Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καρντάσια, αν γράφετε και τον τίτλο της ταινίας στο ποστ σας, θα μας βοηθήσετε τα μάλα! ;)

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καρντάσια, αν γράφετε και τον τίτλο της ταινίας στο ποστ σας, θα μας βοηθήσετε τα μάλα! ;)

Απο εμένα μην έχεις παράπονο ολόκληρο link ρε εχω βάλει....χααχχα!! Ειχα και την εικόνα αλλά μας την έφαγε το ρημάδι το imdb...

Vier Minuten (Four Minutes)....

γιατι εχεις παραπονο απο μενα
ολοκληρο ποστερ εβαλα με τεραστια γραμματα !!

του Τομογιουτι τομογιοτο ταινια ειναι βρε δεν τον ξερεις ?

.

Ααα έλεγα κι εγώ αυτό το ιδεόγραμμα που το έχω ξαναδεί! :) :) :)
Αλήθεια με το όνομα αυτό δε βγάζει τίποτα το google.

Ααα έλεγα κι εγώ αυτό το ιδεόγραμμα που το έχω ξαναδεί! :) :) :)
Αλήθεια με το όνομα αυτό δε βγάζει τίποτα το google.

αντε να σε βοηθησω
Ελληνικος τιτλος
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

LA GRANDE BELLEZZA

O Παολο Σορεντινο εχει γυρισει μια θαυμασια ταινια το ΙL DIVO
και μια μεγαλη πατατα με τον Σων Πεν

με μεγαλη περιεργεια περιμενα να δω το νεο του δημιουργημα

η ταινια θα μου αρεσε αν δεν ειχα δει το Φελινικο Ντολτσε βιτα !!!!
και η ερμηνεια του τΟΝΥ Σερβιλο θα ηταν εξαιρετικη .... αλλα εκει επαιζε ο Μαρτσελο

δυστηχως η συγκριση ηταν αναποφευκτη και απογοητευτικη
για να μην πω οτι ειχε και αρκετο Παζολινι

κυριε Σορεντινο ευελπιστώ η επομενη ταινια σας
να ειναι ποιο προσωπικη .

.

0.jpg

η πρωτη σκηνη θα σας ξεγελασει

και το τελος θα σας μαγεψει

μια υπεροχη στιλιαρισμενη χορογραφια

του Ιαπωνεζικου σινεμα

:music-smiley-005:

Υ.Γ να μαθετε και λιγα ιαπωνεζικα ! πως θα διαβαζεται τους τιτλους?

Οτι και να πω είναι λίγο..... Πραγματικά είχα αρκετό καιρό να δω τόσο καλή ταινία απο την άποψη της φωτογραφίας, του στυλιρασμένου αίματος, την "χορογραφία" που αποτυπώνει την τρέλα σε συνδυασμό με την χάρη που αποδίδει η υπερβολή.

Τα χρώματα ειδικά στις εκρήξεις της φωτιάς(με σχεδόν πάντα βροχή) έδιναν μια εκπληκτική αντίθεση στην εικόνα. Εικόνα αψεγάδιαστη και πρωταγωνιστές καταπληκτικοί...

Μπράβο ρε Στέλιο.....

Για την ουσία της ταινίας δεν θα ήθελα να αναφερθώ για να μην spoilαρω....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!!!!

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Θα την δούμε ρε φίλε αν ψηθειτε να μας πείτε τον τίτλο της... Μην μας παιδευεις τώρα με reverse image search...

LA GRANDE BELLEZZA

O Παολο Σορεντινο εχει γυρισει μια θαυμασια ταινια το ΙL DIVO
και μια μεγαλη πατατα με τον Σων Πεν

με μεγαλη περιεργεια περιμενα να δω το νεο του δημιουργημα

η ταινια θα μου αρεσε αν δεν ειχα δει το Φελινικο Ντολτσε βιτα !!!!
και η ερμηνεια του τΟΝΥ Σερβιλο θα ηταν εξαιρετικη .... αλλα εκει επαιζε ο Μαρτσελο

δυστηχως η συγκριση ηταν αναποφευκτη και απογοητευτικη
για να μην πω οτι ειχε και αρκετο Παζολινι

κυριε Σορεντινο ευελπιστώ η επομενη ταινια σας
να ειναι ποιο προσωπικη .

.

1. την 'πατάτα', την κρατάω: αξίζει, έστω και μόνο για την εκπληκτική (αν και σύντομη) εμφάνιση του David Byrne

2. ο Μπετόβεν θα μου άρεζε, αν δεν είχε προϋπάρξει ο Μπαχ. Το ίδιο και οι Μπητλς - αν δεν είχε προϋπάρξει ο Louis Armstrong :Banane0:

3. Παζολίνι ...όχι και τόσο. Το La Notte όμως μάλλον το ξέρει απέξω κι ανακατωτά: μαζί με τον Φελλίνι, είχε την τιμητική του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

1. την 'πατάτα', την κρατάω: αξίζει, έστω και μόνο για την εκπληκτική (αν και σύντομη) εμφάνιση του David Byrne

2. ο Μπετόβεν θα μου άρεζε, αν δεν είχε προϋπάρξει ο Μπαχ. Το ίδιο και οι Μπητλς - αν δεν είχε προϋπάρξει ο Louis Armstrong :Banane0:

3. Παζολίνι ...όχι και τόσο. Το La Notte όμως μάλλον το ξέρει απέξω κι ανακατωτά: μαζί με τον Φελλίνι, είχε την τιμητική του

παρερμνηνευεις τα γραφομενα μου με αστοχες αντιπαραθεσεις
η ταινια δν μου αρεσε γιατι εγω την βρηκα κακη αντιγραφη της Γλυκειας ζωης του Φελινι
ηταν σαν το Αξιον εστι οταν το εχεις ακουσει με τον Μπιθικωτση και μετα που το ακουσες με τον Νταλαρα
ηθελα να πω και με τον Νταλαρα ωραιο ηταν αλλα .......

το La notte δεν ξερω αν το ξερει αλλα ειναι ταινια του Αntonioni καμμια σχεση με το grande bellezza ....

:ciao:

.

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

το ειδα σημερα
δεν ηξερα τιποτα πριν
δεν εχω λογια
Ηollywood
:worshippy::worshippy:
δυο εκθαμβωτικες κινηματογραφικες ωρες !

http://www.youtube.com/watch?v=Bp_cxxqOaPM

αχχχχχ...την έχω σταμπάρει απο τότε που την έβαλε ο Modis......... Βλέπω οτι σου άρεσε και θυμάμαι κάποιες συζητήσεις μας...(θα κατάλαβες τι εννοώ)...

πω πω...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ενα εκπληκτικό δημιούργημα του Τούρκικου κινηματογράφου. Ενα διαμάντι ακατέργαστο και ασυμβίβαστο. Ενα μοτίβο εικόνων και ήχων που πραγματικά εντυπωσιάζει με τις γραμμές που ορίζει ο σκηνοθέτης. 2 πρωταγωνιστές σε ένα εκπληκτικό ντελίριο ηθοποιίας και ενα παζλ που σιγά σιγά χτίζεται γύρω σου....σαν κινούμενη άμμος.

Και στο τέλος βυθισμένη μεσα στα αίματα η γαλήνη που σου προσφέρει, πρόσκαιρα, η κανονικότητα. Που σαν σφαίρα σε κρατά στην θαλάμη, παίζοντας για τελευταία, ίσως, φορά ρώσικη ρουλέτα....Θα παίξεις?

215px-Gegen_die_Wand_%282004%29.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0347048/

Οσοι δεν το έχετε δει.....τρεχάτε.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ενα εκπληκτικό δημιούργημα του Τούρκικου κινηματογράφου. Ενα διαμάντι ακατέργαστο και ασυμβίβαστο. Ενα μοτίβο εικόνων και ήχων που πραγματικά εντυπωσιάζει με τις γραμμές που ορίζει ο σκηνοθέτης. 2 πρωταγωνιστές σε ένα εκπληκτικό ντελίριο ηθοποιίας και ενα παζλ που σιγά σιγά χτίζεται γύρω σου....σαν κινούμενη άμμος.

Και στο τέλος βυθισμένη μεσα στα αίματα η γαλήνη που σου προσφέρει, πρόσκαιρα, η κανονικότητα. Που σαν σφαίρα σε κρατά στην θαλάμη, παίζοντας για τελευταία, ίσως, φορά ρώσικη ρουλέτα....Θα παίξεις?

Οσοι δεν το έχετε δει.....τρεχάτε.

θα παιξω Αιμιλιε
δικο μας !!