Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Ρε παιδιά γιατί σε πολλά εξειδικευμένα καταστήματα τηλεοράσεων μου λένε όλα ότι η pioneer pdp 4280 & pioneer pdp 428 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και με βραβεία και δεν συγκρίνετε με καμιά full hd τηλεόραση καθότι είναι πολύ ανώτερη της.

Έλα ντε!!! :eek:

Μήπως, .... γιατί όλες οι LCD είναι για τα μπάζα??? :rolleyes:

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Έλα ντε!!! :eek:

Μήπως, .... γιατί όλες οι LCD είναι για τα μπάζα??? :rolleyes:

Γκουχου γκουχου...ολες ειπες?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=457936&postcount=211

Παντως οντως η 428 ειναι πολυ καλη (αν και λιγο μικρη σε μεγεθος).

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

Η PIONEER ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ PANEL PANASONIC .......!!!!!!

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ρε παιδιά γιατί σε πολλά εξειδικευμένα καταστήματα τηλεοράσεων μου λένε όλα ότι η pioneer pdp 4280 & pioneer pdp 428 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και με βραβεία και δεν συγκρίνετε με καμιά full hd τηλεόραση καθότι είναι πολύ ανώτερη της.

Γιατί είναι η καλύτερη 42άρα όσον αφορά τον τομέα της εικόνας.

Γιατί μήπως θέλουν να ξεστοκάρουν το κατηργημένο ????

Πότε καταργήθηκε και από ποιον ? Συνεχίζει να παράγεται και να πωλείται κανονικά και με βάση όσα διαβάζω θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

Η PIONEER ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ PANEL PANASONIC .......!!!!!!

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από 2009 και μετά θα έχουν πάνελ της Panasonic, υπάρχει αντίστοιχο thread.

Eγω θα επαιρνα την F86 λογω μεγεθους.

Σε SD η Pioneer ειναι καλυτερη παντως ενω σε HD περιπου ισοπαλια.

Τι είναι το sd? και είναι όντως αλήθεια ότι σε ΟΛΕΣ τις full hd tft/lcd όλα τα ελληνικά κανάλια φαίνονται πολύ χάλια? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνονται καλύτερα?

Eγω θα επαιρνα την F86 λογω μεγεθους.

Σε SD η Pioneer ειναι καλυτερη παντως ενω σε HD περιπου ισοπαλια.

Υπό προϋποθέσεις και εγώ θα προτιμούσα το μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά μεταξύ των τηλεοράσεων που αναφέρθηκαν θα προτιμούσα την Pioneer.

Ότι ανάλυση και να έχει το υλικό που θα πάρει η F86 τα χρώματα δεν θα έχουν την ακρίβεια της Pioneer, το μαύρο θα είναι κρασαρισμένο και στην κίνηση θα θολώνει περισσότερο.

Υ.Γ Φίλε fits79 το technixx φέρνει από Γερμανία και όσον αφορά την εγγύηση ισχύει ότι και για το pixmania που είχες αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.

sd = standard definition η εικόνα που βλέπανε στο εξωτερικό τόσα χρόνια
hd = high definition η εικόνα που βλέπουν/θα βλέπουμε σε λίγο καιρό εαν όλα πάνε καλά
SSD = sucks standard definition , το σήμα των ελληνικών καναλιών , πιο απαράδεκτο και από youtube

Ότι ανάλυση και να έχει το υλικό που θα πάρει η F86 τα χρώματα δεν θα έχουν την ακρίβεια της Pioneer, το μαύρο θα είναι κρασαρισμένο και στην κίνηση θα θολώνει περισσότερο.

Ναι αλλα σε HD η Pioneer δεν ξεφευγει απο την ταση ολων των πλασμα να εχουν "ατονη" εικονα χωρις το sharpness μιας LCD.
Για αυτο εβαλα ισοπαλια αφου στην κινηση και στα χρωματα υπερεχει η Pio.

Τι είναι το sd? και είναι όντως αλήθεια ότι σε ΟΛΕΣ τις full hd tft/lcd όλα τα ελληνικά κανάλια φαίνονται πολύ χάλια?

SD=standard definition

Οχι δεν αληθευει. Αληθευει ομως το "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Ναι αλλα σε HD η Pioneer δεν ξεφευγει απο την ταση ολων των πλασμα να εχουν "ατονη" εικονα χωρις το sharpness μιας LCD.

Προσωπικά το είδος της soft εικόνας που αναφέρεις το έχω δει μόνο στις plasma της Panasonic και εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί καθόλου. Σε πλάσμα των Pioneer και Samsung δεν το έχω παρατηρήσει.

Προσωπικά το είδος της soft εικόνας που αναφέρεις το έχω δει μόνο στις plasma της Panasonic και εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί καθόλου. Σε πλάσμα των Pioneer και Samsung δεν το έχω παρατηρήσει.

Ειναι θεμα τεχνολογιας και οχι εταιρειας.

Παντα στην θεαση καποιου υλικου σε δυο διαφορετικης τεχνολογιας τηλεορασεων μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες στην μεση.-bye-

Ειναι θεμα τεχνολογιας και οχι εταιρειας.

Παντα στην θεαση καποιου υλικου σε δυο διαφορετικης τεχνολογιας τηλεορασεων μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες στην μεση.-bye-

Δεν έχεις άδικο Γιάννη.

Μπορεί βέβαια να πάρει την Pioneer και να βάλει το sharpness στο max για να LCDίσει λίγο την εικόνα ;)

Δεν έχεις άδικο Γιάννη.

Μπορεί βέβαια να πάρει την Pioneer και να βάλει το sharpness στο max για να LCDίσει λίγο την εικόνα ;)

Παντως η 428 ειναι η καλυτερη σαν τηλεοραση αλλα μπαινουν και οι 46" στη μεση...:BDGBGDB55:

Παντως η 428 ειναι η καλυτερη σαν τηλεοραση αλλα μπαινουν και οι 46" στη μεση...:BDGBGDB55:

Αν είναι μόνο θέμα μεγέθους να το στρογγυλέψουμε στο 50 Γιάννη :D

Αυτη την προτιμω και απο τις δυο αλλες.-bye-

Εγώ πάντως ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τέτοιου είδους διλήμματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίζει κάποιος είναι το μέγεθος της TV που πρέπει να αγοράσει και μετά βλέπει τις πιθανές επιλογές ανάλογα με τα χρήματα που έχει να διαθέσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και

SD=standard definition

Οχι δεν αληθευει. Αληθευει ομως το "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Δηλαδη γι´αυτές τις 3 τηλεοράσεις(Samsung 46m, samsung 46f & pioneer) τι (ποιότητα) πληρώνεις?

Και για το θέμα sharpness που λέτε τι παραπάνω έχουν οι lcd από τις tft?
Και για να μην σας ζαλίζω μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά της κάθε τεχνολογίας και τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ώστε να έχω όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή από θέμα(τιμή - απόδοση - ποιότητα(Και κατασκευής αλλά και θέασης))

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε

Αλλά το θέμα είναι πόσες ίντσες να αγοράσω και να είναι full hd ή hd ready γιατί θέλω να συνδέσω ένα xbox360 και μελλοντικά ένα blu-ray player καθότι τώρα το έχω σε μια philips crt 29 ιντσών και δεν λέει μια γιατί είναι πολύ μικρή.

Εδω λες και για ενα 360 που εχεις οποτε θα σου προτεινα να παρεις την F86 για να μην εχεις προβλημα (εστω και καθαρα ψυχολογικο) με burn in/image retention.