Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ειναι απο τις ταινιες που
την βλεπεις και λες
- ωραια ηταν
και σε πεντε μερες την εχεις ξεχασει !

φυσικα μ αρεσει ο Ρεντφορντ αλλα μονο σαν ηθοποιος !

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

α, ο Ρόμπερτ ! εντάξει, είμαι γιαλατζί σινεφίλ... για μένα αυτό το τελευταίο λεπτό στο παρακάτω είναι όλη η ουσία .... και η Λένα στα καλύτερα της ...

Σπυρο η Aβανα δεν ηταν του Ρεντφορντ ηταν του Sydney Pollack....
Και δεν υπαρχουν γιαλατζι σινεφιλ μαναρι μου...

Last edited:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

...ναι το ξέρω... είπαμε γιαλατζί αλλά όχι και έτσι ... απλά, για μένα η Αβάνα ήταν σημαντική ταινία, την οποία κάνει ''δική του'' ο πρωταγωνιστής ... δεσπόζει στα πάντα... από τις δικές του μου είχε αρέσει εκείνη με το τηλεπαιχνίδι και τον Ρέηφ Φάινς στα νιάτα του...

Σπυρο η Aβανα δεν ηταν του Ρεντφορντ ηταν του Sydney Pollack....
Και δεν υπαρχουν γιαλατζι σινεφιλ μαναρι μου...

γιατι σου ειπε ο ανθρωπος οτι η Αβανα ειναι του Ρεντφορντ ?

.

...ναι το ξέρω... είπαμε γιαλατζί αλλά όχι και έτσι ... απλά, για μένα η Αβάνα ήταν σημαντική ταινία, την οποία κάνει ''δική του'' ο πρωταγωνιστής ... δεσπόζει στα πάντα... από τις δικές του μου είχε αρέσει εκείνη με το τηλεπαιχνίδι και τον Ρέηφ Φάινς στα νιάτα του...

To γιαλατζι δεν το ειπα για σενα.Εννοω ή εισαι σινεφιλ ή δεν εισαι.Ημιτασιον δεν υπαρχουν.Αν και τη θεωρω αθλια λεξη.
Εσυ και μονο για το Zelig που εχεις δει (να τα βλεπουν μερικοι,μερικοι αυτα :rolleyes:) μπαινεις ανετα και με τιμες στο κλαμπ.Και γουσταρεις και τον Μαν.

Είδα το Chained. Μετά απο καιρό ένα γνήσιο ανατριχιαστικό θρίλλερ. Συγκλονιστικές οι ερμηνίες των πρωταγωνιστών. Η ταινία δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα απο την πρώτη σκηνή μέχρι το ανατρεπτικό τέλος ή μάλλον ακόμα και κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους!
Τολμώ να την θεωρήσω ισάξια με το Funny Games.
Για τους λάτρεις του είδους το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τους υπόλοιπους, η απόφαση να το δείτε είναι όλη δική σας. Όπως και οι συνέπειες στην ηρεμία σας. You have been warned...

Είδα το Chained. Μετά απο καιρό ένα γνήσιο ανατριχιαστικό θρίλλερ. Συγκλονιστικές οι ερμηνίες των πρωταγωνιστών. Η ταινία δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα απο την πρώτη σκηνή μέχρι το ανατρεπτικό τέλος ή μάλλον ακόμα και κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους!
Τολμώ να την θεωρήσω ισάξια με το Funny Games.
Για τους λάτρεις του είδους το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τους υπόλοιπους, η απόφαση να το δείτε είναι όλη δική σας. Όπως και οι συνέπειες στην ηρεμία σας. You have been warned...

Αν εννοείς το Fanny Games του Haneke, βαριά κουβέντα είπες σύντροφε! :smile:

Η υπόθεση μου θυμίζει το Bereavement.

Dark Shadows

Να πω την αλήθεια όταν το πήρα ήμουν λίγο προκατειλημμένος από το εξώφυλλο ότι θα είναι πατάτα. Βλεπόταν ευχάριστα όμως. Σε κράταγε η ταινία μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει καθόλου ''κοιλιά''. Είχε ωραία φωτογραφία και όμορφα τοπία. Οι ερμηνείες ήταν αρκετά καλές με αποκορύφωμα την μάγισσα. Αρκετά καλό.

Αν εννοείς το Fanny Games του Haneke, βαριά κουβέντα είπες σύντροφε! :smile:

Η υπόθεση μου θυμίζει το Bereavement.

Και το εχει κανει η σκηνοθετης του Τεμαχιζοντας την Ελενα. Δεν αρχιζουμε καλα...
Μπορει επισης καποιος να μου εξηγησει τι στο διαολο εχουν παθει ολοι οσοι γυριζουν
"μοντερνες" ταινιες τρομου να μας πετανε 25 twists στα τελευταια 15 λεπτα?
Εχω αρχισει και το βαριεμαι πολυ. Οταν το εκαναν στο Jaccob's ladder η στην 6η αισθηση
ηταν οντως εξυπνα καμωμενο και πρωτοτυπο. Νομιζω πως πλεον εχουν χασει τη μπαλα
για να δειξουν οτι ειναι πιο εξυπνοι απο το θεατη.
Εμενα παλι η υποθεση μου θυμισε το Snowtown . Απο τις χειροτερες
ταινιες που εχω δει στο Φεστιβαλ Θεσσαλονικης. Avoid at all costs!!!
Δεν του αξιζει καν να του κανω παρουσιαση. Απλα αν πεσει στα χερια σας, πεταξτε το.

Dark Shadows

Να πω την αλήθεια όταν το πήρα ήμουν λίγο προκατειλημμένος από το εξώφυλλο ότι θα είναι πατάτα. Βλεπόταν ευχάριστα όμως. Σε κράταγε η ταινία μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει καθόλου ''κοιλιά''. Είχε ωραία φωτογραφία και όμορφα τοπία. Οι ερμηνείες ήταν αρκετά καλές με αποκορύφωμα την μάγισσα. Αρκετά καλό.

+1 Είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος η ταινία!
Στην αρχή μπορεί να είσαι λίγο προκατηλημένος αλλά η ταινία θα σε καλύψει πιστεύω! Προτείνεται...

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

αργησες Αιμιλιε ....
η ταινια δεν ειναι για Τ.V

TV????

Oh no.....

Πανί......χιχι!!!

Άστα θα γράψω σελίδες αμα αρχίσω την ανάλυση.....ή θα το κάνω σε 2 προτάσεις.... You know.....

Ακόμη "μαζεύω" σκηνές στο μυαλό μου.....

Expendables 2... Ελειπε το μεσημερακι η γυναικα, λεω ευκαιρια να δοκιμασω το συστημα, και το ολοκαινουριο htpc.. Νταξ περιμενα κλασικη αμερικανια..δε ειχα προσδοκιες.. Αλλα αυτη η ταινια ηταν ποιο κατω και απο τις ηδη χαμηλες προσδοκιες μου!!! Τελειως B-movie.. Πω πωω..
Συμφωνησα με μια ατακα του Swarts στο τελος.. Οτι ολοι τους ειναι για το μουσειο πια!
Σα κερινα ομοιωματα που περπαταγανε ητανε, και ο σταλοβε και ο Σβαρτς και ο Λουντμπεργκ και ο Βανταμ .. Αμ ο τσακ; Λες και ητανε διακοπες χαζογελαγε..
Το πρωτο ηταν σαφως ποιο ενδιαφερον.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Με τους σημερινους ρυθμους που ζουμε το να βλεπεις ταινια του 1940
οσο και καλη να ειναι καπου θα κουραστεις
αλλα υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις ...
εδω εχουμε μεσα σε ελαχιστες εικονες μια
τελεια απεικονιση μιας επαρχιακης αμερικανικης πολης
μια συνηθισμενη αστικη οικογενεια
ερχεται επισκεψη ο θειος , το πρωτυτο της ανηψιας
ενας πλατωνικος ερωτας ,
η μητερα μαγειρευει στην κουζινα
το αλλο κοριτσακι διαβαζει ενα βιβλιο

και αυτος μετατρεπει
μια απλη ρομαντικη κινηση
ενα σχισιμο μιας εφημεριδας
ενα καθημερινο γευμα
σε απολυτο τρομο και συνεχομενη αγωνια
δεν ειναι απο τις ποιο γνωστες του

ειναι ομως ενα ακομη αριστουργημα
μιας παραξενης ιδιοφυιας που λεγεται
ΑLFERD HICHCOCK
shadow7.jpg

SHADOW OF A DOUBT

πως μπορει να μην το εχετε δει ακομα ?

Το είδαμε, το είδαμε αγαπητέ μου, πριν από λίγα χρόνια που ο γιός μου (τώρα 14) θέλησε να δει όλες τις ταινίες του Hitchcock.
Και μας ενθουσίασε.
όλα εκτός από το απογοητευτικό τέλος. Ο μαιτρ ανεβάζει την ένταση στο κατακόρυφο και εκεί που περιμένεις ένα συγκλονιστικό φινάλε, μιά αναμέτρηση μέχρι θανάτου, κάτι τέλος πάντων...ξεμπερδεύει σε λίγα δευτερόλεπτα. Κρίμας.

Το μικρό σπίτι στο δάσος.

Όποιος την κατάλαβε ας μου πει και εμένα......

Μου κάνει εντύπωση πως δέχτηκε η Σιγκουρνι Γουιβερ να παίξει για δύο λεπτά στο τέλος.