Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εχθές είδα για ακόμη μια φορά τις Ώρες. Όπως κάθε φορά, δε χόρταινα την ηθοποιία, ειδικά της Kidman. Πώς μέσα σε τρία χρόνια κατάντησε στο Bewitched, δεν μπορώ να καταλάβω. :frown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

το αντίθετο: είμαι ο πιο φανατικός πολέμιος αυτών των απόψεων: τι συνέβη δηλαδή, οι άνθρωποι ξαφνικά, έγιναν ανίκανοι να παράγουν μεγάλη Τέχνη;

Nαι .. οι ανθρωποι ( οχι ξαφνικα, σιγα σιγα ) εγιναν ανικανοι να παραγουν μεγαλη τεχνη η αιτια νομιζω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερεθισματα
θυμασαι εκεινη την δεκαετια..? καθε 10 / 15 ημερες κατι συνεβαινε για τον λογοτεχνη τον ρεπορτερ τον ζωγραφο υπηρχαν τοσα και τοσα καυτα γεγονοτα...τωρα τι να γραψεις για καποιο τρελλο που μπηκε σ ενα σχολειο και σκοτωσε 30 ανθρωπους ..?

ναι θα μου πεις αν ψαξεις θα βρεις και τωρα πολυ ωραια πραγματα

σιγουρα, αλλα τοτε δεν εψαχνες υπηρχαν γυρο σου, η περιμενες....

θυμαμαι ποσες φορες περιμενα να βγει το καινουργιο L.P των Βeatles

ειναι και το αλλο εγω δεν ειμαι ενας μοντερνος νεος..

.

Μετά από 40 χρόνια ξαναείδα τον «Πολίτη Κέιν».
Τον πρωτοείδα στην θερινή ΑΝΤΖΕΛΑ, της Πατησίων, νομίζω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Nαι .. οι ανθρωποι ( οχι ξαφνικα, σιγα σιγα ) εγιναν ανικανοι να παραγουν μεγαλη τεχνη η αιτια νομιζω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερεθισματα
θυμασαι εκεινη την δεκαετια..? καθε 10 / 15 ημερες κατι συνεβαινε για τον λογοτεχνη τον ρεπορτερ τον ζωγραφο υπηρχαν τοσα και τοσα καυτα γεγονοτα...τωρα τι να γραψεις για καποιο τρελλο που μπηκε σ ενα σχολειο και σκοτωσε 30 ανθρωπους ..?

ναι θα μου πεις αν ψαξεις θα βρεις και τωρα πολυ ωραια πραγματα

σιγουρα, αλλα τοτε δεν εψαχνες υπηρχαν γυρο σου, η περιμενες....

θυμαμαι ποσες φορες περιμενα να βγει το καινουργιο L.P των Βeatles

ειναι και το αλλο εγω δεν ειμαι ενας μοντερνος νεος..

.

Αυτό το τελευταίο, πές το ξανά: δεν ισχύει μόνο για σένα αλλά για πολλούς από εμάς. Oh, yesterday when we were young. :rolleyes:
Στα υπόλοιπα δεν θα συμφωνήσω. Πιστεύω ότι ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς και οι άνθρωποι τους εκφράζουν μέσα από τα έργα τους με πολύ επαρκή τρόπο.
Απλά κάθε γενιά θεωρεί τον εαυτό της σαν κέντρο του σύμπαντος και απαξιώνει όλους τους κατοπινούς.
Θυμήσου τι ακούγαμε εμείς, τότε, από τους μεγαλύτερους για τους Beatles.
Θυμήσου επίσης πόση σημασία δίναμε σ αυτά που μας έλεγαν -bye-

Ασφαλώς και μπορείς να γράψεις για τον τρελλό. Το θέμα είναι το Πώς: γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά κάθε γενιά τα καταφέρνει: βρίσκει τον τρόπο. Κι αυτό είναι που μετράει για την ανθρώπινη ουσία τελικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ασφαλώς και μπορείς να γράψεις για τον τρελλό. Το θέμα είναι το Πώς: γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά κάθε γενιά τα καταφέρνει: βρίσκει τον τρόπο. Κι αυτό είναι που μετράει για την ανθρώπινη ουσία τελικά.

κοίτα για παράδειγμα τον τρόπο που βρήκε ο Πικάσσο να μιλήσει για το βομβαρδισμό της Γκουέρνικα: ακόμα και σήμερα το βλέπεις και σου κόβει τα γόνατα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αυτό το τελευταίο, πές το ξανά: δεν ισχύει μόνο για σένα αλλά για πολλούς από εμάς. Oh, yesterday when we were young. :rolleyes:

Απλά κάθε γενιά θεωρεί τον εαυτό της σαν κέντρο του σύμπαντος και απαξιώνει όλους τους κατοπινούς.
Θυμήσου τι ακούγαμε εμείς, τότε, από τους μεγαλύτερους για τους Beatles.
Θυμήσου επίσης πόση σημασία δίναμε σ αυτά που μας έλεγαν -bye-

Μα τι λες τωρα ..εμενα με βολευει η σημερινη γενια ειναι σαν και μας τους
πρεσβυτερους μια χαρα περναμε μαζι με τα σημερινα παιδια

ειναι τοσο συντηρητικα οσο και εμεις

εξ αλλου ολοι οι γονεις των καλων αλλα και μη προαστιων..ακουνε την μουσικη των παιδιων τους

και οι νεοι σημερα δινουν μεγαλη σημασια σε οτι πει ο Πατερας ... :flipout:

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

τα σημερινα παιδια

ειναι τοσο συντηρητικα οσο και εμεις

εξ αλλου ολοι οι γονεις των καλων αλλα και μη προαστιων..ακουνε την μουσικη των παιδιων τους

Καλά...αλλά μην παίρνεις και όρκο :D

γιατι βρε πηρα ορκο...?

με την κορη μου ακουμε μαζι cowboyinkies

και οταν ο γυιος μου βαζει ελληνικη rap εγω γελαω και ολα πανε καλα

.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

εμένα, με αυτά που ακούω, χαμογελάει ...με σημασία: "ξε-νερί".
Καμμιά φορά βέβαια βγάζει το κεφάλι απ το δωμάτιό του παραξενεμένος και ρωτάει, δήθεν στο αδιάφορο, "τι είν' αυτό;".
"Μέλη των Dream Theatre και των Blind Guardian μαζί..." του απαντάω, "...bootleg".
Sweet revenge :BDGBGDB55:

Σήμερα είδα μια ταινία του 2005 με τον Μπρούς Γουίλις, το HOSTAGE(διπλή ομηρία). Πολλύ καλή περιπέτεια, για όποιον δέν την έχει δει, το συνιστώ!!!

Σήμερα είδα μια ταινία του 2005 με τον Μπρούς Γουίλις, το HOSTAGE(διπλή ομηρία). Πολλύ καλή περιπέτεια, για όποιον δέν την έχει δει, το συνιστώ!!!

πολυ καλη ταινια!!!!αξιζει!

To Delicatessen (μεταξύ άλλων, με μια από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές που έχω δει :D) κυκλοφορεί ακόμα σε εκείνο το απαράδεκτο DVD που μοιάζει να έχει αντιγραφεί από VHS; :angry:

To Delicatessen (μεταξύ άλλων, με μια από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές που έχω δει :D) κυκλοφορεί ακόμα σε εκείνο το απαράδεκτο DVD που μοιάζει να έχει αντιγραφεί από VHS; :angry:

Καλή ερώτηση! Το rip πάντως ήταν εξαίσιας ποιότητας :violent-smiley-030::flipout::BDGBGDB55:

La Tourneuse de pages (Το κορίτσι που γύριζε τις σελίδες)

Ένα μικρό κορίτσι "κόβεται" στις εξετάσεις πιάνου, εξαιτίας μίας πιανίστριας της κριτικής επιτροπής. Πολλά χρόνια αργότερα βρίσκεται δίπλα της και της γυρίζει τις σελίδες την ώρα που εκείνη παίζει.

Πολύ ατμοσφαιρική ταινία με πολύ καλή ηθοποιία! Από την άλλη, το σενάριο μου φάνηκε κάπως αδύναμο και αντιπροτείνω τη Sconosciuta του Tornatore. Οι πιο φανατικοί του γαλλικού κινηματογράφου δεν θα δυσαρεστηθούν, πάντως.