Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

0/10.... η μεγαλύτερη ανοησία που έχω δει στην ζωή μου . Ασκοπο μέχρι του σημείου που λες "θεέ μου ευτυχώς τελείωσε" ( τρίχες σιγά να μην περίμενα να τελειώσει αυτή η απίστευτα αδιάφορη φόλα , φληναφήματα εικονοκλαστικά αντίστοιχα ενός Μίμη Ανδρουλάκη και βάλε ) .
Ταινία χωρίς πλοκή και χωρίς σενάριο ( ή μάλλον το σενάριο έπιανε μισή γραμμή σε ένα τετράδιο ). Μια διαδοχή ωραίων εικόνων. Και γιατί δεν έβγαζε μια ντουζίνα φωτογραφίες ;

Ο Μίμης αδυνατεί να συλλάβει το περιεχόμενο..

Καλά ρέ αν θές μονον πλοκή και σενάριο εχει και Ντένζελ Ουάσιγκτον,πού και εμένα μιά χαρά μου κάθεται,γιά κάποιες ώρες.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Γνώμη μου,πώς ο κινηματογράφος δεν ειναι μονον ζήτημα θέματος..Αν ήταν έτσι μιάς και δεν ανήκω στούς πιστούς δεν θά θεωρούσα αριστουργηματικό τον Ταρκόφσκι.

μα φυσικα ο κινηματογράφος δεν ειναι μονον ζήτημα θέματος
ειπα εγω κατι τετοιο ?
απλα εσενα δεν σου εχει τυχη ποτε μια ταινια να μην σε ενδιαφερει να την δεις
απο αυτα που εχεις ακουσει εχεις δει και εχεις διαβασει ?

απλα...ειναι καποια πραγματα στον κινηματογραφο αλλα και στην μουσικη
που λιγο πολυ ξερεις εκ των προτερων τι θα δεις η τι θα ακουσεις
καμμια φορα κανεις και λαθος ....

οσο για τον Ταρκοφσκι εκει εισερχομεθα σε αλλη διασταση !

.

μα φυσικα ο κινηματογράφος δεν ειναι μονον ζήτημα θέματος
ειπα εγω κατι τετοιο ?
απλα εσενα δεν σου εχει τυχη ποτε μια ταινια να μην σε ενδιαφερει να την δεις
απο αυτα που εχεις ακουσει εχεις δει και εχεις διαβασει ?

απλα...ειναι καποια πραγματα στον κινηματογραφο αλλα και στην μουσικη
που λιγο πολυ ξερεις εκ των προτερων τι θα δεις η τι θα ακουσεις
καμμια φορα κανεις και λαθος ....

οσο για τον Ταρκοφσκι εκει εισερχομεθα σε αλλη διασταση !

.

Ναι ,αλλά αμα δεν έγραφα ,θάχαμε την χαρά να διαβάσουμε μιά απο τις γνωστές ''Ιερεμιάδες'' τού By proxy γιά 0/10:flipout::flipout::flipout:

Ο Μίμης αδυνατεί να συλλάβει το περιεχόμενο..

Καλά ρέ αν θές μονον πλοκή και σενάριο εχει και Ντένζελ Ουάσιγκτον,πού και εμένα μιά χαρά μου κάθεται,γιά κάποιες ώρες.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

βρε αυτος ο Ντενζελ ταιριαζει πολυ σε ταινιες αλλακλιντ φουλ απο πλοκη και σεναριο
κοιταξε να δεις που εχεις δικιο !

.

βρε αυτος ο Ντενζελ ταιριαζει πολυ σε ταινιες αλλακλιντ φουλ απο πλοκη και σεναριο
κοιταξε να δεις που εχεις δικιο !

.

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Νάταν η ζήλια ...

Τον Κλίντ θα τον καταλάβεις την επόμενη δεκαετία..:award:

Πάντως για να σού πώ και ενα καλό νέο,πριν 10 μέρες ξανάδα τον''Θίασο''και πάλι μού ''μίλησε'' οπως 30 χρόνια πρίν..Μεγάλη ταινία.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Άρωμα επαναστατικής άνοιξης...Άνθρωποι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ξεχύνονται με την εμπειρία σημαδεμένη στα πρόσωπα τους(απο παλαιότερους αγώνες), να κερδίσουν το αύριο....
Να κερδίσουν κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε αυτονόητο(αν και κανείς δεν το εγγυάται για το μέλλον).....Το νερό.

Μέσα απο τις κτηνωδίες του Κολόμβου και της "παρέας" του, μετά την κατάληψη με την βία της Λατινικής Αμερικής και το σφάξιμο των Ινδιάνων και φυλών που ζούσαν ειρηνικά εκεί, μας παραλληλίζει με το σήμερα. Με την άλλη κτηνωδία, των "πολιτισμένων" που εκμεταλλεύονται απο τους μισθούς των "κομπάρσων", μέχρι την εκμετάλλευση των ιδιωτικών εταιρειών του νερού, εις βάρος των πολιτών....

Εκπληκτική δομή(σενάριο), σφιχτή κινηματογράφηση, εξαιρετικές σκηνές και εξαιρετικά πλάνα της Βολιβιανής φύσης. Οι ηθοποιοί απίστευτοι με κορυφαίο τον Chief of the revolution....

Και καταλήγει σε αυτό που συζήταγα με την γυναίκα μου(που ξετρελάθηκε με την ταινία, σου δίνει και εύσημα Karavan. Οτι οι άνθρωποι δεν γεννιούνται διεφθαρμένοι....γίνονται. Και μέσα σε ένα σύστημα νεο-φιλελευθερισμού, το οποίο δημιουργεί τόσα δεινά στον πλανήτη και επιβραβεύει τις ανισότητες μεταξύ ανθρώπων, που σε άλλο σύστημα δεν θα είχαν να χωρίσουν τίποτα, αυτή η διαφθορά γεννιέται και εντείνεται...

Πραγματικό διαμάντι και όαση στην λαίλαπα.....Karavan σε ευχαριστούμε πολύ.

Την είδα και εγώ. Πάρα πολύ καλή!!!!!!

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

:

Πάντως για να σού πώ και ενα καλό νέο,πριν 10 μέρες ξανάδα τον''Θίασο''και πάλι μού ''μίλησε'' οπως 30 χρόνια πρίν..Μεγάλη ταινία.

Τελείωσε; Ή ακόμα παίζει; :flipout:

Δυστυχως εμενα δεν......
Μπορει να υπηρχαν πλανα εξαιρετικης αισθητικης,οι ηθοποιοι να ηταν ολοι τους καταπληκτικοι (συμφωνω και για τον Πιτ και για την Τσαστειν και για τον Πεν),η μουσικη ηταν σπουδαια,αλλα ολλα αυτα για μενα δεν την κανουν ταινια.Μαλλουν καπου ξεχασε το μονταζ και αν το εκανε επιτηδες τοτε ηταν περισσοτερο ασκηση υφους παρα ταινια.
Θεωρω τον ακριβοθωρητο Μαλικ μεγαλο σκηνοθετη (και μονο για το Badlands μπαινει στο Πανθεον,χωρια η Λεπτη Κοκκινη Γραμμη που αν ειχε μαζευτει στο μονταζ θα ηταν αριστουργημα),αλλα εδω απλα δεν......

+1

Υ.Γ Αφαιρώ την κριτική στην Λεπτή Κόκκινη γραμμή, λόγω μαζοχισμού δεν με πείραξε καθόλου......το "άπλωμα"....

Route Irish ή πώς ο πόλεμος στο Ιράκ συνεχίζεται επί βρετανικού εδάφους.
Του gentleman και τελευταίου των Μοϊκανών Ken Loach.
Σαφώς και υπολείπεται των καλύτερων στιγμών του αλλά δήθεν αντιπολεμικές και επί της ουσίας φιλομιλιταριστικές ταινιούλες τύπου Hurt Locker τις στέλνει για τσάι.

Ξαναειδα μετα απο 20 χρονια περιπου το Sur του Fernando Solanas
(http://www.imdb.com/title/tt0094076/).
Αργεντινη μεσα στη χουντα και τη χρεωκοπια μαζι. Αν και κινηματογραφικα ξεπερασμενη η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη: μια χωρα γονατισμενη απο τον απληστο "βορρα" που της ρουφαει το αιμα και τη ζωη.

Ανθρωποι που παλευουν με νυχια και με δοντια για την επιβιωση στα εργοστασια, τις φυλακες και την αξιοπρεπεια τους μεσα στο ιδιο τους το σπιτι.
Τη θυμομουν σαν την πρωτη μου επαφη με τον Astor Piazzolla, αλλα τωρα την ειδα με πολυ διαφορετικο ματι.
Πολυ επικαιρη θεματικα

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ειδα χθες το

Poster.jpg

και ειχα πει να μην ξαναδω ταινια με τον παπαρα τον Νικολας...

Οπως ελεγε και ο στρατηγος, ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

Χαλια ταινια, θα επρεπε να βασιζεται στην ηθοποιία και στο κλιμα που θα εφτιαχνε ο σκηνοθετης...
Ισοβια για την ηθοποιία, αγχονη στον Σουμαχερ.
Τιποτα απολυτως...

Προχθές την:
EIGER SANCTION, ή Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Του 1975, με τον Clint Eastwood..

Τελικά έχασα δύο ώρες από την ζωή που μου απομένει!

Χθες το:
DIE BITTEREN TRAENEN DER PETRA VON KANT

Τελικά η ταινία με ικανοποίησε.
Προσοχή όμως!
Δεν σημαίνει πως ότι ικανοποιεί εμένα, πρέπει να ικανοποιεί και τους άλλους.
Ούτε είμαι από αυτούς που υποτιμά όσους δεν αρέσκονται στα δικά μου γούστα.
Υποτιμώ όμως πάρα πολύ όσους ειρωνεύονται αυτούς που δεν έχουν τα ίδια γούστα με τους ίδιους..

Προχθές την:
EIGER SANCTION, ή Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Του 1975, με τον Clint Eastwood..

Τελικά έχασα δύο ώρες από την ζωή που μου απομένει!

Χθες το:
DIE BITTEREN TRAENEN DER PETRA VON KANT

Τελικά η ταινία με ικανοποίησε.
Προσοχή όμως!
Δεν σημαίνει πως ότι ικανοποιεί εμένα, πρέπει να ικανοποιεί και τους άλλους.
Ούτε είμαι από αυτούς που υποτιμά όσους δεν αρέσκονται στα δικά μου γούστα.
Υποτιμώ όμως πάρα πολύ όσους ειρωνεύονται αυτούς που δεν έχουν τα ίδια γούστα με τους ίδιους..

Πολυ καλη ταινια, την εχω δει πριν απο πολλα χρονια και με ειχε εντυπωσιασει.
Αυτες οι ειρωνιες "Φασμπιντερ και ξερο ψωμι" προερχονται μαλλον απο τη βεβιασμενη προσπαθεια που ειχαν κανει καποιοι φωστηρες μετα το 81 να φερουν ντε και καλα "κουλτουρα" στο λαο με πολιτιστικες οργανωσεις και εκδηλωσειςι. Πηγαιναν και επαιζαν τετοια πραγματα σε κοινο που εβλεπε τις ελληνικες βιντεοταινιες της εποχης. Επομενο ηταν

θα σου προτεινω να ψαξεις να βρεις το Martha. Εξαντλημενο, δεν πωλειται αλλα υπαρχει -ακομα- με αγγλικους υποτιτλους στα γνωστα μερη!
δες εδω
http://jclarkmedia.com/fassbinder/fassbinder18.html
και αποφασισε αν σου κανει. Ειναι απο τις ταινιες- εμπειρια.