Ποιο hiFi στερεοφωνικό να αγοράσω;

Καλημέρα.
Τέλειο δεν θα βρεις.
Την καλύτερη δυνατή εφικτή επιλογή για το ύψος του ποσού χρημάτων που διαθέτεις ψάχνεις.
Για το οικονομικό και όλα σε ένα πολλοί πλέον έχουν το κινητό τους, ένα ζευγάρι ακουστικά και ενεργά ηχεία με ασύρματη σύνδεση και τέλος.
Πρακτικά είναι η επιλογή που σου έκανε ο music matters.
Οι λοιπές επιλογές μάλλον σου έχουν αναφερθεί.
Επίσης, δεν ξέρω σε ποια πόλη είσαι αλλά κακώς απορρίπτεις μεταχειρισμένα, ιδιαίτερα αν μπορείς να τα ακούσεις ή και να κανονίσεις με τον πωλητή να το πάτε σε τεχνικό και να το δει, με κάποιο έξτρα κόστος ίσως.
Μεταχειρισμένο και ένα κομμάτι την φορά θεωρώ ως πιο εφικτό για το ποσό που διαθέτεις.
Επίσης, δυστυχώς το ποσό των 300 ευρώ πλέον είναι μικρό και θα γίνεται πιο μικρό με τις συνθήκες πληθωρισμού που ζούμε και αυτές που έρχονται, κόστος μεταφορικών π.χ.Τε
300€ είναι 100 χιλιάδες. Είναι πάρα πολλά λεφτά. Μεταχειρισμένο ευχαρίστως αν είναι Technics σαν το δικό μου και ελεγχθεί από τεχνικό ηλεκτρονικό αλλά είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βρήκα κάτι.

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος, ο περισσότερος κόσμος που ακούει μουσική δεν ειναι. Βαλε μας σε μια σειρά προτεραιότητας τις επιθυμίες σου, τι θα ήθελες να έχει το στερεοφωνικό που ψάχνεις για να μην "πυροβολούμε" με προτάσεις χωρίς λόγο.
1...
2....
3....

Να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι που να καλύπτει όσο καλύτερα και περισσότερα χαρακτηριστικά ψάχνεις.
Έχω γράψει τι θέλω πολλάκις. Το Denon είναι πιο κοντά δηλαδή κάποιο από αυτά https://www.kosmasaudiovideo.gr/Epi...ble-wireless-bluetooth-mini-midi-soundsystems

Ψάχνεις πράγματα τεχνολογίας που ίσχυαν όταν είχαμε... δραχμές.
Έχουν καταργηθεί προ πολλού αυτά που ψάχνεις.

Συνεπώς δες τίποτε σε μεταχειρισμένο. Σε καινούργιο σε αυτό το budget κάτι πολύ μικρό, ανεπαρκές και βασικό θα βρεις μόνο.

• Like
Reactions: leonalkalai
300€ είναι 100 χιλιάδες. Είναι πάρα πολλά λεφτά. Μεταχειρισμένο ευχαρίστως αν είναι Technics σαν το δικό μου και ελεγχθεί από τεχνικό ηλεκτρονικό αλλά είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βρήκα κάτι.
300€ ήταν 100 χιλιάδες πριν από 25 χρόνια. Για να αγοράζεις τώρα κάτι ανάλογο πρέπει να ξοδέψεις τουλάχιστον τα διπλάσια.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
160.000 έκανε τότε το CD Player CDT της Mobile Fidelity (το θυμάμαι γιατί το είχα αγοράσει).. Τόσο κάνει και σήμερα ένα αντίστοιχης ποιότητας CD player (500 ευρώ δηλαδή)

100 χιλιάδες είναι και τώρα μετά από 25 χρόνια. Γι'αυτό δεν φτάνουν σε κανέναν τα λεφτά
Για να πάρεις το ίδιο είδος που αγόρασες με 300 ευρώ πριν 25 χρόνια πρέπει να δώσεις 600€ σήμερα. Πόσο πιο απλά να το πω;