Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Συμφωνω αλλα η σειρα Μ που ειναι μια κλαση πιο κατω απο την F παιζει παρα πολυ καλα για τα λεφτα της. Ειδικα στα φωτεινα πλανα ειναι πραγματικα πολυ καλη και το μαυρο της ειναι πολυ καλυτερο απο αλλες lcd που εχω δει.
Οταν πηρα την Μ δεν ειχε βγει ακομα η F νομιζω αλλιως σιγουρα θα πηγαινα για την F.

Εγω ημουν αναμεσα σε Μ και F ...H Διαφορα στην τιμη 300 ευρω περιπου..δεν εχω δει ομως σε Home Play την Μ αλλα απο οτι ειδα στα μαγαζια παιζει παρα πολυ καλα και δεν υστερει σε κατι...

τον Αυγουστο η ΗΑ μου ζητησε 2990 για την 46Μ
καπου τωρα την πηρε το ματι μου 1800
εαν δεν ειχα την Χ και εαν δεν ηθελα να ξοδεψω πανω απο 2000 ευρω για μια 46αρα θα επαιρνα αυτη σημερα

Ρε παιδιά θα μας εξηγήσει κάποιος πως πάνε οι σειρές της samsung. Εν ολιγης ποια είναι η καλύτερη σειρά και ποια η χειρότερη στη μάρκα samsung. Και εγώ δεν ψάχνω μια τηλεόραση που να είναι ωραία εμφανισιακά(Αν και δεν θα με χάλαγε) αλλά να είναι ουσιαστικά καλή(Ανάλυση, φωτεινότητα, αντίθεση κ.τ.λ.)

Εσείς δηλαδή ποια μάρκα θα προτείνατε που να είναι καλή και ποιοτικά και ουσιαστικά μέχρι 1200 ευρώ που είναι ο στόχος μου.

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Ρε παιδιά θα μας εξηγήσει κάποιος πως πάνε οι σειρές της samsung. Εν ολιγης ποια είναι η καλύτερη σειρά και ποια η χειρότερη στη μάρκα samsung. Και εγώ δεν ψάχνω μια τηλεόραση που να είναι ωραία εμφανισιακά(Αν και δεν θα με χάλαγε) αλλά να είναι ουσιαστικά καλή(Ανάλυση, φωτεινότητα, αντίθεση κ.τ.λ.)

Εσείς δηλαδή ποια μάρκα θα προτείνατε που να είναι καλή και ποιοτικά και ουσιαστικά μέχρι 1200 ευρώ που είναι ο στόχος μου.

Για πες μας ιντσες , χαρακτηριστικα και για τι χρηση τη θες:award:

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Φιλε μας , με 1200 ευρω you can´t go far ..........or so far as a plasma can take you .
Οσον αφορα το αν ειναι φθηνες η οχι οι samsung αυτο δεν αφηνει να γινει ευρεως γνωστο.....................ο Fourlis :flipout::flipout:
Σε ολη την Ευρωπη η 40 F86 ξεκιναει σε φουλ διαθεσιμοτητα απο τα 1270 Ευρω παρακαλω και για του λογου το αληθες voila
http://www.idealo.de/preisvergleich...-40f86bd-samsung.html;jsessionid=eeF-iMgYsd_7
Το ποσο τις αγοραζουμε εμεις ειναι ενα αλλο θεμα που ανηκει στην Ελληνικη ιθαγενεια .
Ειναι δε δεδομενο οτι οπλο της εταιρειας δεν ειναι τοσο η ποιοτητα κατασκευης οσο το βαλιου φορ δε μανεΐ που σαφως και ειναι απαιχτο κατω απο τις δεδομενες Ευρωπαικες τιμες .
Γιαυτο και Samy δεν θα αγοραζα ποτε πριν εξισωθει πανω κατω με τας Ευρωπας , πραγμα το οποιο στο Ελλαδα συμβαινει οταν τις φερνουν αλυσιδες τυπου Μακρο , Πρακτικερ η παμε για αδειασμα αποθηκων κ.λ.π.
Μια sony X δεν θα φτασει ποτε να πουλιετε στο καλαθι , μα ποτε .

Φιλε μας , με 1200 ευρω you can´t go far ..........or so far as a plasma can take you .
Οσον αφορα το αν ειναι φθηνες η οχι οι samsung αυτο δεν αφηνει να γινει ευρεως γνωστο.....................ο Fourlis :flipout::flipout:
Σε ολη την Ευρωπη η 40 F86 ξεκιναει σε φουλ διαθεσιμοτητα απο τα 1270 Ευρω παρακαλω και για του λογου το αληθες voila
http://www.idealo.de/preisvergleich...-40f86bd-samsung.html;jsessionid=eeF-iMgYsd_7
Το ποσο τις αγοραζουμε εμεις ειναι ενα αλλο θεμα που ανηκει στην Ελληνικη ιθαγενεια .
Ειναι δε δεδομενο οτι οπλο της εταιρειας δεν ειναι τοσο η ποιοτητα κατασκευης οσο το βαλιου φορ δε μανεΐ που σαφως και ειναι απαιχτο κατω απο τις δεδομενες Ευρωπαικες τιμες .
Γιαυτο και Samy δεν θα αγοραζα ποτε πριν εξισωθει πανω κατω με τας Ευρωπας , πραγμα το οποιο στο Ελλαδα συμβαινει οταν τις φερνουν αλυσιδες τυπου Μακρο , Πρακτικερ η παμε για αδειασμα αποθηκων κ.λ.π.
Μια sony X δεν θα φτασει ποτε να πουλιετε στο καλαθι , μα ποτε .

Προφανως εχεις Sony ε?Ενταξει ειπαμε ρε παιδια , οχι να λεμε οτι οι Σαμυ ειναι απο τα καλαθια-πανερια!!!!

GeoGeoGeo γιατί έχεις τετοιο κολλημα με τις sony, συμβαινει κάτι?
Που δουλεύεις?

Προφανως εχεις Sony ε?Ενταξει ειπαμε ρε παιδια , οχι να λεμε οτι οι Σαμυ ειναι απο τα καλαθια-πανερια!!!!

Sony εχω και την αγορασα 1300 ευρω με καποιες συγκυριες βλεπε power buy και κριμα που καταργηθηκε το μοντελο .
Εγω δεν ειπα οτι ειναι για το πανερι η samsung ουτε την εξομοιωσα με την Funai και την silvercrest .
Εγω βλεπω οτι ΟΛΗ η υπολοιπη Ευρωπη τις εχει βαλει στο πανερι οπως και αρκετα μοντελα αλλων εταιρειων (και sony επισης ) εν οψη της αφιξεως καινουργιων μοντελων και οχι μονο.
Απλα δεν ανταποκρινετε η αξια τους σε αυτη που εδω προσπαθουν να μας πεισουν οτι κοστιζει , γιατι πως να το κανουμε αλλο 1300 ευρω για μια 40F86 και αλλο 1800-1900 που σου ζητανε εδω και πρεπει και να "σκυψεις" γιατι σου κανουν και χαρη ........ εεε οχι δα .

Δεν ειναι θεμα Samsung τα 1800 που σου ζητανε...Θεμα Full HD και 100ΗΖ ειναι..γιατι αν δεις οποια τηλεοραση εχει αυτα ανεβαζουν την τιμη στα υψη...Αρα ειναι θεμα Ελληνισταν!!!

sony 46x3500 τα λει ολα και αφηνη τισ αλλεσ κμ μακρια

Φιλε μου το θεμα δεν ειναι να πεταμε οτι μοντελα να ναι επειδη ειναι ακριβα και καλα...το παιδι μιλησε για 1200 ευρω και εσυ του προτεινες μια που κοστιζει 3000 ευρω :drummer:

GeoGeoGeo γιατί έχεις τετοιο κολλημα με τις sony, συμβαινει κάτι?
Που δουλεύεις?

καμία σχέση με τη sony απλά μου αρέσει περισσότερο σαν μάρκα,γιατί ξέρει να φτιάχνει πιοτικά προιόντα.-bye-

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να αγοράσω τέλος του μηνά ή τέλος απριλίου μια τηλεόραση κατά προτίμηση μάρκας samsung γιατί έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη μάρκα για high definition tft τηλεόρασης καθότι δίνει και 3 χρόνια εγγύηση που δεν δίνει καμία άλλη μάρκα και είναι από τις καλύτερες εταιρίες γιατί έχει καταπληκτική απόδοση - τιμή.

Μην κολλάς σε έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή. Αυτό που λες απλά δεν υφίσταται για καμιά εταιρία.

Έχω βρει κάποια μοντέλα samsung τα οποία είναι τα:

LE40M86BD, PS50Q96H, PS42C67HD K.A.

Οι δύο τελευταίες είναι πλάσμα και μάλλον δεν κάνουν για την περίπτωση σου αφού σκοπεύεις να συνδέσεις xbox. Οι plasma έχουν κάποιες ευαισθησίες, ρίξε μια ματιά στα σχετικά threads.

Αλλά το θέμα είναι πόσες ίντσες να αγοράσω και να είναι full hd ή hd ready γιατί θέλω να συνδέσω ένα xbox360 και μελλοντικά ένα blu-ray player καθότι τώρα το έχω σε μια philips crt 29 ιντσών και δεν λέει μια γιατί είναι πολύ μικρή.

τέλος έχω μέχρι 1200 ευρώ να διαθέσω μετρητής.

Με τα χρήματα που διαθέτεις και αφού αναγκαστικά πας για LCD δεν νομίζω πως μπορείς να πάρεις πάνω από 42''. Αν έχεις απόσταση μέχρι 3.5 μέτρα από την τηλεόραση θα είσαι ΟΚ.

S86/R86/M86/F86/F96 από την φθηνότερη προς την ακριβότερη. Με τα 1200 φτάνεις ως την 40R86 η οποία είναι HDReady μεν, αλλά από τα καλά περσινά μοντέλα. H 40M86 που αναφέρθηκε ξεκινάει από 1400 με ένα γρήγορο ψάξιμο και είναι επίσης αξιόλογη πρόταση.

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

1. Οι δύο τελευταίες είναι πλάσμα και μάλλον δεν κάνουν για την περίπτωση σου αφού σκοπεύεις να συνδέσεις xbox. Οι plasma έχουν κάποιες ευαισθησίες, ρίξε μια ματιά στα σχετικά threads.

2. Με τα χρήματα που διαθέτεις και αφού αναγκαστικά πας για LCD δεν νομίζω πως μπορείς να πάρεις πάνω από 42''. Αν έχεις απόσταση μέχρι 3.5 μέτρα από την τηλεόραση θα είσαι ΟΚ.

3. S86/R86/M86/F86/F96 από την φθηνότερη προς την ακριβότερη. Με τα 1200 φτάνεις ως την 40R86 η οποία είναι HDReady μεν, αλλά από τα καλά περσινά μοντέλα. H 40M86 που αναφέρθηκε ξεκινάει από 1400 με ένα γρήγορο ψάξιμο και είναι επίσης αξιόλογη πρόταση.

1. Γιατί λες ότι οι plasma έχουν κάποιες ευαισθησίες? Τι σόϊ ευαισθησίες έχουν?

2. Γιατι να μην μπορω να βρω 42" και γιατί αναγκαστικά πάω για lcd και όχι tft? Ποια τεχνολογία(Plasma, tft, lcd) είναι η καλύτερη - ποιο καινούργια και γιατί?

3. Έχω βρει και κάποια μοντέλα(Πάντα της samsung) που είναι 40" και είναι full hd τις: LE40N87, LE40M86BD
Ποια 40 - 42 ιντσών τηλεόραση θα μου προτείνατε μέχρι 1200 άντε(Με το ζόρι) 1400 ευρώ ανεξαρτήτου μάρκας(Παρόλο που προτιμώ samsung γιατί έχω δει σε μαγαζιά δίπλα δίπλα τηλεοράσεις samsung, sony, lg, philips ίδιων πάντα ιντσών να παίζουν ακριβώς τα ίδια βίντεο και πρόσεξα(Με τα ταπεινά μάτια ενός όχι επαγγελματία) ότι η samsung είναι πολύ ανώτερες σε εικόνα) που να είναι full hd, με 2 χρόνια(Το λιγότερο εγγύηση) και φυσικά να έχει καλή αντίθεση(Άνω του 8000 προς 1) καθότι πιστεύω είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για μια καλή τηλεόραση πέρα φυσικά από την ανάλυση.

Παιδιά εγώ ψάχνω μια οικονομικά καλή - ποιοτική τηλεόραση tft κυρίως για παιχνίδια στο 360 και σύνδεση μελλοντικού blu - ray player επειδή στην sony δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη θα προτιμούσα καλύτερα να αγοράσω μια lg or philips παρά sony γιατί την έχουν δει πολύ στη sony και αγοράζεις ποιο πολύ όνομα παρά τεχνολογία.

Last edited:
1)Γιατί όχι sony?σόρι κιόλας που εμμενω αλλά γιατί όχι?αποδεδειγειγμένα έχει από τις καλύτερες τιβι αν όχι τις καλύτερες
2)tft είναι η τεχνολογία των λεπτών τηλεοράσεων
3)οι επιμέρους κατηγορίες των tft είναι lcd και plasma
4)είναι προτιμότερο lcd γιατί υπάρχει ένα φαινόμενο burn in στις πλάσμα αν αφήσεις στατική εικόνα για πολλή ώρα
5)μια επιλογή είναι η 40R86 μιας και η 40Μ87 κοστίζει παραπάνω
6)δες επίσης την Sony KDL-40D3500.(εξίσου καλή τιβι και full HD μιας και η R86 δεν είναι και με xbox σε 1080p όπως και πσ3 έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

1. Γιατί λες ότι οι plasma έχουν κάποιες ευαισθησίες? Τι σόϊ ευαισθησίες έχουν?

2. Γιατι να μην μπορω να βρω 42" και γιατί αναγκαστικά πάω για lcd και όχι tft? Ποια τεχνολογία(Plasma, tft, lcd) είναι η καλύτερη - ποιο καινούργια και γιατί?

3. Έχω βρει και κάποια μοντέλα(Πάντα της samsung) που είναι 40" και είναι full hd τις: LE40N87, LE40M86BD
Ποια 40 - 42 ιντσών τηλεόραση θα μου προτείνατε μέχρι 1200 άντε(Με το ζόρι) 1400 ευρώ ανεξαρτήτου μάρκας(Παρόλο που προτιμώ samsung γιατί έχω δει σε μαγαζιά δίπλα δίπλα τηλεοράσεις samsung, sony, lg, philips ίδιων πάντα ιντσών να παίζουν ακριβώς τα ίδια βίντεο και πρόσεξα(Με τα ταπεινά μάτια ενός όχι επαγγελματία) ότι η samsung είναι πολύ ανώτερες σε εικόνα) που να είναι full hd, με 2 χρόνια(Το λιγότερο εγγύηση) και φυσικά να έχει καλή αντίθεση(Άνω του 8000 προς 1) καθότι πιστεύω είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για μια καλή τηλεόραση πέρα φυσικά από την ανάλυση.

Παιδιά εγώ ψάχνω μια οικονομικά καλή - ποιοτική τηλεόραση tft κυρίως για παιχνίδια στο 360 και σύνδεση μελλοντικού blu - ray player επειδή στην sony δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη θα προτιμούσα καλύτερα να αγοράσω μια lg or philips παρά sony γιατί την έχουν δει πολύ στη sony και αγοράζεις ποιο πολύ όνομα παρά τεχνολογία.

TFT LCD είναι το ίδιο πράγμα. Αρχικά, έτσι όπως το θέτεις, έχει ήδη πάρει την απόφασή σου. Σώνει και ντε δε θέλεις Sony αλλά Samsung. Πολύ καλά κάνεις. Πάρε αυτή που σου έκανε το γκελ στο μάτι. Όσο για τις πλάσμα, θέλουν 200 ώρες στρώσιμο, διάβασε σχετικά threads και δεν κάνουν για παιχνίδια, αν και μερικοί που το έχουν ρισκάρει, δεν έπαθαν τίποτε και οι τηλεοράσεις. Το όλο θέμε είναι τα λεφτά που διαθέτεις. Παίρνεις μία άριστη πλάσμα με αυτά και μία μέτρια προς καλή LCD.

Φιλε μας σε καθε θρεντ δεν μπορουμε να κανουμε φροντιστηριο γιατι και που δεν ενδυκνειντε οι plasma , υπαρχουν τα αναλογα θρεντς και στικυ μαλιστα για να τα διαβαζει ο καθενας .
Ξεχνα το Του Φου Του και μεινε στο Ελ Σι Ντι σκετο.
απο κει και περα τα μοντελα που αναφερεις το ενα ειναι παλιο το αλλο αρχαιο πλεον.
Αν ψαχνεις δικαιολογια για να παρεις μια σαμυ που ειδες να παιζει μπλου ρει .......... δεν χρειαζετε παρτην κι ετσι .
Το με 1200 και οικονομικη και ποιοτικη και 40-42και ετσι κι αλλοιως δεν παιζει ,οπως επισης απο μαγαζι σε μαγαζι το τι βλεπει κανεις εχει να κανει με το πως ειναι ρυθμισμενο η οχι το καθε τι.
Εδω οι καλες 32αρες εχουν 1100 ευρω .
Επισης δεν κρινετε μια τιβι απο το ποσο καλα παιζει μπλου ρει μιας και ολες καλα παιζουνε αλλα το δραμα αρχιζει οταν την βαλεις σπιτι .
Αυτη τη στιγμη οι samsung στην ευρωπη εχουν παρει την κατηφορα στις τιμες και θα ηταν κριμα να παρεις με 1400 ευρω ενα παλιο μοντελο και σε ενα εναμισυ μηνα να δεις καμμια F86 με 50-100 ευρω παραπανω απο αυτα που εδωσες για μοντελο του 2007 η ακομα χειροτερα του 2006.
Ριξε και κανενα διαβασμα σε αλλα τοπικ , μην εισαι τωρα σ ηβρα τωρα στεκα που λεμε κι οι βλαχοι.