Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εσυ Σμαραγδη πηγες ?
τι προσβλητικη ερωτηση ειναι αυτη !
ειπαμε ...αλλα μεχρι ενος σημειου
σημερα θα πηγαινα στον Φατιχ Ακιν αλλα παιζει η ΑΕΚΑΡΑ

Καλα μη βαρας...
Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι το ειχες δει.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αμαν βρε Στελάκο η εμμονή σου με την ΑΕΚΑΡΑ..:antlers:

----------------------------------------------------

THE 15:17 TO PARIS
CLINT EASTWOOD

ο αγαπημενος σας καουμπου ειναι παλι εδω
ο πολεμοχαρης εθνικιστης ηρωας του αμερικανικου σινεμα
τελειωνει την καριερα του ( ελπιζω ) με την ποιο αντιπροσωπευτικη του ταινια
μετα τις τελευταιες υπερηρωικες μπαλουφαρες εδω φτανει στα ορια της απολυτης γελοιοτητας

Διάβασα στο ιντερνετ τα χειρότερα.

Αντί για ηθοποιούς,χρησιμοποίησε τους αληθινούς "ήρωες" του συμβάντος !

Και το σενάριο που του αναλογεί είναι 6 λεπτά και η σεναριογράφος το ξεχείλωσε στα 90´για να φτιαχτεί η ταινία.

Τι να πώ....

...και βαθμολογια 5 στο IMDB που ειναι συνηθως γεναιοδωρο σε πατριωτικες παπατζες. Δυσκολο να μην το δω τωρα. :BXVZCBXZ6:

Γερνωντας, οι περισσοτεροι χανουν και αυτο που ειχαν (βλεπε καουμπου) και καποιοι λιγοι ξαναβρισκουν τη δημιουργικη φρεσκαδα της νιοτης τους (βλεπε Χοντοροφσκι). Ατιμο γηρας, που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις.
Η ταινια του Κλιντ κανει μπαμ απο το τρειλερ οτι ειναι πολυ κατωτερη των προσδοκιων που θα ειχε καποιος που εχει δει τις καλυτερες ταινιες του. Αλλα εδω που τα λεμε και το Sully εξισου χαλια εδειχνε στα ματια μου, οποτε δεν εκπλησσομαι. Απλα εδω ξεπερασε μαλλον τον -εσχατως- κακο εαυτο του.

Αν θελει παντως καποιος να δει καλη ταινια στο σινεμα, κυκλοφορουν αρκετες. Περα απο οσες εχουμε αναφερει, ειδα χτες το Shape of Water και ηταν καταπληκτικο!

Η χαρτορίχτρα Χοντοροφσκι αν και ηταν αρκετά καλη η τελευταία ταινία του.. αναφέρει τον Refn ως ελπίδα του κινηματογράφου..
που σημαίνει οτι μάλλον εχει απομακρυνθεί αρκετά, απο το τί γίνεται στον σύγχρονο κινηματογράφο.
Ο Οζου ελεγε "The wide screen reminds me of a roll of toilet paper." Ουδείς τέλειος!
ολοι οι μεγάλοι έχουν/είχαν τα κολλήματα, τις εμμονές και τις αστοχίες τους.

The disaster artist, αρκετά καλο, αν και υπάρχει ενα ντοκιμαντερ που δειχνει σαφώς καλύτερα, που μπορεί να φτάσει ενας άνθρωπος που αισθανεται αφόρητη μοναξιά,
Στο disaster artist υπάρχει και το όνερο της επιτυχίας στο star system, πάντα ομως με αναζήτηση συντροφιάς.
μια μικρή θλίψη για το μέλλον των εναλλακτικών αιθουσών, με 3,75 εισιτήριο, ειχε προσέλευση 4 άτομα.

Μμμμμ.....i'm sold...

Δε θελω να πω μεγαλα λογια, αλλα εχουμε επιτελους εναν αξιο συνεχιστη του εργου του Μπαρτον και του Γκιλιαμ.

Οπτικα σπουδαιο, προσεγμενο στην απειροελαχιστη λεπτομερεια, με πληθωρα κοινωνικων σχολιων και ερμηνειες παραπανω απο καταπληκτικες. Ομως η μεγαλυτερη δυναμη του ειναι οτι εχει ψυχη!
Οποιος αγαπαει τα σκοτεινα παραμυθια ας σπευσει...

.
ο Μεξικανος παραμυθας με hellboy και Pan δεν μου ειπε πολλα
ισως να μην μ αρεσει και το ειδος
πολυ πισω απο μπαρτον και Γκιλιαμ
με κλειστα ματια θα εβλεπα οτι καινουργιο κανει ο WεsAnderson !!

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

Το Hellboy και το Pan δεν ανήκουν στο ίδιο είδος κινηματογράφου. Είσαι σίγουρος ότι τα είδες;

Δεν ακουμπάω βέβαια το Tideland. Γιατί εκεί, θα τραβηχτούμε σαν τα σαντεκλέρια :BDGBGDB55:
Το λάτρεψα.

Οφφτοπικ ον :

Αυτη την εκφραση την ελεγε συχνα ο πατερας μου. Συχνα γελοντας...δεν την ειχα ακουσει απο κανεναν αλλον και μεχρι σημερα νομιζα οτι ηταν μια δικης του επινοησης για "εσωτερικη χρηση"...
Σημερα μαθαινω οτι υπηρχε κανονικα.
Ετρεξα στον ιστοχωρο, βρηκα αυτον του Σαραντακου για να δω μαλιστα τι ειναι αυτο το "σαντκλερι" ....:flipout:

Οφφτοπικ οφφ

-bye-

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

είναι καλύτερο από το Big Fish; το trailer φώναζε "χονδρέμπορας"... δεν με έχει πείσει gamoto...:icon15:

Μου βαζεις δυσκολα. Το Big Fish το εχω παρα πολυ ψηλα. Θα χρειαστει να περασει καιρος για να απαντησω.
Τωρα θα ελεγα μαλλον οχι, αλλα και μονο που τα θεωρω συγκρισιμα μεγεθη, λεει πολλα...

Δεν ακουμπάω βέβαια το Tideland. Γιατί εκεί, θα τραβηχτούμε σαν τα σαντεκλέρια :BDGBGDB55:
Το λάτρεψα.

Ο,τι πιο αρρωστημενο εβγαλε ποτε ο Γκιλιαμ.
Το λατρεψα κι εγω, εννοειται.

.
πολυ πισω απο μπαρτον και Γκιλιαμ
με κλειστα ματια θα εβλεπα οτι καινουργιο κανει ο WεsAnderson !!

Πεφτεις σε αντιφασεις...
Αν δε σου αρεσει το ειδος, πως σου αρεσουν οι αλλοι δυο?
Ο Wes ειναι τελειως αλλο πραγμα. Δε βλεπω να κολλαει με τους υπολοιπους.

Ξερετε οτι μετα απο 18 χρονια καταρας και καταστροφης τελικα θα το βγαλει ο Γκιλιαμ το εργο που ηθελε παντα...Τον ανθρωπο που σκοτωσε τον Δον Κιχωτη.
Ελπιζει στο τελος του 18.
18 χρονια πανε απο τοτε που το αρχισε με τον συγχωρεμενο πια Ροσφορ, μετα το ξαναπισαε 3-4 φορες. Παντα καταστροφες.
Τωρα λεει εχει μπει στο καλουπι και θα βγει.
Ας στυρωσουμε τα δαχτυλα και βλεπουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το Hellboy και το Pan δεν ανήκουν στο ίδιο είδος κινηματογράφου. Είσαι σίγουρος ότι τα είδες;

απο την δικια μου οπτικη ανηκουν
στην αλλη ερωτηση δεν απαντω