Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,670
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Κατα κανονα δεν διαβαζω κριτικες για φιλμ, αλλα αυτην θα την κοιταξω ( γιατι εισαι εσυ
, και μαλλον κατι εχεις στο μυαλο σου που το λες :music-smiley-005: )
Αλλα δεν ειπα οτι ειναι εξαιρετικη. Ειναι πολυ καλη. Αυτο που ειναι εξαιρετικο ειναι η πρωτοτυπια του και η νεοτεριστικη αισθητικη του που ειναι πολυ σπανιο φαινομενο πλεον κυριως στο ειδος.
Οσο για το Hollow Point.... ναι πρεπει να το ξεπερασεις...
εκτος.....
εκτος αν
Α ! Αλλη μια που μου εκανε μια ιδιαιτερη εντυπωση, αλλα που μου αφησε αναμικτα συναισθηματα.
Απο αυτες που μενουν στο μυαλο αλλα δεν ξερω αν θα την ξαναδω.
Προκειται για το First Reformed
.............
Αν έχεις διάθεση, ισως να έριχνες μια ματία σε ενα κείμενο εξαιρετικής ποιότητας για το Mandy.
Προσωπικά την ταινία ΔΕΝ τη βρήκα εξαιρετική οπως η κριτική, αλλα απλά καλή με αρκετές αδυναμίες, αλλα σίγουρα όχι αδιάφορη.........
..................................................................
το The Hollow Point μάλλον θα το προσπεράσω.
![]()
Κατα κανονα δεν διαβαζω κριτικες για φιλμ, αλλα αυτην θα την κοιταξω ( γιατι εισαι εσυ
Αλλα δεν ειπα οτι ειναι εξαιρετικη. Ειναι πολυ καλη. Αυτο που ειναι εξαιρετικο ειναι η πρωτοτυπια του και η νεοτεριστικη αισθητικη του που ειναι πολυ σπανιο φαινομενο πλεον κυριως στο ειδος.
Οσο για το Hollow Point.... ναι πρεπει να το ξεπερασεις...
εκτος.....
εκτος αν
Εκτος αν βρισκεσαι "πνευματικα" καπου αναμεσα σε Κορμακ Μακκαρθυ και Αγιο Αυγουστινο, και εαν "αισθητικα" εχεις αναφορες που ειναι κοντα και αναμεσα σε Sicario, No Country..., και Comancheria που δεν νομιζω
Α ! Αλλη μια που μου εκανε μια ιδιαιτερη εντυπωση, αλλα που μου αφησε αναμικτα συναισθηματα.
Απο αυτες που μενουν στο μυαλο αλλα δεν ξερω αν θα την ξαναδω.
Προκειται για το First Reformed