Αν και σου χρωστάω ιους, για το all the president's men θα ψιλο συμφωνήσω, το ειχα δει και σχετικα πρόσφατα.
εγω προσπαθώ πολύ για αυτο το genre.. παντως σε ντοκυμαντέρ θα βρεις πολύ πολυ καλύτερα πράγματα και μάλιστα χωρις να προσπαθούν να δραματοποιήσουν.
αν θέλεις ξεκίνα με τα αριστουργηματικά paradise lost..
Σε πολιτικο ντοκυμαντερ δες το Fog of War του αγαπημενου Errol Morris.
Kαι αν δε σου αρεσει αυτο, δοκιμασε τουτο...
Kαι αν δε σου αρεσει αυτο, δοκιμασε τουτο...
Εσύ είσαι χεβbeautαλας.:ernaehrung004:
Ξανά διαβάζοντας το ποστ μου συνειδητοποιώ ότι εκφραστικα επιθετικά κάτι που επ ουδενί δεν είχα σκοπό.Οχι δεν τον ξεχασα.Οπως και ολοκληρο το West Wing ήταν το...Καμελοτ.Αυτο που εννοω είναι οτι στον Σορκιν οι ηρωες ειναι ρομαντικοι αλλα το πλαισιο και το στορυ ειναι ρεαλιστικο.
Δεν θα δεις ανατροπες σαν και αυτη στο miss Sloan οπου το κυνικο μετατρεπεται σε ρομαντικο και...ο καλος νικαει στο τελος.
Στον Σορκιν μπορει να ειναι λιγο παραμυθακια αλλα οι πρωταγωνιστες του ειναι πιο πολυ υπεροχοι...loosers παρα νικητες.
Μην ξεχνας ποσες υπεροχες ιδεες της ομαδας του Newsroom ή του West Wing συντριφθηκαν.Ο Σορκιν προτιμα τους πρωταγωνιστες του να παλευουν για μια ιδεα και οχι να κερδιζουν.
Οπως κι ο Μπραντ Πητ στο Moneyball....
Ξανά διαβάζοντας το ποστ μου συνειδητοποιώ ότι εκφραστικα επιθετικά κάτι που επ ουδενί δεν είχα σκοπό.
Κοίτα ή κυριολεκτικά διάβασε.Αλλά μετά θα είχες τύψεις για τη συμπεριφορά σου και δεν θα είχες τρόπο να αυτο τιμωρηθεις![]()
Auteur αυτο μπορεις να το ακουσεις και σημερα εαν σου πεφτουν βαρια τα αλλα.

Μη φοβασαι.
Κανεις εδω μεσα δε θεωρει οτι εισαι τρεντυ-μπους.
Ενα περιεργο πραγμα ομως... εγω ηξερα οτι οι χιπστερ φοβουνται μην τους πουν τρεντυ...
Ακουγες και bride παλια?
Ευγε!
Πως χαλασες ετσι τωρα?
ROFLΠιο Lifo και Αthens Voice πεθαινεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.