1. Γιατί λες ότι οι plasma έχουν κάποιες ευαισθησίες? Τι σόϊ ευαισθησίες έχουν?
2. Γιατι να μην μπορω να βρω 42" και γιατί αναγκαστικά πάω για lcd και όχι tft? Ποια τεχνολογία(Plasma, tft, lcd) είναι η καλύτερη - ποιο καινούργια και γιατί?
3. Έχω βρει και κάποια μοντέλα(Πάντα της samsung) που είναι 40" και είναι full hd τις:
LE40N87,
LE40M86BD
Ποια 40 - 42 ιντσών τηλεόραση θα μου προτείνατε μέχρι 1200 άντε(Με το ζόρι) 1400 ευρώ ανεξαρτήτου μάρκας(Παρόλο που προτιμώ samsung γιατί έχω δει σε μαγαζιά δίπλα δίπλα τηλεοράσεις samsung, sony, lg, philips ίδιων πάντα ιντσών να παίζουν ακριβώς τα ίδια βίντεο και πρόσεξα(Με τα ταπεινά μάτια ενός όχι επαγγελματία) ότι η samsung είναι πολύ ανώτερες σε εικόνα) που να είναι full hd, με 2 χρόνια(Το λιγότερο εγγύηση) και φυσικά να έχει καλή αντίθεση(Άνω του 8000 προς 1) καθότι πιστεύω είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για μια καλή τηλεόραση πέρα φυσικά από την ανάλυση.
Παιδιά εγώ ψάχνω μια οικονομικά καλή - ποιοτική τηλεόραση tft κυρίως για παιχνίδια στο 360 και σύνδεση μελλοντικού blu - ray player επειδή στην sony δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη θα προτιμούσα καλύτερα να αγοράσω μια lg or philips παρά sony γιατί την έχουν δει πολύ στη sony και αγοράζεις ποιο πολύ όνομα παρά τεχνολογία.