Ειχα πάρει χθές Δευτέρα την LG για να ερθουν να περάσουν το firm 3.24
Με πήραν τηλ. σήμερα Τρίτη στις 09 το πρωι οτι ηρθε νέο firm 3.26 για το οποίο μου είπαν ότι οι οδηγίες εγκατάστασής του είναι ακομη στα Κορεάτικα. Θα το μεταφράσουν στα Αγγλικά και θα έρθουν αυριο η μεθάυριο για να το περάσουν.
Αντε να δούμε που το πάνε. :violent-smiley-030:
το πιο πιθανο ειναι οτι καπως ετσι θα καταληξει και η δικια σας,γιατι περιπτωση επιστροφης χρηματων ή πιστωτικου με δικαιωμα επιλογης αλλης τηλεορασης,μου ακουγεται πολυ τραβηγμενη ειδικα στην περιπτωση των 30-περιπου-παραπονεμενων πελατων.
καλη συνεχεια.....
Ειχα πάρει χθές Δευτέρα την LG για να ερθουν να περάσουν το firm 3.24
Με πήραν τηλ. σήμερα Τρίτη στις 09 το πρωι οτι ηρθε νέο firm 3.26 για το οποίο μου είπαν ότι οι οδηγίες εγκατάστασής του είναι ακομη στα Κορεάτικα. Θα το μεταφράσουν στα Αγγλικά και θα έρθουν αυριο η μεθάυριο για να το περάσουν.
Αντε να δούμε που το πάνε. :violent-smiley-030:
Πριν λιγο με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως "περιμενουν το "σκικακι" με την νεα αναβαθμιση"...
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου αλλάξουν πλακέτα και να δουλέψει η τηλεόραση. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Την επιστροφή των χρημάτων την ζητάμε επειδή δεν υπάρχει νέα πλακέτα που παίζει καλά. Εμείς θέλουμε να κάνει η τηλεόραση μας αυτά που υπόσχεται. Μακάρι να μπορέσουν να τη διορθώσουν και να μην έχουμε άλλα προβλήματα.
Πριν λιγο με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως "περιμενουν το "σκικακι" με την νεα αναβαθμιση"...
Πρέπει να συνεννοηθούμε και όταν τελειώσει σε όλους το f/w update και αφού ελέγξουμε ότι δεν παίζει να ενημερώσουμε τον dikemon και να μας πει αν θα επικοινωνήσει αυτός μαζί τους ή θα ξαναπάρουμε εμείς να ξαναδηλώσουμε βλάβη.
παντος εχετε να βλεπετε TV. εμενα αν δεν την επαιρναν δεν θα μου εκαναν τιποτα. εσας γιατι περασαν το firm σπιτι σας και εμενα δεν το δεχοντουσαν; :BDGBGDB55:
κανενα νεο απο dikemon;;;;
παντος εχετε να βλεπετε TV. εμενα αν δεν την επαιρναν δεν θα μου εκαναν τιποτα. εσας γιατι περασαν το firm σπιτι σας και εμενα δεν το δεχοντουσαν; :BDGBGDB55:
dikemon στειλε μου το τηλ. της κυριας που μιλας απ την LG σε pm. ΣΗΜΕΡΑ.
Α! μαλιστα. ομορφα. εγω ομως θα την παρω τηλ. μιλησει δεν μιλιησει!Δυστηχως φιλε μου δεν θα σου απαντηση η κυρια γιατι δεν ειναι ιδιωτες.Πρεπει να εχεις ανοιχτη υποθεση μαζι της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.