Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δεν έχω δει ακόμα το Bohemian Rhapsody αλλά το Green Book δεν θα το χαρακτήριζα (προσωπικά) μέτριο... Εξαιρετική ταινία με πολύ καλές ερμηνείες και απολαυστικούς διαλόγους... το ευχαριστήθηκα !!

Από την ταινία bohemian rhapsody βάλτε καλύτερα στο πικάπ το a day at the races ή το a night at the opera, αξίζουν απείρως περισσότερο. Όσον αφορά το green book μακάρι να ήτσαν έτσι όλες οι μετριες ταινίες του holywood.

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

https://youtu.be/QkZxoko_HC0

Sweet American road movie.
Βιτριολικοι κατά διαστήματα διάλογοι, Καλή μουσική, με τους κλασικούς δαίμονες των φυλετικών διακρίσεων να κυνηγάνε την Αμερική αλλά για Oscar ούτε καν....
Η καλύτερη σκηνή το σολαρισμα του Dr στο orange bird. Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναδεί . Τώρα το Όσκαρ goes to something Americans love to talk about...
Nothing more nothing less.
By the way... Τα χειρότερα ιταλικά που έχω ακούσει σε ταινία. Ούτε καν...
7/10

americanhangman-poster.jpg

AMERICAN HANGMAN

Μετρια ταινια αλλα...

.... συνειδητοποιωντας το ποσο κοντα ειμαστε στο να βιωσουμε κατι αντιστοιχο κατι μας πιανει...
Προφανως και εχει κενα, θα μπορουσε προφανως να ειναι καλυτερη αλλα δεν με χαλασε που την ειδα.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Friday the 13th: The Final Chapter[1984]

Ισως το καλυτερο απο τα πρωτα 4 που εχω δει. Απο τους πολυ καλους ηθοποιους που παιζουν οπως ο μικρος απο goonies και απο το πρωτο λεπτο γινεται ενδιαφερον μιας και ξεκιναει ακριβως απο το τελος του τριτου μερους. Κλεινει πολυ καλα την αυθεντικη τετραλογια. Εξαιρετικη η ατμοσφαιρα οπως στην πρωτη ταινια σε συνοδεια με το soundtrack. Δειχνει ποσο ωριμασε το splatter απο την πρωτη ταινια του 1980. 7/10

Equilibrium

Equilibrium-movie-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0238380/?ref_=nv_sr_1

Μεσα στις 10 καλυτερες ταινιες μου. Το concept μοναδικο και παντα θα ειναι επικαιρο μιας και μιλαμε για τον ανθρωπο και τα συναισθηματα του και πως θα ηταν ενας κοσμος χωρις αυτα. Σηκωνει πολυ συζητηση το ολο σεναριο. Ο Bale εξαιρετικος οπως παντα και θα δουμε μερικες απο τις καλυτερες σεκανς σε ταινια. 8.5/10

Equilibrium

Μεσα στις 10 καλυτερες ταινιες μου. Το concept μοναδικο και παντα θα ειναι επικαιρο μιας και μιλαμε για τον ανθρωπο και τα συναισθηματα του και πως θα ηταν ενας κοσμος χωρις αυτα. Σηκωνει πολυ συζητηση το ολο σεναριο. Ο Bale εξαιρετικος οπως παντα και θα δουμε μερικες απο τις καλυτερες σεκανς σε ταινια. 8.5/10

Θα το δούμε & αυτό.

Ladyhawke
827ba214115037.5627efddd9a46.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0089457/?ref_=nv_sr_1

Ενα πολυ ομορφο και συγκινητικο παραμυθι σε μια αριστοτεχνικα φτιαγμενη ταινια. Ο Broderick ταλενταρα απο μικρος δινει μια πολυ ωραια και αστεια νοτα με τις ατακες του σε ολη την ταινια. Ο Hauer υποδειγμα υποκριτικης οπως μας εχει συνηθισει και μια Pfeiffer πιο ομορφη απο ποτε. Αρκετα underrated ταινια και οχι τοσο γνωστη στο ευρυ κοινο. Αξιζει να της δωσετε μια ευκαιρια πιστευω θα την απολαυσετε. 8/10

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man-into-the-Spider-Verse-678x381.jpg

Επικη ταινια και σιγουρα το καλυτερο Spider-Man που εχω δει. Απολαυστικη απο το πρωτο λεπτο της, εξαιρετικη μουσικη και οι σκηνες δρασης δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες. Το ολο σεναριο πατησε ακριβως πανω στα κομικς και η υλοποιηση του υπεροχη. Απλα δειτε την. 9/10

Είδα το Tu hijo (https://www.imdb.com/title/tt7807026/) .
Μια συγκλονιστική ταινία σχετικά με την αντίδραση ενός πατέρα στον σχεδόν μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του γιου του. Με τον όρο συγκλονιστική αναφέρομαι στο θέμα στην υπόθεση και την ανατρεπτική εξέλιξη της.
Γιατί σε άλλους τομείς όπως οι αποφάσεις και οι ενέργειες του πατέρα (που είναι και πολύ ικανός γιατρός) αλλά ιδιαίτερα το απότομο τέλος της δεν τα πήγε και τόσο καλά.
Όπως και να έχει η ταινία είναι απόλυτο must για θέαση για όλους (και ένα παραπάνω για γονείς με παιδιά στην εφηβική και μετεφηβική ηλικία). 7/10

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Equilibrium

Equilibrium-movie-poster.jpg

Εδω διαφωνω με αυτη την κριση. Θεωρω αυτη την ταινια μια κακεκτυπια ενος αχταρμα μεταξυ 1984 και Φαρεναϊτ με κουστουμια απο Ματριξ.
Επιπλεον βρηκα την χορογραφια των μαχων (οπου μπαινει στη μεση και αρχιζει και κουναει τα χερα του παντου) περαν της αποτυχημενης... γελοια.
Ισως την χειροτερη που εχει υπαρξει στο σινεμα.
Ενας Μπεηλ οσο καλος και να ναι, δε σωζει την κατασταση...

Βεβαια περι γουστων κα χρωματων...

Mortal Engines

Τρομερα εφε καταπληκτικος ηχος σε home cinema πολυ καλο production value τιμια η υποκριτικη της πρωταγωνιστριας και καπου εδω τελειωνουν τα καλα. Σεναριο ηθοποιια απο το 99% του cast και τα κλισε ποτε δεν ξεπερασαν την μετριοτητα. Ειχε 2-3 καλες στιγμες για να δημιουργησουν καποια συγκινηση αλλα μεχρι εκει. Κλισε κακος κλισε υποθεση(αυτη που ειναι τελος παντων) και κλισε σκηνοθεσια. 6.5/10 και αυτο κυριως για αυτα που εγραψα στην αρχη.

The Maze Runner (2014) 6/10

Πρωτότυπη ιστορία και καλές σκηνές δράσης. Το τελευταίο μισάωρο μισοκοιμόμουν και δε πολυκατάλαβα πως τελείωσε. Όταν έχω χρόνο θα τη ξαναδώ. Πάντως το γενικό συμπέρασμα, ακόμα κι αν τη ξαναδώ, είναι πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Deadpool (2016) 6/10

Μου φάνηκε επηρεασμένη από το Darkman (1990) του Sam Raimi που εκεί είχα διασκεδάσει πολύ περισσότερο. Δεν έχασα το χρόνο μου, πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δε νομίζω να τη ξαναδώ.

Waking Ned (1998) 8/10

Ευχάριστη κωμωδία με σκηνές αγωνίας. Πολύ καλοπαιγμένη.

Deadpool 2 (2018) 6/10

Μια από τα ίδια με τη πρώτη ταινία. Περνά ευχάριστα η ώρα και τίποτα παραπάνω.

Dunkirk (2017) 7/10

Έξυπνη ταινία του Νόλαν. Πολύ καλή μουσική και σκηνοθεσία.

Last edited by a moderator:

Τι παραπάνω περίμενες από το Deadpool ;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τι παραπάνω περίμενες από το Deadpool ;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περίμενα πιο έξυπνο χιούμορ και πιο πειστικούς ηθοποιούς.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Στο μεγαλύτερο ποσοστό εμπιστεύομαι το imdb αλλά όχι πάντα. Γούστα είναι αυτά.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το 2 το έχω δεί ήδη τρείς φορές και δεν το βαρέθηκα.

Απολαυστική καφρίλα (όπως είπε και ο Σπυράκος), που χρειάζεται ώρες ώρες.
Μήπως είδατε τον κύριο Δημήτρη Ιωάννου του ρηχάείναιμπιτε;

https://www.imdb.com/title/tt8267604/

Σε όσους είναι πιο κοντά σε μια τηλεοπτική αντίληψη, όπου η μία πράξη διαδέχεται την άλλη και το μήνυμα είναι πιο σημαντικό από την κινηματογραφική αίσθηση και φόρμα και πώς αυτες μεταβάλλουν τις σεναριακές πράξεις, ίσως τους αρέσει. Ίσως αρέσει και σε όσους άρεσε το Djam.

5/10