλ
Ψυχαρη Ιωαννη
Σικελλιανου Αγγελου
Μυριβηλη Στρατη
Βαρναλη Κωστα