Ποιο hiFi στερεοφωνικό να αγοράσω;

Καλημέρα.
Τέλειο δεν θα βρεις.
Την καλύτερη δυνατή εφικτή επιλογή για το ύψος του ποσού χρημάτων που διαθέτεις ψάχνεις.
Για το οικονομικό και όλα σε ένα πολλοί πλέον έχουν το κινητό τους, ένα ζευγάρι ακουστικά και ενεργά ηχεία με ασύρματη σύνδεση και τέλος.
Πρακτικά είναι η επιλογή που σου έκανε ο music matters.
Οι λοιπές επιλογές μάλλον σου έχουν αναφερθεί.
Επίσης, δεν ξέρω σε ποια πόλη είσαι αλλά κακώς απορρίπτεις μεταχειρισμένα, ιδιαίτερα αν μπορείς να τα ακούσεις ή και να κανονίσεις με τον πωλητή να το πάτε σε τεχνικό και να το δει, με κάποιο έξτρα κόστος ίσως.
Μεταχειρισμένο και ένα κομμάτι την φορά θεωρώ ως πιο εφικτό για το ποσό που διαθέτεις.
Επίσης, δυστυχώς το ποσό των 300 ευρώ πλέον είναι μικρό και θα γίνεται πιο μικρό με τις συνθήκες πληθωρισμού που ζούμε και αυτές που έρχονται, κόστος μεταφορικών π.χ.Τε
300€ είναι 100 χιλιάδες. Είναι πάρα πολλά λεφτά. Μεταχειρισμένο ευχαρίστως αν είναι Technics σαν το δικό μου και ελεγχθεί από τεχνικό ηλεκτρονικό αλλά είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βρήκα κάτι.

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος, ο περισσότερος κόσμος που ακούει μουσική δεν ειναι. Βαλε μας σε μια σειρά προτεραιότητας τις επιθυμίες σου, τι θα ήθελες να έχει το στερεοφωνικό που ψάχνεις για να μην "πυροβολούμε" με προτάσεις χωρίς λόγο.
1...
2....
3....

Να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι που να καλύπτει όσο καλύτερα και περισσότερα χαρακτηριστικά ψάχνεις.
Έχω γράψει τι θέλω πολλάκις. Το Denon είναι πιο κοντά δηλαδή κάποιο από αυτά https://www.kosmasaudiovideo.gr/Epi...ble-wireless-bluetooth-mini-midi-soundsystems

Ψάχνεις πράγματα τεχνολογίας που ίσχυαν όταν είχαμε... δραχμές.
Έχουν καταργηθεί προ πολλού αυτά που ψάχνεις.

Συνεπώς δες τίποτε σε μεταχειρισμένο. Σε καινούργιο σε αυτό το budget κάτι πολύ μικρό, ανεπαρκές και βασικό θα βρεις μόνο.

• Like
Reactions: leonalkalai
300€ είναι 100 χιλιάδες. Είναι πάρα πολλά λεφτά. Μεταχειρισμένο ευχαρίστως αν είναι Technics σαν το δικό μου και ελεγχθεί από τεχνικό ηλεκτρονικό αλλά είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βρήκα κάτι.
300€ ήταν 100 χιλιάδες πριν από 25 χρόνια. Για να αγοράζεις τώρα κάτι ανάλογο πρέπει να ξοδέψεις τουλάχιστον τα διπλάσια.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
160.000 έκανε τότε το CD Player CDT της Mobile Fidelity (το θυμάμαι γιατί το είχα αγοράσει).. Τόσο κάνει και σήμερα ένα αντίστοιχης ποιότητας CD player (500 ευρώ δηλαδή)

300€ ήταν 100 χιλιάδες πριν από 25 χρόνια. Για να αγοράζεις τώρα κάτι ανάλογο πρέπει να ξοδέψεις τουλάχιστον τα διπλάσια.
100 χιλιάδες είναι και τώρα μετά από 25 χρόνια. Γι'αυτό δεν φτάνουν σε κανέναν τα λεφτά

100 χιλιάδες είναι και τώρα μετά από 25 χρόνια. Γι'αυτό δεν φτάνουν σε κανέναν τα λεφτά
Για να πάρεις το ίδιο είδος που αγόρασες με 300 ευρώ πριν 25 χρόνια πρέπει να δώσεις 600€ σήμερα. Πόσο πιο απλά να το πω;

800€ το είχα αγοράσει το παλιό. 300€ έχω διαθέσιμα τώρα.
Στο έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Με 300 ευρώ δεν θα πάρεις το ίδιο. Μόνο προϊόντα no name που δεν τα ξέρει κανένας, από καταστήματα αλυσσίδες τύπου σούπερ μάρκετ. Αυτή είναι η κατάσταση.

Ανεβαίνοντας στα 450 ευρώ θα βρείς επώνυμο ισάξιο με το δικό σου, πιθανότατα καλύτερο (Denon, Panasonic).
Αν προσθέσεις ακόμα 130 ευρώ θα έχεις και κασετόφωνο που το θέλεις τόσο πολύ.

Σύστημα ισάξιο για αντικατάσταση του παλαιότερου με 300 ευρώ μόνο δεν θα βρείς, ότι και να κάνεις. Δυστυχώς.

Λύσεις πολύ καλές ποιοτικά, με ενεργά ηχεία (Edifier, κλπ) που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σου στην κατηγορία μέχρι 300 ευρώ υπάρχουν. Αυτές ακολουθούν σήμερα οι περισσότεροι. Αλλά δεν τις θέλεις, τι να κάνουμε.

Έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα στην αγορά του καινούργιου. Και από αυτά πρέπει να διαλέξεις.

Αλλιώς ψάξε για ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα. Που κι' αυτά δεν τα θέλεις.

Στο έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Με 300 ευρώ δεν θα πάρεις το ίδιο. Μόνο προϊόντα no name που δεν τα ξέρει κανένας, από καταστήματα αλυσσίδες τύπου σούπερ μάρκετ. Αυτή είναι η κατάσταση.

Ανεβαίνοντας στα 450 ευρώ θα βρείς επώνυμο ισάξιο με το δικό σου, πιθανότατα καλύτερο (Denon, Panasonic).
Αν προσθέσεις ακόμα 130 ευρώ θα έχεις και κασετόφωνο που το θέλεις τόσο πολύ.

Σύστημα ισάξιο για αντικατάσταση του παλαιότερου με 300 ευρώ μόνο δεν θα βρείς, ότι και να κάνεις. Δυστυχώς.

Λύσεις πολύ καλές ποιοτικά, με ενεργά ηχεία (Edifier, κλπ) που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σου στην κατηγορία μέχρι 300 ευρώ υπάρχουν. Αυτές ακολουθούν σήμερα οι περισσότεροι. Αλλά δεν τις θέλεις, τι να κάνουμε.

Έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα στην αγορά του καινούργιου. Και από αυτά πρέπει να διαλέξεις.

Αλλιώς ψάξε για ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα. Που κι' αυτά δεν τα θέλεις.

Αυτά εδώ είναι η πιθανότερη επιλογή αλλά δεν ξέρω τις διαφορές τους. Επίσης έχουν δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό κασετόφωνο που θα παίζει στα ηχεία τους;

Γιατί δεν παίρνεις το ίδιο αφού σου άρεσε τόσο πολύ. Πουλιέται ένα στο ventora.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να μου κάνεις πλάκα. Θεσσαλονίκη είπα βρίσκομαι

Πρέπει να μου κάνεις πλάκα. Θεσσαλονίκη είπα βρίσκομαι
Γιατί να σου κάνει πλάκα?
Να στο κάνει πακέτο και λύνεται το θέμα σου.
(που μεταξύ μας δεν βλέπω να έχεις διάθεση να το λύσεις από μόνος σου, καθώς έχεις απορρίψει οποιαδήποτε προσπάθεια που έγινε απο τόσα μέλη)

Γιατί να σου κάνει πλάκα?
Να στο κάνει πακέτο και λύνεται το θέμα σου.
(που μεταξύ μας δεν βλέπω να έχεις διάθεση να το λύσεις από μόνος σου, καθώς έχεις απορρίψει οποιαδήποτε προσπάθεια που έγινε απο τόσα μέλη)
Δεν υπάρχει περίπτωση με τόσους απατεώνες και κλέφτες που υπάρχουν πλέον

Το PC σου ἐχει CD player? Aν ναι, τότε δεν χρειάζεσαι το CD στο σύστημα. Κέρδος από κει. Αν πάρεις και το ενεργά ηχεία που πρότεινε φίλος παραπάνω, έλυσες και το θέμα του ενισχυτή. Κασσετόφωνο καινούργιο https://www.skroutz.gr/s/53874980/F...a.html?product_id=210376562&sponsored=listing
Αλλιώς μεταχειρισμένο που θα βρεις είτε σε αυτό το forum είτε σε αδελφό για να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του

Δεν υπάρχει περίπτωση με τόσους απατεώνες και κλέφτες που υπάρχουν πλέον
με την τακτική αυτή δεν θα αγοράσεις ποτέ.
Η ζωή σήμερα έχει ρίσκα. Αλλιώς ψώνισε από τον πατέρα σου.
Πάρε τα edifier που σου πρότειναν. Κακώς λες ότι είναι bluetooth. Δεν είναι (μόνο). Και καλώδια παίρνουν και απ όλα.

• Haha
Reactions: leonalkalai
Τα ενεργά δεν διαθέτουν πολλές εισόδους. Χρειάζεται είσοδο για πικάπ, κασετόφωνο, CD player και δέκτη fm. Φαντάζομαι θα θέλει να γράφει και κασέτες άρα θα θέλει και κάτι με λειτουργία loop.

Ξαναγράφω την audizio και κάνα ηχείο Fenton. Η πιο βιώσιμη επιλογή μέχρι τα 500 ευρώ όλα μαζί.

με την τακτική αυτή δεν θα αγοράσεις ποτέ.
Η ζωή σήμερα έχει ρίσκα. Αλλιώς ψώνισε από τον πατέρα σου.
Πάρε τα edifier που σου πρότειναν. Κακώς λες ότι είναι bluetooth. Δεν είναι (μόνο). Και καλώδια παίρνουν και απ όλα.
Η ζωή στο σήμερα δεν πρέπει να έχει ρίσκα.

Τα 300 και για εμένα είναι πολλά, παρόλο που έχω ξοδέψει αρκετά περισσότερα πρόσφατα.

Για κάποιους μπορεί να είναι αστείο ποσό.

Το 1997 έπινα μπύρα με 500 δραχμές στο empire τώρα ούτε σε συνοικιακό καφενείο, νομιζω ούτε από περίπτερο στο χέρι.

Αλλά το τι πιστεύουμε εμείς για τις τιμές και τι ποσό μπορούμε να διαθέσουμε είναι αδιάφορο για τις εταιρείες και το πόσο κοστολογούν/ τιμολογούν τα προϊόντα τους .

Εφόσον διαθέτεις έως 300 ευρώ θα πας στις λύσεις που έχουν ήδη προταθεί ή ότι άλλο έχεις βρει, ιδιαίτερα από την στιγμή που απορρίπτεις μεταχειρισμένα.

Για μεταχειρισμένο και Θεσσαλονίκη κανένας δεν μπορεί να ψάξει για εσένα.

Βάζεις αγγελία τι ζητάς στο φόρουμ εδώ, marketplace ή όποιο σαιτ /φόρουμ εμπιστεύεσαι και περιμένεις να βρεθεί κάτι.

Όσο για το δεν είναι εποχή για ρίσκο έχω θα πω ότι γίνεται πολύ πιο δύσκολη.

Τα πάντα ακριβαίνουν και δεν θα αλλάξει σύντομα.

Προσφορές για κουφώματα και μόνωση που είχα ζητήσει έχουν πάει 14% πάνω σε σχέση με πριν ένα μήνα.

Τέλος το σεντόνι και τα σχόλια από εμένα καθώς από αναζήτηση κάνουμε πλέον συζήτηση για την αγοραστική δύναμη.

Τα 300 και για εμένα είναι πολλά, παρόλο που έχω ξοδέψει αρκετά περισσότερα πρόσφατα.

Για κάποιους μπορεί να είναι αστείο ποσό.

Το 1997 έπινα μπύρα με 500 δραχμές στο empire τώρα ούτε σε συνοικιακό καφενείο, νομιζω ούτε από περίπτερο στο χέρι.

Αλλά το τι πιστεύουμε εμείς για τις τιμές και τι ποσό μπορούμε να διαθέσουμε είναι αδιάφορο για τις εταιρείες και το πόσο κοστολογούν/ τιμολογούν τα προϊόντα τους .

Εφόσον διαθέτεις έως 300 ευρώ θα πας στις λύσεις που έχουν ήδη προταθεί ή ότι άλλο έχεις βρει, ιδιαίτερα από την στιγμή που απορρίπτεις μεταχειρισμένα.

Για μεταχειρισμένο και Θεσσαλονίκη κανένας δεν μπορεί να ψάξει για εσένα.

Βάζεις αγγελία τι ζητάς στο φόρουμ εδώ, marketplace ή όποιο σαιτ /φόρουμ εμπιστεύεσαι και περιμένεις να βρεθεί κάτι.

Όσο για το δεν είναι εποχή για ρίσκο έχω θα πω ότι γίνεται πολύ πιο δύσκολη.

Τα πάντα ακριβαίνουν και δεν θα αλλάξει σύντομα.

Προσφορές για κουφώματα και μόνωση που είχα ζητήσει έχουν πάει 14% πάνω σε σχέση με πριν ένα μήνα.

Τέλος το σεντόνι και τα σχόλια από εμένα καθώς από αναζήτηση κάνουμε πλέον συζήτηση για την αγοραστική δύναμη.
Θα προσπαθήσω να αγοράσω το καλύτερο σύστημα στην καλύτερη τιμή γιατί κι εγώ αδιαφορώ για τον τρόπο που σκέφτονται οι επιχειρήσεις και τη αγορά όπως και αυτοί.