Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

superhero movie
μολις 70 λεπτα και πολυ γελιο!!
παιζει και η pamela anderson!!

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Sympathy for Lady Vangeance (Η εκδίκηση μιας κυρίας)

sympathy-for-lady-vengeance-poster1.jpg

Το τρίτο μέρος της τριλογίας που περιλαμβάνει το Oldboy ξεκινάει με αξιώσεις. Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, μοντάζ, εφέ, υποκριτική, σεναριακή δομή, όλα υπόσχονται ένα αριστούργημα. Δυστυχώς, όσο προχωράει, η ταινία γίνεται "ακαδημαϊκή": γραμμικό σενάριο, straight απόδοση, σκοτεινή φωτογραφία, κάποιες δυνατές σκηνές. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ακριβώς το σκέφτηκε ο σκηνοθέτης.

Dellamorte Dellamore

με την ΘΕΑ Anna Falchi.

Πολύ αλληγορική, ομολογώ πως δεν πολυκατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.
Μου άρεσε πάντως.

Είδα τον εξωρκισμό της Εμιλυ Ρόουζ. Πολύ τρομακτικό δεν θα το έλεγα οτι είναι ( αν και έχει μια-δυο σκηνές πολύ ανατριχιαστικές ), άλλα είναι ωραίο έργο, και ενδιαφέρον.

καλησπερα!

Δεν ξερω αν πρεπει να κανω την ερωτηση εδω....:nounder:

θελω να δω μια ταινια νομιζω 2-3 ετων και δεν θυμαμε τον τιτλο ,απλα να αναφερω πως εχει περιπου το ιδιο θεμα με μια ελληνικη σειρα.

Η ιστορια αναφερωνταν στην Γερμανια οπου η μητερα καποιου παιδιου ηταν σε νοσοκομιο σε κομμα απο την εποχη του τοιχους ακομη και ξυπνησε στην σημερηνη εποχη και για να μην κλονιστη η υγεια της της λενε οτι υπαρχη ακομη το τοιχος ,βαζουν παλιες εκπομπες να βλεπει και καλα οτι ειναι φρεσκιες και τετοια ,ειναι σαν κωμωδια περιπου.

Βοηθεισα καθολου να καταλαβετε?

"...ειναι σαν κωμωδια περιπου."
Πρέπει να έχω χάσει το χιούμορ μου, γιατί εγώ δεν γέλασα καθόλου...

The chair.

Επιμένω στα b-movies θρίλερ και αυτή τη φορά δικαιώθηκα. Μόνη παραφωνία ο ήχος και ίσως κάποια (ελάχιστα κενά).
Χαρακτήρες αρκετά καλοί και πρωτότυπη ιδέα.

6/10.

"...ειναι σαν κωμωδια περιπου."
Πρέπει να έχω χάσει το χιούμορ μου, γιατί εγώ δεν γέλασα καθόλου...

μαλλον το χασες...

Boomerang... παλιο ασπρομαυρο δικαστικο-crime.... αλλα επικαιρο με βαση οσα συμβαινουν εδω και μια εβδομαδα στη χωρα μας... του elia kazan

http://www.imdb.com/title/tt0039208/

Επισης το chasing Amy... ειχε μερικες εξυπνες ατακες, καπου εκανε κοιλια, αλλα βλεποταν...
http://www.imdb.com/title/tt0118842/

Last edited:

THE DARK KNIGHT

Σίγουρα μια από τις καλύτερες του είδους, αν και λόγο του μεγάλου μήκους της «κρέμασε» στο δεύτερο μισό.
Η ταινία βέβαια θα έπρεπε να λέγεται Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ :jester: ΤΖΟΚΕΡ που προκαλεί το χάος και κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση από την αρχή αφήνοντας τον μαύρο ιππότη :ridinghorse: λαχανιασμένο να ακολουθεί.
Ίσος ο ποιο εμπνευσμένος «κακός» όλων των εποχών!

Doomsday 2012.

Συμπονώ αυτούς που την είδαν,
προειδοποιώ αυτούς που σκοπεύουν να τη δουν.

Χίλιες φορές να έβλεπα το "Ο θείος μου ο Νίντζα".:slapface:

2/10.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Doomsday 2012.

Συμπονώ αυτούς που την είδαν,
προειδοποιώ αυτούς που σκοπεύουν να τη δουν.

Χίλιες φορές να έβλεπα το "Ο θείος μου ο Νίντζα".:slapface:

2/10.

+1:violent-smiley-008:
Προσπαθούσα να βρω μια μια δικαιολογία για να συνεχίσω να τη βλέπω μα δεν υπήρχε, εκτός των 2 ε. που έδωσα :bawling: για να τη νοικιάσω.
Και φυσικά την παράτησα στη μέση.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται κάποιοι κριτικοί (όχι από την Κρήτη) όταν γράφουν, ή τι παίρνουν :coffee: (ή πόσα παίρνουν) για να παρομοιάζουν μια ταινία σαν κι’ αυτή ως νέο «MADMAX» ??? :tdown:

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

+1:violent-smiley-008:
Προσπαθούσα να βρω μια μια δικαιολογία για να συνεχίσω να τη βλέπω μα δεν υπήρχε, εκτός των 2 ε. που έδωσα :bawling: για να τη νοικιάσω.
Και φυσικά την παράτησα στη μέση.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται κάποιοι κριτικοί (όχι από την Κρήτη) όταν γράφουν, ή τι παίρνουν :coffee: (ή πόσα παίρνουν) για να παρομοιάζουν μια ταινία σαν κι’ αυτή ως νέο «MADMAX» ??? :tdown:

+1000000000

Επίσης χτες είδα το Van Helsing. Δε θα σχολιάσω, δε μου το επιτρέπει η ανατροφή μου. Κρίμα γιατί γουστάρω πολύ τον Τζάκμαν. Ευτυχώς έπαιζε και η θεά και είχαμε κάτι να βλέπουμε.