Καρντάσια, αν γράφετε και τον τίτλο της ταινίας στο ποστ σας, θα μας βοηθήσετε τα μάλα!![]()
Καρντάσια, αν γράφετε και τον τίτλο της ταινίας στο ποστ σας, θα μας βοηθήσετε τα μάλα!![]()
Ααα έλεγα κι εγώ αυτό το ιδεόγραμμα που το έχω ξαναδεί!![]()
![]()
Αλήθεια με το όνομα αυτό δε βγάζει τίποτα το google.
αντε να σε βοηθησω
Ελληνικος τιτλος
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
![]()
η πρωτη σκηνη θα σας ξεγελασει
και το τελος θα σας μαγεψει
μια υπεροχη στιλιαρισμενη χορογραφια
του Ιαπωνεζικου σινεμα
:music-smiley-005:
Υ.Γ να μαθετε και λιγα ιαπωνεζικα ! πως θα διαβαζεται τους τιτλους?
Θα την δούμε ρε φίλε αν ψηθειτε να μας πείτε τον τίτλο της... Μην μας παιδευεις τώρα με reverse image search...
LA GRANDE BELLEZZA
O Παολο Σορεντινο εχει γυρισει μια θαυμασια ταινια το ΙL DIVO
και μια μεγαλη πατατα με τον Σων Πεν
με μεγαλη περιεργεια περιμενα να δω το νεο του δημιουργημα
η ταινια θα μου αρεσε αν δεν ειχα δει το Φελινικο Ντολτσε βιτα !!!!
και η ερμηνεια του τΟΝΥ Σερβιλο θα ηταν εξαιρετικη .... αλλα εκει επαιζε ο Μαρτσελο
δυστηχως η συγκριση ηταν αναποφευκτη και απογοητευτικη
για να μην πω οτι ειχε και αρκετο Παζολινι
κυριε Σορεντινο ευελπιστώ η επομενη ταινια σας
να ειναι ποιο προσωπικη .
.
Θα την δούμε ρε φίλε αν ψηθειτε να μας πείτε τον τίτλο της... Μην μας παιδευεις τώρα με reverse image search...
1. την 'πατάτα', την κρατάω: αξίζει, έστω και μόνο για την εκπληκτική (αν και σύντομη) εμφάνιση του David Byrne
2. ο Μπετόβεν θα μου άρεζε, αν δεν είχε προϋπάρξει ο Μπαχ. Το ίδιο και οι Μπητλς - αν δεν είχε προϋπάρξει ο Louis Armstrong :Banane0:
3. Παζολίνι ...όχι και τόσο. Το La Notte όμως μάλλον το ξέρει απέξω κι ανακατωτά: μαζί με τον Φελλίνι, είχε την τιμητική του
.
THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY
το ειδα σημερα
δεν ηξερα τιποτα πριν
δεν εχω λογια
Ηollywood
:worshippy::worshippy:
δυο εκθαμβωτικες κινηματογραφικες ωρες !
http://www.youtube.com/watch?v=Bp_cxxqOaPM
Ενα εκπληκτικό δημιούργημα του Τούρκικου κινηματογράφου. Ενα διαμάντι ακατέργαστο και ασυμβίβαστο. Ενα μοτίβο εικόνων και ήχων που πραγματικά εντυπωσιάζει με τις γραμμές που ορίζει ο σκηνοθέτης. 2 πρωταγωνιστές σε ένα εκπληκτικό ντελίριο ηθοποιίας και ενα παζλ που σιγά σιγά χτίζεται γύρω σου....σαν κινούμενη άμμος.
Και στο τέλος βυθισμένη μεσα στα αίματα η γαλήνη που σου προσφέρει, πρόσκαιρα, η κανονικότητα. Που σαν σφαίρα σε κρατά στην θαλάμη, παίζοντας για τελευταία, ίσως, φορά ρώσικη ρουλέτα....Θα παίξεις?
Οσοι δεν το έχετε δει.....τρεχάτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.