Σαν να άργησες λίγο να το δεις. :4603:Είδα προχθές το Reservoir Dogs και έχω να πω ότι η ταινία είναι καταπληκτική,
ίσως μια από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει μέχρις στιγμής
10/10
.Α Separation
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1832382/
Τι έγινε τελικά δεν είναι οι Ισλαμιστές όπως μας τους έχουν διηγηθεί(κόβουν χέρια, δεν έχουν να φάνε, άπλυτοι, φανατισμένοι, βιάζουν, λιθοβολούν......κλπ)????
Μπααααα, προπαγάνδα θα είναι υπερ τους.....Τς,τς,τς.....
.
κινηματογραφος !!!!!
κοινωνικη πολιτικη ταινια με υπαρκτο διαλογο
αιντε.. να βγαλουμε και εμεις καποτε τετοιες κινηματογραφικες αληθειες
γεια σου αδελφε Αιμιλιε
:music-smiley-005:
Είδα προχθές το Reservoir Dogs και έχω να πω ότι η ταινία είναι καταπληκτική,
ίσως μια από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει μέχρις στιγμής
10/10
Οι μετακομίσεις πέραν του μπελά τους και των συνεπειών τους (χωρίς τηλέφωνο και internet επί ένα μήνα) έχουν και κάποιες περίεργες "παρενέργειες". Ανακάλυψα κάποιες ταινίες "θαμμένες" εδώ και καιρό, μία από αυτές ήταν το Cold Mountain που είχα δει πριν 8 χρόνια. Η ταινία ήταν "σούπα" και δεν άξιζε ιδιαίτερα (ένας "Άγγλος ασθενής" την περίοδο του Αμερικανικού εμφυλίου, ίδιος σκηνοθέτης γαρ).
Την ξαναείδα μαζί με τη γυναίκα μου, πρώτη φορά για αυτήν, η εντύπωσή μου δεν άλλαξε απλά θυμήθηκα την πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών που έπαιζαν μικρούς ρόλους, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.
Υπενθυμίζω τους Brendan Gleeson, Philip Seymour Hoffman, Giovanni Ribisi, Natalie Portman, Cilian Murphy, Ray Winstone και τον Jack White των White Stripes στο ρόλο ενός πλανόδιου μουσικού. Μακάρι η ταινία να ήταν αντάξια αυτών των ηθοποιών.
Mετακομιση ..?
αναβαθμιστηκαμε Πανο ?
καλοριζικο !!
.
the warrior..
Ταινια που την ειδαμε αντροπαρεα πιο πολυ για χαβαλε και αξ'αιτιας πορωσης με τις MMA.Πολυ καλη για το ειδος της,καλογυρισμενη και με καλες ερμηνειες.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα για τους λατρεις των ταινιων του ειδους..
ξεψαχνιζοντας το αρχειο μου, ξαναειδα το talented mr ripley. Ξανα θυμηθηκα την καλη δουλεια του Αντονι Μιγκελα σε αυτη την ταινια οπου την εχει πιασει καλα αφηγηματικα (οχι σαν τον Αγγλο ασθενη οπου εκει απετυχε κατ'εμε).
Κατι η Ιταλια του 50, κατι η μουσικη τζαζ, με ταξιδεψε λιγο απο την βαρεμαρα μου.
Εγώ την ταινία αυτή δεν την έχω δει και ούτε σκοπεύω να την δω διότι γενικά έχω μια προκατάλυψη εναντίων των remake.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.