Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Nταξει, ετσι ειναι η Τεχνη. Καθενας βλεπει διαφορετικα πραγματα σε αυτην. Δεν υπαρχει εργο Τεχνης απο το οποιο δυο ανθρωποι να παρουν τα ιδια τα πραγματα. Ο καθενας αναλογα με τις προσλαμβανουσες του και τα δικα του φιλτρα θα καταλαβει άλλα πραγματα (αλλος περισσοτερα και αλλος λιγοτερα). Ομως το να χαρακτηριζει κανεις ετσι μονολεκτικα και χωρις αιτιολογηση "ρηχο" το συνολο της δημιουργιας καποιων δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τη μοντελα που βγηκε τις προαλλες και δηλωσε οτι ο Μαρξ ελεγε βλακειες.
@vsklav +1000
Ε, για να τις σχολιαζω παει να πει οτι μαλλον τις εχω δει πρωτα.
Τι γκρινιαζεις? Αφου και που σου προτεινω, μια στις 10 καθεσαι να δεις. Αλλα για να μην παραπονιεσαι ειδα αυτο και το βρηκα ενδιαφερον!
(αν μπορεις κραξε με!)
http://www.imdb.com/title/tt0053632/
Εγω τον Αστακο τον βρηκα εξαιρετικο,ρηχος ο Αστακος?σουρεαλ ειναι ας μην περιμενουμε να βρουμε λογικη εξηγηση σε ολα..
χρηζει πολυεπιπεδης αναγνωσης ,αλληγορικη σατυρα που καταπιανεται με τις ανθρωπινες σχεσεις,την μοναξια,την καταπιεση που δεχονται οι μοναχικοι απο την κοινωνια με την σταμπα του προβληματικου,την ελλειψη συναισθηματων στις μερες μας,την επιροη και επιδραση της εξουσιας ακομα και σε περιπτωσεις που νομιζεις οτι εχεις απαλλαγει απο αυτην,τον κοινωνικο κομφορμισμο και πολλα αλλα,ιδιαιτερα ερεθιστικη για τον εγκεφαλο..
Nταξει, ετσι ειναι η Τεχνη. Καθενας βλεπει διαφορετικα πραγματα σε αυτην. Δεν υπαρχει εργο Τεχνης απο το οποιο δυο ανθρωποι να παρουν τα ιδια τα πραγματα. Ο καθενας αναλογα με τις προσλαμβανουσες του και τα δικα του φιλτρα θα καταλαβει άλλα πραγματα (αλλος περισσοτερα και αλλος λιγοτερα). Ομως το να χαρακτηριζει κανεις ετσι μονολεκτικα και χωρις αιτιολογηση "ρηχο" το συνολο της δημιουργιας καποιων δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τη μοντελα που βγηκε τις προαλλες και δηλωσε οτι ο Μαρξ ελεγε βλακειες.
@vsklav +1000
εσυ μονο σχολιαζεις ....ταινιες βλεπεις ?
που ποτε ποια ?
δεν λες εεεε !
μη φοβασαι δεν θα σε κραξουμε πολυ !
.![]()
Ε, για να τις σχολιαζω παει να πει οτι μαλλον τις εχω δει πρωτα.
Τι γκρινιαζεις? Αφου και που σου προτεινω, μια στις 10 καθεσαι να δεις. Αλλα για να μην παραπονιεσαι ειδα αυτο και το βρηκα ενδιαφερον!
(αν μπορεις κραξε με!)
http://www.imdb.com/title/tt0053632/