spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,631
ανυπομονω να γυρισω σπιτι να το δω !! Νομιζω πως οσο μεγαλυτερη η απογοητευση σου, τοσο πιο επος θα ειναι το επεισοδιοΠιστεύω, το χειρότερο μέχρι τώρα επεισόδιο. Δεν το είδα απλώς σε fast forward, έκανα skip. Πως σας αρέσει αυτό το τραγικό πράγμα, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Για εμένα πάντως, μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.
αν κατι δεν σ αρεσει και πολυ ή δεν σε κραταει , το τρεχεις να μη χανεις χρονο.
Πως σας αρέσει αυτό το τραγικό πράγμα, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Για εμένα πάντως, μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.
Δώσε λεπτά να το βάλω ff....Καταπληκτικό το τελευταίο, ανέβηκε λεβελ, και τελειως Gilligan, πολλές αναφορές από τα παλιά. Έχει και αρκετές επαναλήψεις του τηλεφωνητή, για τους φάνς εδώ.![]()
Eτσι ακριβώς, προσωπικά άντεξα μέχρι το δευτερο επεισόδιο και κάπου στο 3ο προς την μέση σταμάτησα, μου φάνηκε επική σαχλαμάρα, με κούρασε και το παράτησα...από εκει και πέρα όπως είπες αν κάτι δεν μας αρέσει απλά το κλείνουμε, προσωπικά δεν θέλω να χάνω ούτε δευτερόλεπτο να βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει. Ολα θέμα γούστου είναι. Το Braking Bad από το πρώτο δευτερόλεπτο το λάτρεψα, αυτό δεν το άντεξα....η επιλογή του να μη το συνεχίσεις καθόλου (και να μη χασεις καθολου χρονο από τη ζωη σου), δεν παίζει;![]()
Εν τω μεταξύ, παρατηρήσατε ποιος είναι ο εκφωνητής στο διαβόητο μήνυμα του τηλεφωνητή; Αυτό κι αν είναι φλεξ του δημιουργού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.