Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα προχθές το Reservoir Dogs και έχω να πω ότι η ταινία είναι καταπληκτική,
ίσως μια από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει μέχρις στιγμής

10/10

10/10
Σαν να άργησες λίγο να το δεις. :4603:

Ναι πράγματι άργησα είναι κάποιες ταινίες από παλιά, και πρόσφατες φυσικά, που δεν έχω παρακολουθήσει μέχρις στιγμής και αρχίζω να τις βλέπω τώρα

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Α Separation

MV5BMTYzMzU4NDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM5MjA5Ng@@._V1._SY317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1832382/

Τι έγινε τελικά δεν είναι οι Ισλαμιστές όπως μας τους έχουν διηγηθεί(κόβουν χέρια, δεν έχουν να φάνε, άπλυτοι, φανατισμένοι, βιάζουν, λιθοβολούν......κλπ)????

Μπααααα, προπαγάνδα θα είναι υπερ τους.....Τς,τς,τς.....

Α Separation

MV5BMTYzMzU4NDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM5MjA5Ng@@._V1._SY317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1832382/

Τι έγινε τελικά δεν είναι οι Ισλαμιστές όπως μας τους έχουν διηγηθεί(κόβουν χέρια, δεν έχουν να φάνε, άπλυτοι, φανατισμένοι, βιάζουν, λιθοβολούν......κλπ)????

Μπααααα, προπαγάνδα θα είναι υπερ τους.....Τς,τς,τς.....
.

κινηματογραφος !!!!!

κοινωνικη πολιτικη ταινια με υπαρκτο διαλογο
αιντε.. να βγαλουμε και εμεις καποτε τετοιες κινηματογραφικες αληθειες

γεια σου αδελφε Αιμιλιε

:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

κινηματογραφος !!!!!

κοινωνικη πολιτικη ταινια με υπαρκτο διαλογο
αιντε.. να βγαλουμε και εμεις καποτε τετοιες κινηματογραφικες αληθειες

γεια σου αδελφε Αιμιλιε

Όπως το λες Στέλιο, "Αληθινός Κινηματογράφος"....

Γειά σου αδερφέ.....Να μαστε καλά να βλέπουμε "αλήθειες".......και γύρω μας.....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

10/10

Tι ακριβως σου άρεσε τόσο ώστε να πάρει 10/10, ολη η ταινία εξελίχθηκε σε 3 διαφορετικά περιβάλλοντα μέρη, την βρήκα πολύ βαρετή και αργή και στο τέλος το χάλασε. Μπορεί να έχει βαθύτερο νοήμα?, δε ξέρω.

Είδα το The Guard με Brendan Gleason / Don Cheadle.

Ωραία αστυνομική κωμωδία, να ξεφεύγουμε λίγο από το Hollywood!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οι μετακομίσεις πέραν του μπελά τους και των συνεπειών τους (χωρίς τηλέφωνο και internet επί ένα μήνα) έχουν και κάποιες περίεργες "παρενέργειες". Ανακάλυψα κάποιες ταινίες "θαμμένες" εδώ και καιρό, μία από αυτές ήταν το Cold Mountain που είχα δει πριν 8 χρόνια. Η ταινία ήταν "σούπα" και δεν άξιζε ιδιαίτερα (ένας "Άγγλος ασθενής" την περίοδο του Αμερικανικού εμφυλίου, ίδιος σκηνοθέτης γαρ).
Την ξαναείδα μαζί με τη γυναίκα μου, πρώτη φορά για αυτήν, η εντύπωσή μου δεν άλλαξε απλά θυμήθηκα την πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών που έπαιζαν μικρούς ρόλους, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.
Υπενθυμίζω τους Brendan Gleeson, Philip Seymour Hoffman, Giovanni Ribisi, Natalie Portman, Cilian Murphy, Ray Winstone και τον Jack White των White Stripes στο ρόλο ενός πλανόδιου μουσικού. Μακάρι η ταινία να ήταν αντάξια αυτών των ηθοποιών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οι μετακομίσεις πέραν του μπελά τους και των συνεπειών τους (χωρίς τηλέφωνο και internet επί ένα μήνα) έχουν και κάποιες περίεργες "παρενέργειες". Ανακάλυψα κάποιες ταινίες "θαμμένες" εδώ και καιρό, μία από αυτές ήταν το Cold Mountain που είχα δει πριν 8 χρόνια. Η ταινία ήταν "σούπα" και δεν άξιζε ιδιαίτερα (ένας "Άγγλος ασθενής" την περίοδο του Αμερικανικού εμφυλίου, ίδιος σκηνοθέτης γαρ).
Την ξαναείδα μαζί με τη γυναίκα μου, πρώτη φορά για αυτήν, η εντύπωσή μου δεν άλλαξε απλά θυμήθηκα την πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών που έπαιζαν μικρούς ρόλους, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.
Υπενθυμίζω τους Brendan Gleeson, Philip Seymour Hoffman, Giovanni Ribisi, Natalie Portman, Cilian Murphy, Ray Winstone και τον Jack White των White Stripes στο ρόλο ενός πλανόδιου μουσικού. Μακάρι η ταινία να ήταν αντάξια αυτών των ηθοποιών.

Mετακομιση ..?
αναβαθμιστηκαμε Πανο ?

καλοριζικο !!

.

ξεψαχνιζοντας το αρχειο μου, ξαναειδα το talented mr ripley. Ξανα θυμηθηκα την καλη δουλεια του Αντονι Μιγκελα σε αυτη την ταινια οπου την εχει πιασει καλα αφηγηματικα (οχι σαν τον Αγγλο ασθενη οπου εκει απετυχε κατ'εμε).
Κατι η Ιταλια του 50, κατι η μουσικη τζαζ, με ταξιδεψε λιγο απο την βαρεμαρα μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Mετακομιση ..?
αναβαθμιστηκαμε Πανο ?

καλοριζικο !!

.

Δεν αναβαθμιστήκαμε, απλά μετακομίσαμε πιο κοντά στη δουλειά της γυναίκας μου.
Ευχαριστώ για τις ευχές Στέλιο. :ernaehrung004:

51HCZ7SBSxL._SL500_AA300_.jpg

Χιουμορ....
ποσο λειπει στις μερες μας !!
επιτελους γελασα σε ταινια μετα απο πολυ καιρο

μια υπεροχη κωμωδια του 1970 σαν να ειναι γυρισμενη σημερα
σουρεαλιστικες περιπετειες 12 ατομων μια δευτερα στην Βαρσοβια του 1970
μια κριτικη εξυπνη ματια στην Πολωνιη πραγματικοτιτα των 70ς

Ι ΗΑΤΕ MONDAYS

the warrior..
Ταινια που την ειδαμε αντροπαρεα πιο πολυ για χαβαλε και αξ'αιτιας πορωσης με τις MMA.Πολυ καλη για το ειδος της,καλογυρισμενη και με καλες ερμηνειες.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα για τους λατρεις των ταινιων του ειδους..

MV5BMjAyOTMyMzUxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODI4MzE0NA@@._V1._SX640_SY948_.jpg

Θεωρητικά κωμωδία, γέλασα όμως ελάχιστα, η πρώτη ώρα περνάει δύσκολα μετά όμως φτιάχνει, ενδιαφέρον ο ρόλος της πρωταγωνίστριας και πολύ καλή η ερμηνεία της. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

the warrior..
Ταινια που την ειδαμε αντροπαρεα πιο πολυ για χαβαλε και αξ'αιτιας πορωσης με τις MMA.Πολυ καλη για το ειδος της,καλογυρισμενη και με καλες ερμηνειες.Τη συστηνω ανεπιφυλακτα για τους λατρεις των ταινιων του ειδους..

Mια χαρα ηταν και αν στο τελος,ως συνηθως,δεν το εκαναν αμερικλανια θα ηταν μια εκπληξη.Εξαιρετικη και ρεαλιστικοτατη κινηματογραφηση των αγωνων,το ειδα παρεα με γνωστες του ειδους που υποκλιθηκαν στον τροπο που απεδωσε το ξυλο,ωραια ιστορια μεχρι ενα σημειο,καλες ερμηνειες,με πρωτο και καλυτερο τον Νικ Νολτε,γενικα βλεπεται πολυ ευχαριστα.
Να απεφευγε και την αμερικανια....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ξεψαχνιζοντας το αρχειο μου, ξαναειδα το talented mr ripley. Ξανα θυμηθηκα την καλη δουλεια του Αντονι Μιγκελα σε αυτη την ταινια οπου την εχει πιασει καλα αφηγηματικα (οχι σαν τον Αγγλο ασθενη οπου εκει απετυχε κατ'εμε).
Κατι η Ιταλια του 50, κατι η μουσικη τζαζ, με ταξιδεψε λιγο απο την βαρεμαρα μου.

Εγώ την ταινία αυτή δεν την έχω δει και ούτε σκοπεύω να την δω διότι γενικά έχω μια προκατάλυψη εναντίων των remake.

Για 2η ή 3η φορά είδα το Copycat (1995),πολύ καλή ταινία με αρκετή αγωνία.Οι ταινίες με serial killers είναι οι αγαπημένες μου.

Attachments

• Copycat-movie-poster-(1995)-picture-MOV_5e38512c_b.jpg
    Copycat-movie-poster-(1995)-picture-MOV_5e38512c_b.jpg
    27.1 KB · Views: 200
Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγώ την ταινία αυτή δεν την έχω δει και ούτε σκοπεύω να την δω διότι γενικά έχω μια προκατάλυψη εναντίων των remake.

Ίσως να μην φτάνει σε αξία το original "Γυμνοί στον ήλιο" αλλά είναι αξιοπρεπέστατο remake χωρίς να προσβάλλει τον θεατή.