Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη . Μπορείς να μου πείς γιατί η γυναίκα μου τό έχει δει τρείς φορές και συνεχίζει ακάθεκτη ;

Κι εγώ κάπου τόσες την έχω δει, αλλά χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Απλά έτυχε... μου άρεσε σαν ταινία (κι όχι για τον Brad Pitt).

Χθες είδα 2 από τις πιο γλυκιές και τρυφερές ταινίες που έχω δει, το "Catch and Release " και το "The Holidays".... να τις προτείνετε στις συντρόφους σας οπωσδήποτε!!!!!!!!

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Καθότι προσπαθώ να αποφεύγω τις περιπέτειες, είδα μόλις προχθές το Lucky Number Slevin (Το στοίχημα του Σλέβιν). Όντως, άξιζε τον κόπο. Πέραν της ενδιαφέρουσας πλοκής, εκτίμησα ιδιαιτέρως το χιούμορ και τη σκηνοθεσία. Επίσης απολαυστικοί οι Morgan Freeman και Ben Kingsley. Ειδικά ο πρώτος στην αρχή με ξένισε ως αρχιμαφιόζος, αλλά όσο περνούσε η ώρα συνειδητοποιούσα πόσο ταίριαζε στο ρόλο.

Είδα πριν 3 μέρες το Clerks, τρελό γέλιο... η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!! Είδα επίσης το SAW III επιτέλους το οποίο μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το II, αλλά λιγότερο από το I.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το Clerks είναι όντως απίστευτο!

Χτες είδα επιτέλους το Elephant του Gus Van Sant. Μια άλλη ματιά στο μακελειό εκείνου του σχολείου.

Να 'ναι καλά το ΣΙΝΕΜΑ που το είχε δώρο...

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χτες είδα επιτέλους το Elephant του Gus Van Sant. Μια άλλη ματιά στο μακελειό εκείνου του σχολείου.

Να 'ναι καλά το ΣΙΝΕΜΑ που το είχε δώρο...

Είχα πάθει τρελό σοκ με αυτήν την ταινία .... πως και μου ξέφυγε το ΣΙΝΕΜΑ!

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη . Μπορείς να μου πείς γιατί η γυναίκα μου τό έχει δει τρείς φορές και συνεχίζει ακάθεκτη ;

είναι της ΜΕΝΣΑ και εκείνη?

To Σάββατο που μας πέρασε είδα το Transformers

Must See για τους φίλους του , για τους υπόλοιπους είναι μέτρια ...

Πιτσιρικάς είχα "τόνους" από παιχνίδια Transformers!
Εννοείται πως θα πάω!

το ειδα και εγω!

αρκετα καλη ταινια για το ειδος της!!!

Επιτέλους είδα το To have and have not (ελληνικός τίτλος "Η σειρήνα της Μαρτινίκα"). Αν και σαν θέμα και πλοκή μοιάζει με τη Καζαμπλάνκα και παρά το γεγονός ότι σκηνοθετικά ο Χωκς στήνει τα πλάνα του καλύτερα από τον Κέρτιζ, εντούτοις χάνει νομίζω σε ατμόσφαιρα στα σημεία. Παρόλα αυτά η πρώτη συνάντηση του Μπόγκυ με τη Μπακόλ είναι εκρηκτική.

εγω εχθες ειδα το "notes of a scandal" με την Judi Dench και την Kate Blancett. Εξαιρετικη η Dench για μια ακομη φορα, πολυ καλη και η Blancett. Περιμενα να δω μια ταινια τυπου "closer" (ιδιος σεναριογραφος) αλλα το notes of a scandal εστιαζε αλλου.
Mε αφορμη το σκανδαλο επλεξε την παρονοικη σχεση των 2 γυναικων εν αντιθεση με το closer που εστιαζε στις εκρηκτικες συνεπειες του ερωτικου παθους κ της σεξουαλικης παρορμησης.
Καλο το "σκανδαλο" καλυτερο το "closer"!.

χτες το βραδυ ειδαμε με τα της συζυγου το Αpocalypto του Μελ Γκιμπσον και ομολογω οτι το βρηκα ακρως ενδιαφερον με πολυ καλη σκηνοθεσια ,εικονα πλοκη,

Χθες βράδυ μετά της συζύγου το DVD από την προσφορά του ΕΘΝΟΥΣ:
Οι Εντιμότατοι Φίλοι μου.
Αν και φίλος της παλιάς ιταλικής κωμωδίας, δεν τρελάθηκα κιόλας.

Είδα το Aeon Flux χθες, ούτε κρύο ούτε ζέστη... η Charlize Theron ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!! :worshippy:

Girl, interrupted.

Αρκετά ενδιαφέρουσα. Πολύ καλή ηθοποιία, και καλά η Winona Ryder, αλλά παίζει καλά και η Angelina Jolie! Αν δεν παρέθετε και το υπερβολικά μελό απόσπασμα του βιβλίου στο τέλος...

εχτες, προχτες, παραπροχτες και παραπαραπροχτες ειδα:

outlaw, μετρια προς καλη

alpha dog, για μενα ηταν χασιμο χρονου

because I said so, και ναι και οχι

perfect stranger, αρκετα καλη με ενα τελος που δεν το περιμενουμε!

Εχθές είδα για πολλοστή φορά το blues Brothers αλλά τη συλλεκτική έκδοση DVD με το έξτρα υλικό. Πολύ καλή εικόνα, ενώ για την ταινία και το πόσο μου αρέσει τα έχω πει 100 χιλιάδες φορές.

Τα DVD απο τους δύο γάμους ενός φίλου μου που χώρισε και τις δύο φορές.
Πολύ διδακτικό.