Pluribus [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 26.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 20.0%
  • Καλή

Votes: 4 26.7%
  • Μέτρια

Votes: 2 13.3%
  • Κακή

Votes: 2 13.3%

• Total voters
    15
Πιστεύω, το χειρότερο μέχρι τώρα επεισόδιο. Δεν το είδα απλώς σε fast forward, έκανα skip. Πως σας αρέσει αυτό το τραγικό πράγμα, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Για εμένα πάντως, μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.

Πιστεύω, το χειρότερο μέχρι τώρα επεισόδιο. Δεν το είδα απλώς σε fast forward, έκανα skip. Πως σας αρέσει αυτό το τραγικό πράγμα, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Για εμένα πάντως, μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.
ανυπομονω να γυρισω σπιτι να το δω !! Νομιζω πως οσο μεγαλυτερη η απογοητευση σου, τοσο πιο επος θα ειναι το επεισοδιο :)

και για μενα απογοητευση... ξεκινησα με μεγαλη αγωνια , αλλα ξεφουσκωσε γρηγορα.
Στο fast forward και παλι κοιμηθηκα!

Ευτυχως εχω αλλα πολυ καλυτερα να δω και να παιξω ! :p

• Like
Reactions: pontios
αν κατι δεν σ αρεσει και πολυ ή δεν σε κραταει , το τρεχεις να μη χανεις χρονο.
Αποφασισα να το σταματησω και ισως τα δω αφου τελειωσει, οπως εκανα και με το breaking bad.

Ισως με αλλη ψυχολογια να το δω διαφορετικα.., για μενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτο.

Υπαρχουν σειρες και ταινιες που με τη πρωτη θεαση δεν μ αρεσαν καθολου και αργοτερα τις ειδα και ειχα εντελως αλλη εντυπωση... και αντιστροφα βεβαια.
Καποιες που τις ειδα και με ενθουσιασαν αρχικα , οταν τις ξαναδα , αναρωτιωμουν πως τις ειχα δει και τις αντεξα !

αν κατι δεν σ αρεσει και πολυ ή δεν σε κραταει , το τρεχεις να μη χανεις χρονο.

η επιλογή του να μη το συνεχίσεις καθόλου (και να μη χασεις καθολου χρονο από τη ζωη σου), δεν παίζει; :p

Πως σας αρέσει αυτό το τραγικό πράγμα, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Για εμένα πάντως, μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.

Αν και απαντάς μόνος σου στην ερώτηση, πάρε ένα σεντόνι όλο δικό σου, νομίζω πως ο Gilligan είναι παρεξημένος.

Το Breaking Bad δεν ήταν σειρά φαινόμενο λόγω πλοκής. Σιγά την πλοκή, ένας καθηγητής λυκείου που γίνεται παρασκευαστής Μεθ. So what. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που το ξεκίνησα πάρα πολύ αργά (νομίζω όταν παιζόταν ήδη η 4η σεζόν ή και αργότερα), μου είχε φανεί ανάξιο ενασχόλησης. Η μαγεία του Breaking Bad ήταν στο ότι η πλοκή ήταν απλή βιτρίνα για ένα από τα αριστουργηματικότερα character developments στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο Gilligan ως άγνωστος τότε, έπρεπε από κάπου να πιαστεί για να επιβιώσει, και την έκανε να μοιάζει σειρά δράσης για να πιάσει νούμερα.

Μετά, στο Saul, που είχε ήδη γίνει μεγάλο όνομα, απελευθερώθηκε, και έγινε πολύ περισσότερο ο εαυτός του, πάτησε το φρένο, και γι'αυτό κατάφερε να φτιάξει κάτι ακόμα καλύτερο, πάλι με κεντρικό πυρήνα τους χαρακτήρες και την εξέλιξη τους και όχι την πλοκή.

Ε, τώρα, έχει τα κλειδιά στο χέρι, κάνει ό,τι γουστάρει όπως ο Νόλαν στον κινηματογράφο, και φτιάχνει κάτι το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλει, και σ'όποιον αρέσει. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν μια αριστουργηματική απόδοση του συναισθήματος της ήττας και της εξάντλησης. Σχεδόν ποίημα, πραγματικά, δεν θα άλλαζα ούτε δευτερόλεπτο.

Εξαιρετικό το 7ο επεισόδιο.
Από τις λίγες σειρές που περιμένω να δω το νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Καταπληκτικό το τελευταίο, ανέβηκε λεβελ, και τελειως Gilligan, πολλές αναφορές από τα παλιά. Έχει και αρκετές επαναλήψεις του τηλεφωνητή, για τους φάνς εδώ. 😎
Δώσε λεπτά να το βάλω ff....🤣🤣

Αυτό πάντως που προκαλεί ήδη ακραίες εντυπώσεις από το αριστούργημα μέχρι η χειρότερη σειρά, για μένα είναι ήδη μια επιτυχία της.

η επιλογή του να μη το συνεχίσεις καθόλου (και να μη χασεις καθολου χρονο από τη ζωη σου), δεν παίζει; :p
Eτσι ακριβώς, προσωπικά άντεξα μέχρι το δευτερο επεισόδιο και κάπου στο 3ο προς την μέση σταμάτησα, μου φάνηκε επική σαχλαμάρα, με κούρασε και το παράτησα...από εκει και πέρα όπως είπες αν κάτι δεν μας αρέσει απλά το κλείνουμε, προσωπικά δεν θέλω να χάνω ούτε δευτερόλεπτο να βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει. Ολα θέμα γούστου είναι. Το Braking Bad από το πρώτο δευτερόλεπτο το λάτρεψα, αυτό δεν το άντεξα....

Last edited:
Καταπληκτικό, φανταστικό, μνημειώδες,,δεν έχω λόγια (όπως δεν είχε και κανείς στο επεισόδιο), ανεπανάληπτο.... Ο Μάνουσος συγκλονιστικός.... Ότι και να πω είναι λίγο... ....Not 🤧🤧🤧

σε ποιο κυκλο θα συναντησει τον Μανουσο?:ROFLMAO:
πολυ πιθανο στο τελος του πρωτου για να περιμενουν οι φανς με την γλωσσα εξω τον δευτερο
αλλα μπορει μετα το νοσοκομειο (αφου τους αφησει μερικα γκουαρανι) να τους πει αφηστε με στο σημειο που με βρηκατε (γιατι ανηκω σε μενα που λεει κ το ασμα)
οποτε μπορει κ στον 4ο κυκλο :ROFLMAO:
για να σας προλαβω πριν μου πειτε το κλασσικο γιατι το βλεπεις
ειμαι μαζο πολεμανε μεταξυ τους το μ αρεσει κ δεν μ αρεσει

Για εμένα το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένος δρόμος μεταξύ βορείου και νοτίου Αμερικής!
Το 7ο επεισόδιο καταλαβαίνω γιατί ξένισε, ούτε εμένα με ενθουσίασε. Τεχνικά εξαιρετικό με απίστευτα πλάνα, αλλά είναι και λίγο flex του δημιουργού. Δεν νομίζω ότι θα άφηναν οποιονδήποτε άλλο να ξοδέψει ένα επεισόδιο με τέτοιο τρόπο ;)

Επίσης, όσοι έχετε τέτοια δυνατότητα, το 7ο να το δείτε με δυνατό Atmos, από το πουθενά έγινε σαματάς.

Σα να τη βλέπω μπροστά μου τη συνομιλία σκηνοθέτη και του ως τώρα σχετικά ευνουχισμένου sound engineer:

- Εδώ νομιζω θα ταίριαζε λίγο edge.
- Αλήθεια, να δώσω;
- Δώσε, δώσε!

Last edited:
  • Like
Reactions: takisot
Εν τω μεταξύ, παρατηρήσατε ποιος είναι ο εκφωνητής στο διαβόητο μήνυμα του τηλεφωνητή; Αυτό κι αν είναι φλεξ του δημιουργού.

Χα! Και έλεγα τι μου θυμίζει η φωνή

Sent from my iPhone using Tapatalk