το αντίθετο: είμαι ο πιο φανατικός πολέμιος αυτών των απόψεων: τι συνέβη δηλαδή, οι άνθρωποι ξαφνικά, έγιναν ανίκανοι να παράγουν μεγάλη Τέχνη;
Nαι .. οι ανθρωποι ( οχι ξαφνικα, σιγα σιγα ) εγιναν ανικανοι να παραγουν μεγαλη τεχνη η αιτια νομιζω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερεθισματα
θυμασαι εκεινη την δεκαετια..? καθε 10 / 15 ημερες κατι συνεβαινε για τον λογοτεχνη τον ρεπορτερ τον ζωγραφο υπηρχαν τοσα και τοσα καυτα γεγονοτα...τωρα τι να γραψεις για καποιο τρελλο που μπηκε σ ενα σχολειο και σκοτωσε 30 ανθρωπους ..?
ναι θα μου πεις αν ψαξεις θα βρεις και τωρα πολυ ωραια πραγματα
σιγουρα, αλλα τοτε δεν εψαχνες υπηρχαν γυρο σου, η περιμενες....
θυμαμαι ποσες φορες περιμενα να βγει το καινουργιο L.P των Βeatles
ειναι και το αλλο εγω δεν ειμαι ενας μοντερνος νεος..
.
Ασφαλώς και μπορείς να γράψεις για τον τρελλό. Το θέμα είναι το Πώς: γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά κάθε γενιά τα καταφέρνει: βρίσκει τον τρόπο. Κι αυτό είναι που μετράει για την ανθρώπινη ουσία τελικά.
Αυτό το τελευταίο, πές το ξανά: δεν ισχύει μόνο για σένα αλλά για πολλούς από εμάς. Oh, yesterday when we were young.![]()
Απλά κάθε γενιά θεωρεί τον εαυτό της σαν κέντρο του σύμπαντος και απαξιώνει όλους τους κατοπινούς.
Θυμήσου τι ακούγαμε εμείς, τότε, από τους μεγαλύτερους για τους Beatles.
Θυμήσου επίσης πόση σημασία δίναμε σ αυτά που μας έλεγαν![]()
τα σημερινα παιδια
ειναι τοσο συντηρητικα οσο και εμεις
εξ αλλου ολοι οι γονεις των καλων αλλα και μη προαστιων..ακουνε την μουσικη των παιδιων τους
Deja Vu...
Μόνο σε μένα φάνηκε μάπα η ταινία; :slapface:
Σήμερα είδα μια ταινία του 2005 με τον Μπρούς Γουίλις, το HOSTAGE(διπλή ομηρία). Πολλύ καλή περιπέτεια, για όποιον δέν την έχει δει, το συνιστώ!!!
To Delicatessen (μεταξύ άλλων, με μια από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές που έχω δει) κυκλοφορεί ακόμα σε εκείνο το απαράδεκτο DVD που μοιάζει να έχει αντιγραφεί από VHS; :angry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.