Αν και πολλές παλιές ταινίες που μου φάνταζαν σπουδαίες, όταν τις ξαναείδα πρόσφατα θεώρησα ότι τις είχα υπερεκτιμήσει, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το «THE FRENCH CONNECTION» (Ο άνθρωπος από την Γαλλία), που την είδα χθες και μου άρεσε περισσότερο από όταν την είχα πρωτοδεί.
Βέβαια με τίποτα δεν συμφωνώ στο ότι έφαγε το ΟΣΚΑΡ από «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι».
καλα βρε... αντι να μας πεις πως περασες στη γιορτη μας γραφεις για ..γαλλικες connection, αυτα τα εχει δει ολος ο κοσμος
.![]()
Μάλλον λόγο ζέστης έχασες την αίσθηση του χρόνου.
Η γιορτή είναι σήμερα και αν ήξερα ότι θα ήμουν ο μόνος παππούς μέσα στη νεολαία, ίσως να μην είχα δηλώσει συμμετοχή. Ας είναι καλά το γινάτι σου.
Το Σάββατο μεσημέρι έκατσα να χαζέψω την αρχή της ταινίας που ξεκίνησε να βλέπει ο γιος μου και κόλλησα. Πρόκειται για την “HISTORY OF THE WORLD” του Mel Brooks. Καλά δεν είχα ιδέα γι αυτή την ταινία. Άμα δεν την δεις απ’ την αρχή και μπεις κάπου ενδιάμεσα, θα νομίσεις ότι πρόκειται για κάποια ταινία των Monty Pythons. Θυμίζει Holy Grail και The Meaning of Life. Και να σκεφτείτε ότι δεν τον είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Mel Brooks.
Την ( τις) ξανά είδα κι εγώ πρόσφατα και συμφωνώ μαζί σου. Τελικά αυτός ο Michael Caine είναι τεράστιος .Αν και πολλές παλιές ταινίες που μου φάνταζαν σπουδαίες, όταν τις ξαναείδα πρόσφατα θεώρησα ότι τις είχα υπερεκτιμήσει, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το «THE FRENCH CONNECTION» (Ο άνθρωπος από την Γαλλία), που την είδα χθες και μου άρεσε περισσότερο από όταν την είχα πρωτοδεί.
Βέβαια με τίποτα δεν συμφωνώ στο ότι έφαγε το ΟΣΚΑΡ από «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Εφόσον ο Μελ Μπρουκς απέκτησε την συμπάθεια σου θα πρέπει να τον τιμήσεις βλέποντας αυτήνΤο Σάββατο μεσημέρι έκατσα να χαζέψω την αρχή της ταινίας που ξεκίνησε να βλέπει ο γιος μου και κόλλησα. Πρόκειται για την “HISTORY OF THE WORLD” του Mel Brooks. Καλά δεν είχα ιδέα γι αυτή την ταινία. Άμα δεν την δεις απ’ την αρχή και μπεις κάπου ενδιάμεσα, θα νομίσεις ότι πρόκειται για κάποια ταινία των Monty Pythons. Θυμίζει Holy Grail και The Meaning of Life. Και να σκεφτείτε ότι δεν τον είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Mel Brooks.
Έχετε δει το Meet Joe Black και πως σας φάνηκε?
+1καπου στις 3 ωρες χωρις λογο, ασημαντο και βαρετο
καλη ηταν η φωτογραφια του
.
καπου στις 3 ωρες χωρις λογο, ασημαντο και βαρετο
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.