Από τις ατυχές στιγμές της σκηνοθετικης καριέρας του
![]()
:goodnight:![]()
Ειδες που τελικα κατα βαθος συμφωνειτε με το ετερο φτυαρι?
Αν νυσταξες με αυτο, περιμενω να δω τι θα πεις για το τελευταιο του Απιτααααψου, πως-τον-λεν.
αφου και σε σενα δεν αρεσε ο Απιταφτου..
ο Απιταφτου δεν ειναι για ολους..
αλλα αν μπεις στον μαγευτικο του κοσμο, δεν θελεις να βγεις..
αναμενω για να την ξαναδω..
πραγματικα τι ωραιο τελος που ειχε!
μια πραγματικα τρυφερη και ιαματικη ταινια, με τρομερη ευαισθησια για τον κοσμο των ζωντανων αλλα και των πνευματων.
Αντιστοιχο του τεραστιου ugetsu.
την παρακολουθεις με ολους τους πορους του σωματος, με οξυμενες ολες τις αισθησεις και οχι μονο με την δυτικη διαλεκτικη.
"Οι καλοί καλλιτέχνες αντιγράφουν. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες κλέβουν!" Pablo Picasso.
βεβαια δεν εχω δει το The Revenant για να γνωριζω αν ειναι στους απλα καλους ή στους μεγάλους..
"Οι καλοί καλλιτέχνες αντιγράφουν. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες κλέβουν!" Pablo Picasso.
βεβαια δεν εχω δει το The Revenant για να γνωριζω αν ειναι στους απλα καλους ή στους μεγάλους..
![]()
Tι σεναριακη ηλιθιοτητα ηταν κι αυτη.....
Ας αφησει το σεναριο σε καναν αλλο ο Λανθιμος....δεν μπορει.
Μπα....το διδυμο αυτο ειναι απερίγραπτα ρηχό. Δεν ξέρω ποιος επηρεαζει ποιον αλλα το αποτελεσμα του Αστακου δείχνει την ανεπαρκεια τους.Σε κανεναν οπως τον Φιλιππου ισως?
Ο,τι εχει κανει ο Balaguero αξιζει να το δει κανεις!
Αν ειναι και genre φαν ακομα καλυτερα...

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.