ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Πως μπορούμε να τους αποδείξουμε ότι δεν λειτουργούν όπως πρέπει κάποια ''καλούδια'' τους? Κάποια βήματα ?

Τα σπασίματα που κανει η TV στα 100Hz, άλλες δεν τα κάνουν και παιζουν μια χαρά ομαλά. Αυτό και μόνο αρκεί για να δείξεις ότι δεν δουλεύει όπως στις άλλες μάρκες. Πάντως άσχετα το τι γίνει τελικά (πρέπει να το παλέψουμε εννοείται μην μας κοροϊδέουν ενώ πληρώσαμε για κάτι που δεν δουλεύει) δεν πρόκειτε να ξανα πάρω LG πότε σε ότι βγάζει.

Last edited:
δεν εχω δει πως συμπεριφερεται η συγκεκριμενη τηλεοραση στα 100hz που λετε οτι εχει προβλημα,αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το δεκτουν ως προβλημα διοτι ουσιαστικα μιλαμε για υποκειμενικο εντοπισμο προβληματος,αφου υπαρχουν και πολλα ματια που δεν βλεπουν κατι "στραβο".

ειναι παρομοια περιπτωση με την panasonic pv60 και τα γνωστα "μωβ φιδια",που η αντιπροσωπεια τα δικαιολογουσε ως φυσικο φαινομενο των πλασμα πανελ.
μετα απο εναν-σχετικα-μεγαλο ντορο που εγινε και σε ξενα φορουμ,το αποτελεσμα ηταν να καταληξουν σε αναβαθμιση μιας πλακετας που διορθωσε την κατασταση.
το πιο πιθανο ειναι οτι καπως ετσι θα καταληξει και η δικια σας,γιατι περιπτωση επιστροφης χρηματων ή πιστωτικου με δικαιωμα επιλογης αλλης τηλεορασης,μου ακουγεται πολυ τραβηγμενη ειδικα στην περιπτωση των 30-περιπου-παραπονεμενων πελατων.

καλη συνεχεια.....

Ειχα πάρει χθές Δευτέρα την LG για να ερθουν να περάσουν το firm 3.24
Με πήραν τηλ. σήμερα Τρίτη στις 09 το πρωι οτι ηρθε νέο firm 3.26 για το οποίο μου είπαν ότι οι οδηγίες εγκατάστασής του είναι ακομη στα Κορεάτικα. Θα το μεταφράσουν στα Αγγλικά και θα έρθουν αυριο η μεθάυριο για να το περάσουν.
Αντε να δούμε που το πάνε. :violent-smiley-030:

Με πήραν τηλ. σήμερα Τρίτη στις 09 το πρωι οτι ηρθε νέο firm 3.26 για το οποίο μου είπαν ότι οι οδηγίες εγκατάστασής του είναι ακομη στα Κορεάτικα. Θα το μεταφράσουν στα Αγγλικά και θα έρθουν αυριο η μεθάυριο για να το περάσουν.

Αν υπαρχει 3.26 θα το ανεβασω.Σημερα κιολας.

Last edited:
Κάθεστε ρε παιδιά και ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σας.

Τι να σας πω, στείλτε εξώδικο, κάντε καταγγελίες, τι κάθεστε και ασχολείστε, αφού ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

Πριν λιγο με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως "περιμενουν το "σκικακι" με την νεα αναβαθμιση"...

το πιο πιθανο ειναι οτι καπως ετσι θα καταληξει και η δικια σας,γιατι περιπτωση επιστροφης χρηματων ή πιστωτικου με δικαιωμα επιλογης αλλης τηλεορασης,μου ακουγεται πολυ τραβηγμενη ειδικα στην περιπτωση των 30-περιπου-παραπονεμενων πελατων.

καλη συνεχεια.....

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου αλλάξουν πλακέτα και να δουλέψει η τηλεόραση. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Την επιστροφή των χρημάτων την ζητάμε επειδή δεν υπάρχει νέα πλακέτα που παίζει καλά. Εμείς θέλουμε να κάνει η τηλεόραση μας αυτά που υπόσχεται. Μακάρι να μπορέσουν να τη διορθώσουν και να μην έχουμε άλλα προβλήματα.

Δηλαδή τώρα θα ξαναπεράσουν απ' όλους να βάλουν το καινούριο f/w που φυσικά δεν θα κάνει τίποτα και αυτό; Αντε να δούμε τι θα γίνει με την lg.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Πριν λιγο με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως "περιμενουν το "σκικακι" με την νεα αναβαθμιση"...

Να υποθεσω οτι αναφερεσε στο σερβις του Μανωλοπουλου.Αν ερθει το στικακι βαλε μια φωνη.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου αλλάξουν πλακέτα και να δουλέψει η τηλεόραση. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Την επιστροφή των χρημάτων την ζητάμε επειδή δεν υπάρχει νέα πλακέτα που παίζει καλά. Εμείς θέλουμε να κάνει η τηλεόραση μας αυτά που υπόσχεται. Μακάρι να μπορέσουν να τη διορθώσουν και να μην έχουμε άλλα προβλήματα.

οκ

λαθος καταλαβα...-bye-

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο συνέβει.

Μόλις με πήραν και μένα τηλέφωνο για να περάσουν σε κανένα τέταρτο από το σπίτι. Όταν τους είπα ότι η γυναίκα μου δεν θα μπορέσει να τους δείξει το πρόβλημα μου είπαν ότι δεν πειράζει γιατί γνωρίζουν το πρόβλημα και θα κάνουν f/w update. Τότε είπα στον τεχνικό ότι στον ξαδερφό μου που του έκαναν χθες f/w update, πάλι έχει πρόβλημα. Αφού μάσησε λίγο τα λόγια του, είπε ότι θα το κάνουν και θα δούμε τι θα γίνει.
Πρέπει να συνεννοηθούμε και όταν τελειώσει σε όλους το f/w update και αφού ελέγξουμε ότι δεν παίζει να ενημερώσουμε τον dikemon και να μας πει αν θα επικοινωνήσει αυτός μαζί τους ή θα ξαναπάρουμε εμείς να ξαναδηλώσουμε βλάβη.

Πρέπει να συνεννοηθούμε και όταν τελειώσει σε όλους το f/w update και αφού ελέγξουμε ότι δεν παίζει να ενημερώσουμε τον dikemon και να μας πει αν θα επικοινωνήσει αυτός μαζί τους ή θα ξαναπάρουμε εμείς να ξαναδηλώσουμε βλάβη.

+1

παντος εχετε να βλεπετε TV. εμενα αν δεν την επαιρναν δεν θα μου εκαναν τιποτα. εσας γιατι περασαν το firm σπιτι σας και εμενα δεν το δεχοντουσαν; :BDGBGDB55:

κανενα νεο απο dikemon;;;;

Last edited:

παντος εχετε να βλεπετε TV. εμενα αν δεν την επαιρναν δεν θα μου εκαναν τιποτα. εσας γιατι περασαν το firm σπιτι σας και εμενα δεν το δεχοντουσαν; :BDGBGDB55:

κανενα νεο απο dikemon;;;;

Μαθε που ειναι το σερβις και πηγαινε μια βολτα απο'κει να δεις και να μιλησεις με τον υπευθηνο για το τη συμβαινει.

Φαίνεται ότι στην περιοχή σου δεν ήταν καλά δασκαλεμένοι από τη μαμά LG!!!

dikemon στειλε μου το τηλ. της κυριας που μιλας απ την LG σε pm. ΣΗΜΕΡΑ.

Δυστηχως φιλε μου δεν θα σου απαντηση η κυρια γιατι δεν ειναι ιδιωτες.Πρεπει να εχεις ανοιχτη υποθεση μαζι της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Δυστηχως φιλε μου δεν θα σου απαντηση η κυρια γιατι δεν ειναι ιδιωτες.Πρεπει να εχεις ανοιχτη υποθεση μαζι της.
Α! μαλιστα. ομορφα. εγω ομως θα την παρω τηλ. μιλησει δεν μιλιησει!

neo πεταξε την TV σου. οι καλες TV κανουν σπασιματα αν θες να ξερεις.:flipout:
και εγω χθες το εμαθα μην νομιζεις...!!!