Pluribus [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 5 31.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 18.8%
  • Καλή

Votes: 4 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 2 12.5%
  • Κακή

Votes: 2 12.5%

• Total voters
    16
τεταρτο μια απο τα ιδια εφαγε ενα ολοκληρο επεισοδιο για να κανει μια βασικη ερωτηση στο πεμπτο μπορει να εδεησει να της μιλησει ο μεξικανος ξερω γω τι ειναι επιστημονας, ασε μας κουκλιτσα μου...

τεταρτο μια απο τα ιδια εφαγε ενα ολοκληρο επεισοδιο για να κανει μια βασικη ερωτηση στο πεμπτο μπορει να εδεησει να της μιλησει ο μεξικανος ξερω γω τι ειναι επιστημονας, ασε μας κουκλιτσα μου...
Σειρά είναι τι περίμενες….προσωπικα το παράτησα στην μέση του τρίτου επεισοδίου, πολύ αργό για τα γούστα μου….παμε σε άλλα…

Παιδια θυμαστε το breaking bad ποσο αργο ηταν στα πρωτα επεισοδια? Δωστε της χρονο εμπιστευομαι απολυτα τον σκηνοθετη οποτε υπομονη. Ηδη εχει κλεισει για 4 σεζον οτι θα ολοκληρωθει οποτε σιγουρα εχει πολλα πισω απο το μυαλο του που θα μας τα δειξει σιγα σιγα.

Παιδια θυμαστε το breaking bad ποσο αργο ηταν στα πρωτα επεισοδια? Δωστε της χρονο εμπιστευομαι απολυτα τον σκηνοθετη οποτε υπομονη. Ηδη εχει κλεισει για 4 σεζον οτι θα ολοκληρωθει οποτε σιγουρα εχει πολλα πισω απο το μυαλο του που θα μας τα δειξει σιγα σιγα.
4 σεζον; Πολύ αισιοδοξία βλέπω από πλευράς apple . Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη και μόνο που είναι ο ίδιος που έκανε το breaking bad είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου αρέσει. Ψάρωσα με το "the signal" αλλά μετά είδα τα υπόλοιπα πριν την πρεμιέρα και δεν μου άρεσε αυτό που είδα και κρατήθηκα. Θα περιμένω να βγει όλη η σεζόν.

Παιδια θυμαστε το breaking bad ποσο αργο ηταν στα πρωτα επεισοδια? Δωστε της χρονο εμπιστευομαι απολυτα τον σκηνοθετη οποτε υπομονη. Ηδη εχει κλεισει για 4 σεζον οτι θα ολοκληρωθει οποτε σιγουρα εχει πολλα πισω απο το μυαλο του που θα μας τα δειξει σιγα σιγα
Δηλαδη εχει αλλες 36 ερωτησεις μια σε καθε επεισοδιο:p
δεν εχεις αδικο σε αυτο, αλλα ποτε δεν μπορεις να σαι σιγουρος

Δηλαδη εχει αλλες 36 ερωτησεις μια σε καθε επεισοδιο:p
δεν εχεις αδικο σε αυτο, αλλα ποτε δεν μπορεις να σαι σιγουρος
bre Φοινικα τι ειναι αυτα που βλεπεις αυτα ειναι για τον Γκαλεν σε λιγο θα μου πεις οτι σ αρεσει και ο Λανθιμος

Δεν με έχει ενθουσιάσει για την ώρα, ωστόσο αξίζει με το παραπάνω τη θέαση, δεν είναι ότι έχουμε και κάνα καταιγισμό από αριστουργήματα να τρέχουν αυτόν τον καιρό και θα μας φάει χρόνο από κάτι άλλο. Εξάλλου, όπως προαναφέρθηκε, ο Gilligan είναι ο ορισμός του slow burning, θες μια σεζόν για να καταλάβεις τι έχει στο κεφάλι του και πως θα το πάει.

Πάντως, τα χαρακτηριστικά που λατρέψαμε (φωτογραφία, ρυθμός που αναπνέει, κλπ) είναι εκεί με το παραπάνω, μαζί με το κερασάκι του WTF του κεντρικού στόρι, που σε κρατάει κι αυτό. Και ο ρόλος είναι τελείως γραμμένος πάνω στη Rhea, δεν υπήρχε καλύτερο φιτ πουθενά στον πλανήτη.

Σε αναγκάζει κανένας να τη βλέπεις?
Ο εαυτός μου Κώστα. Δεν μπορώ ποτέ να αφήσω μια σειρά στην μέση. Τουλάχιστον όχι της σεζόν. Εδώ είδα και της 5 του ST Discovery με την κλαούνα, στην εκνευριστική θα κολλήσω?

Εξαιρετικά όλα τα επεισόδια μέχρι σήμερα.

(γέλασα πολύ με το (προφανές ματ έμε / το είδα να έρχεται από την αρχή της σκηνής) reference στο breaking bad / πίτσα στην σκέπη στην σκηνή με το drone και τα σκουπίδια)

• Like
Reactions: takisot
Ακόμα ένα ανούσιο, χωρίς κανένα νόημα επεισόδιο, με χαζά αστεία και επαναλαμβανόμενα στοιχεία, για να γεμίζει ο χρόνος. Ειδικά η γελοιότητα με το αυτόματο μήνυμα στο τηλέφωνο, που το ακούμε όλο κάθε φορά, με ξεπερνάει.
Το μόνο που με κρατάει, είναι να δω που το πάει. Τι θέλει να πει ο ποιητής, τέλος πάντων. Γιατί είναι

ο εξωγήινος ιός fruitarian με γεύση κανιβαλισμού ρε παιδί μου?

• Like
Reactions: klamia71 and takis
πραγματικα γεμισανε με 6 επεισοδια οσα θα μπορουσαν να πουνε σε μισο. για μενα αυτο ειναι κοροιδια. αυτο το μαμημενο μηνυμα που επαναλαμβανεται στο τηλεφ νομιζω ειναι ενα ευρημα που τους βοηθαει να τρωνε χρονο και να γεμιζουν με λεπτα τα επεισοδια. αρχιζει και γινεται εκνευρηστικο και αν στο τελος μας ριξει καμια πατατα θα μιλαμε για το μεγαλυτερο χασιμο χρονου στην ιστορια της tv.

• Like
Reactions: karamela
Αφου σας χαλάει, γιατί ταλαιπωρείστε;

Όπως και στις περισσότερες σοβαρες σειρές (αυτές τις ελάχιστες.....αυτή που μου έρχεται στο μυαλό ειναι το Leftovers), το ''εύρημα'' δεν ειναι το ζουμί αλλά η αφορμή για να πει άλλα πράγματα (στην προκειμένη περίπτωση αναφορικά με το χαρακτήρα της πρωταγωνιστριας και την μοναξιά).

Οποτε, δε νομίζω ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά όσον αφορά το ''που θα το πάει''.

(το επαναλαμβανόμενο μνμ στο τηλέφωνο το βρισκω πολύ εξυπνο (και αστείο) και συμβάλλει στο κλίμα).

Ευτυχώς ακόμα δε συγκρίνεται με το Leftovers (δεν μου είπε ποτέ τίποτα αυτή η σειρά..).

Το Pluribus το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, προσωπικά.
Και το breaking bad φυσικά κουράζει κάποιον ο οποίος έχει συνηθίσει στο εύπεπτο προϊόν με γρήγορη ροή.
Δεν είναι απαραίτητα κακό.
Δεν είναι όλα για όλους.
Αυτό είναι το ωραίο.
Και στη μουσική και στο σινεμά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μετα λενε τον Αγγελοπουλο αργο
παντως η πρωταγωνιστρια μονο μοναξια δεν νιωθει, αλλιως θα κανε παρεα με τους ομοιους της η θα παραγγελνε κανενα χαρεμι γκομενακια σαν τον ινδο...
επισης αλλο να εξελισεται αργα κ οι διαλογοι να ειναι αραιοι επειδη ο σκηνοθετης εκφραζεται πρωτογενως εικαστικα δηλαδη
κ αλλο να τρως επεισοδια ολακερα επιτηδες
να κρατας τον θεατη εκβιαστικα, στην περιεργεια του σχετικα με την εξελιξη, βεβαια θελει κ αυτο δεξιοτητα...

Last edited:
  • Like
Reactions: klamia71
Δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι ότι ο δήμαρχος που εμφανίζεται σε κάποια φάση στο 4ο είναι ο... δήμαρχος του Albuquerque.
Επίσης, η σουίτα που μένει ο Ντιαμπατέ στο Λάς Βέγκας είναι η σουίτα του Έλβις.

Ευτυχώς ακόμα δε συγκρίνεται με το Leftovers (δεν μου είπε ποτέ τίποτα αυτή η σειρά..).

Το Pluribus το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, προσωπικά.
Και το breaking bad φυσικά κουράζει κάποιον ο οποίος έχει συνηθίσει στο εύπεπτο προϊόν με γρήγορη ροή.
Δεν είναι απαραίτητα κακό.
Δεν είναι όλα για όλους.
Αυτό είναι το ωραίο.
Και στη μουσική και στο σινεμά.

Εμείς είμαστε χαζοί δηλαδή που δε καταλαβαίνουμε γιατί αντί η άλλη να ρωτήσει στο τηλέφωνο ότι θέλει μαζεμένα γιατί την εκνευρίζει και αυτή να ακούει το ίδιο μήνυμα συνέχεια, παίρνει 10 τηλέφωνα για να φάμε μισό επεισόδιο να ακούμε τα ηχογραφημένα της Vodafone... Ok

• Haha
Reactions: FINIX
Εμείς είμαστε χαζοί δηλαδή που δε καταλαβαίνουμε γιατί αντί η άλλη να ρωτήσει στο τηλέφωνο ότι θέλει μαζεμένα γιατί την εκνευρίζει και αυτή να ακούει το ίδιο μήνυμα συνέχεια, παίρνει 10 τηλέφωνα για να φάμε μισό επεισόδιο να ακούμε τα ηχογραφημένα της Vodafone... Ok

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χαζού ή έξυπνου.
Ας μην πάμε εκεί.
Κάτι που για κάποιους είναι σκουπίδι, για άλλους είναι αριστούργημα.
Εκεί είναι η μαγεία της προσωπικής γνώμης και οπτικής.

Για παράδειγμα το Leftovers που αναφέρθηκε, προσωπικά με άφησε αδιάφορο και με κούρασε. Άλλοι το θεωρούν άψογο και εξαιρετικό, όπως πχ η γυναίκα μου που ήταν και η αιτία που μαρτύρησα σε όλα αυτά τα επεισόδια.
Προσωπικές απόψεις είναι.
Και οφείλουμε να τις σεβαστούμε.
Όλες.
Διάλογο κάνουμε άλλωστε.

• Like
Reactions: spcav