Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αν και σου χρωστάω ιους, για το all the president's men θα ψιλο συμφωνήσω, το ειχα δει και σχετικα πρόσφατα.
εγω προσπαθώ πολύ για αυτο το genre.. παντως σε ντοκυμαντέρ θα βρεις πολύ πολυ καλύτερα πράγματα και μάλιστα χωρις να προσπαθούν να δραματοποιήσουν.

αν θέλεις ξεκίνα με τα αριστουργηματικά paradise lost..

Kαι αν δε σου αρεσει αυτο, δοκιμασε τουτο...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σε πολιτικο ντοκυμαντερ δες το Fog of War του αγαπημενου Errol Morris.

με επιασες!

εχω δει τα παντα απο τον επισης αγαπημένο Errol Morris εκτος απο το παραπάνω και το Tabloid.
smile.png

Ψαξε και τα αλλα αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Kαι αν δε σου αρεσει αυτο, δοκιμασε τουτο...

χεβμπουταλά :Banane0::Banane0::Banane0:

δοκίμασε και τα άλλα, αν δεν σου αρέσουν ζήτα να σου δώσουv το εισιτήριο πίσω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

:ernaehrung004:
Εσύ είσαι χεβbeautαλας.

Γιατί είσαι και σωραιος!
Κυριε πρέσβη

Καλά σε έβγαλε ο Carl Jung.

Ωραίοι οι paradise lost, δεν θα τους έβαζα τώρα να τους ακούσω αλλά τότε που τους άκουγα ήταν πολύ καλοί.

https://youtu.be/Yoy1UNRABQ8

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οχι δεν τον ξεχασα.Οπως και ολοκληρο το West Wing ήταν το...Καμελοτ.Αυτο που εννοω είναι οτι στον Σορκιν οι ηρωες ειναι ρομαντικοι αλλα το πλαισιο και το στορυ ειναι ρεαλιστικο.
Δεν θα δεις ανατροπες σαν και αυτη στο miss Sloan οπου το κυνικο μετατρεπεται σε ρομαντικο και...ο καλος νικαει στο τελος.
Στον Σορκιν μπορει να ειναι λιγο παραμυθακια αλλα οι πρωταγωνιστες του ειναι πιο πολυ υπεροχοι...loosers παρα νικητες.
Μην ξεχνας ποσες υπεροχες ιδεες της ομαδας του Newsroom ή του West Wing συντριφθηκαν.Ο Σορκιν προτιμα τους πρωταγωνιστες του να παλευουν για μια ιδεα και οχι να κερδιζουν.
Οπως κι ο Μπραντ Πητ στο Moneyball....
Ξανά διαβάζοντας το ποστ μου συνειδητοποιώ ότι εκφραστικα επιθετικά κάτι που επ ουδενί δεν είχα σκοπό.

Αλλά μετά θα είχες τύψεις για τη συμπεριφορά σου και δεν θα είχες τρόπο να αυτο τιμωρηθεις :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Auteur αυτο μπορεις να το ακουσεις και σημερα εαν σου πεφτουν βαρια τα αλλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ξανά διαβάζοντας το ποστ μου συνειδητοποιώ ότι εκφραστικα επιθετικά κάτι που επ ουδενί δεν είχα σκοπό.

Eγω παντως δεν εξελαβα κατι τετοιο.No worries...-bye-
Πολυ καλο το Page Eight μιας και το ανεφερες.Κλασσικος βρεττανικος μινιμαλισμος με τον Billy Nighy να κενταει.
Το Russia House αν και ειναι Τζον Λε Καρρε και εχει ονειρεμενο καστ ειναι πιο πολυ κατασκοπικο παρα πολιτικο,αν και ομολογουμενως υπαρχουν εκλεκτες συγγενειες στα δυο αυτα ειδη,αλλα ως ταινια ηταν ολιγον ψοφια.
Επισης ξεχασα να το αναφερω πριν,για μενα ενα απο τα κορυφαια πολιτικα θριλερ,παρ'ολο που δεν εκτυλισσεται σε κανενα Λευκο Οικο,ειναι το Insider του Μichael Mann.

@Modis δεν ξερω το βιβλιο,θεωρω ομως τη δουλεια του Σορκιν εξαιρετικη στην ταινια.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το JFK θυμαμαι το'χα δει στο σινεμα οταν ειχε βγει.Ειχα παθει πλακα με μονταζ του Στοουν (ηταν στα ντουζενια του τοτε),με κραταγε στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος.
Και μιλαμε για τριωρη ταινια.Ακομα βλεπεται (πολυ) ευχαριστα αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια καθαρα δημαγωγικη ταινια.Κλασεως μεν αλλα δημαγωγια.

Το Μαικλ Κλευτον ξεκιναει δυναμικα αλλα μου ξεφτιζει γρηγορα,ασε που το φιναλε παρα ειναι προβλεψιμο και βαρετο.Το Συριανα εξεταζει πολλα πραγματα,ειναι καλο γενικα, πεφτει θυμα ομως του υπερβολικου μονταζ και χανει σε συγκεντρωση.
Το Frost/Nixon εχει ενα υπεροχο διδυμο,ειναι η καλυτερη ταινια του Ρον Χαουαρντ αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη εξ'αιτιας του...Ρον Χαουαρντ.Και δεν τη θεωρω πολιτικο θριλλερ.Πιο πολυ ταινια χαρακτηρων ειναι.

Αλλά μετά θα είχες τύψεις για τη συμπεριφορά σου και δεν θα είχες τρόπο να αυτο τιμωρηθεις :)
Κοίτα ή κυριολεκτικά διάβασε.

Αυτό τιμωρούμαι ήδη που γράφω εδώ...(όπως και εσύ που διαβάζεις τουτα δω..) και χάνω χρόνο από το να παρακολουθήσω μια ταινία ή να τελειώσω κανα βιβλίο. Αλλά και αυτές τις ταινίες (κάτι τάχα μου, δήθεν κουλτούρα, να χαμε να λεγαμεν) όπου παρακολουθώ και νομίζω ότι μου αρέσουν (για αυτή την αυθυποβολή έχει απάντηση ο κ. Γάλεν) πάλι αυτό τιμωρούμαι.

Από την άλλη, αν με βάλεις να βλέπω ταινίες με ιππότες, ξωτικά, ιπτάμενες σαύρες, διαόλια και τριβολια, με ξαφνικά πέταγματα, συνεχόμενες σεναριακες ανατροπές, ακαταπαυστους διαλόγους, επικες διάρκειες, και σαφείς επιρροές από ορχηστρικό μελωδικό μεταλ (κάτι τέτοια απαίσια ακούει ένας εδώ τριγύρω) θα μου φύγει και η τελευταία αμφιβολία γιατί αυτοκτονεί κάποιος, αφού ούτως η άλλως εκεί θα καταλήξει.

Μήπως το να είσαι εν ζωή είναι μια αυτοτιμωρία;
ή μήπως η σύγχρονη αυτοτιμωρία είναι ότι δεν ζούμε και αναγκαζομαστε να βλέπουμε ταινίες περιμένοντας το σαββατοκύριακο;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Auteur αυτο μπορεις να το ακουσεις και σημερα εαν σου πεφτουν βαρια τα αλλα.

Μα σου πω την αλήθεια αυτό του Γάλεν μου άρεσε περισσότερο
Μου θύμισε τους παλιούς paradise lost και είχε κατι και απο my dying bride.

Στο μεταλ (οταν άκουγα τα κλασικά) μου άρεσαν κυρίως αυτοί που προσπαθούσαν να απελευθέρωσουν τον ήχο και το θόρυβο, και λιγότερο οι "οργανοπαιχτε". Στο μεταλ κατά κανόνα (πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρέσεις) κυριαρχεί η τεχνική σε τέτοιο βαθμό που αντί να ελευθερώνετε από το πεντάγραμμο, τελικά το ασπάζεται και κρατάει τον ρυθμό. (ευελπιστώ στο ότι είναι βράδυ και δεν θα με διαβάσει κανένας μεταλχεντ ή κάνας μεταλbeautiful μπουντάλας)

Αγαπημένος δίσκος τότε

https://youtu.be/FfQe1TZOImQ

Έχει και διασκευαρα απο cop shoot cop.

https://youtu.be/psxDeUUeiBQ

Άσε που μάλλον μπορεί να θεωρούμε τρεντυς που μου αρέσουν οι

https://youtu.be/p40z-JRV4w4

https://youtu.be/9Vbj58PN4QA

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μη φοβασαι.
Κανεις εδω μεσα δε θεωρει οτι εισαι τρεντυ-μπους.
Ενα περιεργο πραγμα ομως... εγω ηξερα οτι οι χιπστερ φοβουνται μην τους πουν τρεντυ...

Ακουγες και bride παλια?
Ευγε!

Πως χαλασες ετσι τωρα?

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μη φοβασαι.
Κανεις εδω μεσα δε θεωρει οτι εισαι τρεντυ-μπους.
Ενα περιεργο πραγμα ομως... εγω ηξερα οτι οι χιπστερ φοβουνται μην τους πουν τρεντυ...

Ακουγες και bride παλια?
Ευγε!

Πως χαλασες ετσι τωρα?

τρεντυ μπόι (κατι μεταξύ τρεντυ και τεντι μποι?) μαλλον ηθελες να γράψεις.
το μπους ειναι μεγάλη ύβρις, αψηλέ κοκομπόι παιδί του Kόκκαλη και του Τραμπ.

ισως να έμεινες εσυ "μετεξεταστέος" ή και αιώνιος έφηβας! (και ειναι κακό αυτό;)
αν και σε περιπαίζω (τέτοιος ειμαι).. για δες μια Μεγάλη μελέτη οπως λένε.

TA%205%20MOUSIKA%20STADIA.jpg

Στην επαναστατική φάση της εφηβείας είναι... επαναστατικά και τα ακούσματα και κυριαρχούν η πανκ και η μέταλ

Last edited: