Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Δεν είναι κουίζ. Απλώς συγκεκαλυμμένη αναφορά στην ταινία που μόλις είδα. :blush:

Τις τελευταίες μέρες έχω δει τα : Babel (καλή ταινία, τίποτα το φοβερό), The prestige (από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει), Rocky Balboa (αχ, πως περνούν τα χρόνια....:grandpa: ) και σήμερα το πρόγραμμα έχει "Πληροφοριοδότη" ....

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αν και πολλές παλιές ταινίες που μου φάνταζαν σπουδαίες, όταν τις ξαναείδα πρόσφατα θεώρησα ότι τις είχα υπερεκτιμήσει, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το «THE FRENCH CONNECTION» (Ο άνθρωπος από την Γαλλία), που την είδα χθες και μου άρεσε περισσότερο από όταν την είχα πρωτοδεί.
Βέβαια με τίποτα δεν συμφωνώ στο ότι έφαγε το ΟΣΚΑΡ από «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αν και πολλές παλιές ταινίες που μου φάνταζαν σπουδαίες, όταν τις ξαναείδα πρόσφατα θεώρησα ότι τις είχα υπερεκτιμήσει, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το «THE FRENCH CONNECTION» (Ο άνθρωπος από την Γαλλία), που την είδα χθες και μου άρεσε περισσότερο από όταν την είχα πρωτοδεί.
Βέβαια με τίποτα δεν συμφωνώ στο ότι έφαγε το ΟΣΚΑΡ από «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι».

καλα βρε... αντι να μας πεις πως περασες στη γιορτη μας γραφεις για ..γαλλικες connection, αυτα τα εχει δει ολος ο κοσμος

.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

καλα βρε... αντι να μας πεις πως περασες στη γιορτη μας γραφεις για ..γαλλικες connection, αυτα τα εχει δει ολος ο κοσμος

.-bye-

Μάλλον λόγο ζέστης έχασες την αίσθηση του χρόνου.
Η γιορτή είναι σήμερα και αν ήξερα ότι θα ήμουν ο μόνος παππούς μέσα στη νεολαία, ίσως να μην είχα δηλώσει συμμετοχή. Ας είναι καλά το γινάτι σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μάλλον λόγο ζέστης έχασες την αίσθηση του χρόνου.
Η γιορτή είναι σήμερα και αν ήξερα ότι θα ήμουν ο μόνος παππούς μέσα στη νεολαία, ίσως να μην είχα δηλώσει συμμετοχή. Ας είναι καλά το γινάτι σου.

ποιος τι χαρη σου...
θα σ εχουν στα ωπα ωπα ..

.

Το Σάββατο μεσημέρι έκατσα να χαζέψω την αρχή της ταινίας που ξεκίνησε να βλέπει ο γιος μου και κόλλησα. Πρόκειται για την “HISTORY OF THE WORLD” του Mel Brooks. Καλά δεν είχα ιδέα γι αυτή την ταινία. Άμα δεν την δεις απ’ την αρχή και μπεις κάπου ενδιάμεσα, θα νομίσεις ότι πρόκειται για κάποια ταινία των Monty Pythons. Θυμίζει Holy Grail και The Meaning of Life. Και να σκεφτείτε ότι δεν τον είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Mel Brooks.

Το Σάββατο μεσημέρι έκατσα να χαζέψω την αρχή της ταινίας που ξεκίνησε να βλέπει ο γιος μου και κόλλησα. Πρόκειται για την “HISTORY OF THE WORLD” του Mel Brooks. Καλά δεν είχα ιδέα γι αυτή την ταινία. Άμα δεν την δεις απ’ την αρχή και μπεις κάπου ενδιάμεσα, θα νομίσεις ότι πρόκειται για κάποια ταινία των Monty Pythons. Θυμίζει Holy Grail και The Meaning of Life. Και να σκεφτείτε ότι δεν τον είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Mel Brooks.

Κακώς . "Φραγκεστάϊν τζούνιορ" , "Μπότες Σπηρούνια και καυτές σέλλες" , "High Anxiety" , "Η βουβή ταινία" , κλασσικές ταινίες όλες , αξεπέραστες κωμωδίες . Νομίζω πως το Η ιστορία του κόσμου , σηματοδοτεί μιά αρχική κάμψη , που αργότερα βέβαια θα φτάσει στις αηδίες των meaballs , Ανδρες με τα κολλάν κλπ -bye-

Την ( τις) ξανά είδα κι εγώ πρόσφατα και συμφωνώ μαζί σου. Τελικά αυτός ο Michael Caine είναι τεράστιος . -bye-

Εφόσον ο Μελ Μπρουκς απέκτησε την συμπάθεια σου θα πρέπει να τον τιμήσεις βλέποντας αυτήν
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=194902#post194902
και δεν θα χάσεις.

Εγώ, εν μέσω της 5ης σαιζόν του 24, είδα το Breaking & Entering του Anthony Minghella με Jude Law, Juliette Binoche και Robin Wright-Penn. Ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά δεν κατάφεραν να ενωθούν σε ένα σενάριο που να βγάζει νόημα. Στα συν η ηθοποιία.

Χθες είδα το "Beyond Borders" και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο τυχερή είμαι... με έπιασε η καρδιά μου με όλα αυτά που είδα! Είναι πολύ καλή ταινία και σε όποιον αρέσουν οι κοινωνικές ταινίες με ουσιαστικό περιεχόμενο, να μην την χάσει.

καπου στις 3 ωρες χωρις λογο, ασημαντο και βαρετο

.

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη . Μπορείς να μου πείς γιατί η γυναίκα μου τό έχει δει τρείς φορές και συνεχίζει ακάθεκτη ;