ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Καλημερα σε ολους.

Χθες λογω ονομαστικης εορτης ειχα τρεξιματα, οποτε ηταν δυκολο να γραψω.

Λοιπον...

Το DVD εχει φτιαχτει (δυστυχως ειχα προβλημα και σε αυτο το κομματι) και το μεσημερι θα δοκιμαστει στην τηλεοραση απο τον αδερφο μου. Πιστευω να δει κι αυτος τα προβληματα, οποτε μεχρι το απογευμα θα παρω τον τεχνικο να κανει το update.

Ελπιζω μεχρι αυριο να εχω τελειωσει. :a0210:

Οποτε να προχωρησουμε παρακατω.

Μόλις με πήραν κι εμένα τηλέφωνο για την έρευνα ικανοποίησης από την LG και φυσικά πήραν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν. Έχουν μια ερώτηση που λέει: "σε πόσες μέρες επιλύθηκε το πρόβλημά σας;". Πριν από αυτή την ερώτηση του είχα ήδη πει ότι η τηλεόραση δεν διορθώθηκε με f/w update, αλλά ο τύπος με μεγάλη "αφέλεια" μετά από λίγο μου την ρώτησε. Του λέω: "αφού δεν διορθώθηκε το πρόβλημα πως γίνεται να επιλύθηκε;" Μετά αφού μου έκανε κάποιες ακόμα ερωτήσεις και τελείωσε το ερηματολόγιο, με ρώτησε αν θέλω να κανονίσει πάλι ραντεβού για να έρθουν από το service για να την ξαναελέγξουν και φυσικά του είπα όχι, επειδή είμαι μέσα στην κίνηση με τους 21 του κυρίου Κέμου και απαιτούμε επιστροφή. Από το ύφος μου έδωσε να καταλάβω ότι το ήξερε, χωρίς βέβαια να μου το επιβεβαιώσει.

Καλημερα σε ολους.

Χθες λογω ονομαστικης εορτης ειχα τρεξιματα, οποτε ηταν δυκολο να γραψω.

Λοιπον...

Το DVD εχει φτιαχτει (δυστυχως ειχα προβλημα και σε αυτο το κομματι) και το μεσημερι θα δοκιμαστει στην τηλεοραση απο τον αδερφο μου. Πιστευω να δει κι αυτος τα προβληματα, οποτε μεχρι το απογευμα θα παρω τον τεχνικο να κανει το update.

Ελπιζω μεχρι αυριο να εχω τελειωσει. :a0210:

Οποτε να προχωρησουμε παρακατω.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και γρήγορα να βρεις λύση και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι με την τηλεόρασή σου!!!

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και γρήγορα να βρεις λύση και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι με την τηλεόρασή σου!!!

Σ ευχαριστω πολυ.

Κι εγω αυτο ευχομαι. Να τελειωνω γρηγορα αλλα δεν το βλεπω μεχρι να επιστρεψω Βεροια, που θα γινει την Τεταρτη το βραδυ.:AFADF0:

Τοτε θα παρω την κατασταση στα χερια μου και θα ερθει ο τεχνικος σπιτι.

Δυστυχως ο αδερφος μου δεν ειδε διαφορες. Δεν του εκανε σπασιματα ουτε στην εικονα αλλα ουτε και στον ηχο :BXVZCBXZ6:.

Το αρχειο VOB το μετετρεψε σε αρχειο DVD (Audio_TS, Video_TS) και το εβαλε να παιξει σε DVD player. To trumotion ηταν και στο ΥΨΗΛΟ και στο ΧΑΜΗΛΟ. Δεν ξερω τι να πω...

Εχεις που το εχετε δει ειναι εντονη η διαφορα? Μηπως γινεται κατι λαθος? Εχω διαβασει ολες τις εγγραφες απειρες φορες!!!

Καλο ΣΚ σε ολους.

ΣΟΚ Νο 2 Και ενώ ήρθαν την πρώτη φορα για το firmware ''χάλασε'' το panel και σήμερα θα έρχονταν για την αντικατάστασή του. Και ήρθαν again (2 παληκάρια) και την κατεβάσανε από τον τοίχο και την ξαπλώσανε στο τραπεζάκι και την ανοίξανε και βγάλανε την πλακέτα και βάλανε την νεα.. ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ (Αν και ιδιος σειραικός) έλειπε μια υποδοχή για φυσάκι. Εγκεφαλικό..Ξανά η παλιά πάνω και απο εβδομάδα τα νεότερα. Δεν τους είπα τίποτα, δεν έφταιγαν τα παιδιά(αν και παραξενεύτηκαν που δεν τους έκραξα, μου είπαν). Τι άλλο να κάνω!!!!!!!!!

ΣΟΚ Νο 2 Και ενώ ήρθαν την πρώτη φορα για το firmware ''χάλασε'' το panel και σήμερα θα έρχονταν για την αντικατάστασή του. Και ήρθαν again (2 παληκάρια) και την κατεβάσανε από τον τοίχο και την ξαπλώσανε στο τραπεζάκι και την ανοίξανε και βγάλανε την πλακέτα και βάλανε την νεα.. ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ (Αν και ιδιος σειραικός) έλειπε μια υποδοχή για φυσάκι. Εγκεφαλικό..Ξανά η παλιά πάνω και απο εβδομάδα τα νεότερα. Δεν τους είπα τίποτα, δεν έφταιγαν τα παιδιά(αν και παραξενεύτηκαν που δεν τους έκραξα, μου είπαν). Τι άλλο να κάνω!!!!!!!!!

Παιξε ΤΖΟΚΕΡ!!! :flipout:

Καλο κουραγιο και σε εσενα για την ταλαιπωρια.
Ειμαστε ομοιοπαθεις!!!

Καλη εβδομαδα σε ολους.-bye-

Ελπιζω να ειναι και η τελευταια που τρεχουμε για το θεμα αυτο. :violent-smiley-030:

Μετά τη λίστα που τους έστειλε ο dikemon, είχε κανείς κανά τηλεφώνημα από LG ή καμία ενημέρωση?

υποπτέυομαι ότι η LG για κάποιον λόγο καθυστερεί ?
Eλπίζω τις επόμενες μέρες να μάθουμε κάτι ευχάριστο.
καλή βδομάδα και πάντα άξιος ο ¨νονός¨.....

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

υποπτέυομαι ότι η LG για κάποιον λόγο καθυστερεί ?
Eλπίζω τις επόμενες μέρες να μάθουμε κάτι ευχάριστο.
καλή βδομάδα και πάντα άξιος ο ¨νονός¨.....
Ευχαριστώ πολύ και ότι το καλύτερο επιθυμείς στην ζωή σου να το βρεις.. (εκτός από αυτό της LG που σίγουρα θα λάβεις.....)

Μετά τη λίστα που τους έστειλε ο dikemon, είχε κανείς κανά τηλεφώνημα από LG ή καμία ενημέρωση?
Κάνουν έλεγχο, εάν έγιναν τα σέρβις μας, και στην συνέχεια τηλεφωνούν για να επιστρέψεις εσύ την TV σου από το κατάστημα που την αγόρασες και στέλνουν με Fax ή e-mail το πιστωτικό!
Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να έχετε όλοι σας νέα TV!
Αύριο θα ασχοληθώ μόνο μαζί με την ομάδα μου...
Η αποστολή των πιστωτικών (από την ομάδα μας) ξεκίνησε ήδη .....
Πείτε ότι θέλετε σήμερα για να το ρυθμίσω αύριο.......

Αν δεν το πάρετε όλοι σας δεν θα πάω στην Λάρισα να πάρω νέα TV!!
Και αφού το πήρα εγώ και άλλοι...(από την λίστα) έρχονται και σε σας. ΤΕΛΟΣ

Τα σέρβις σε ορισμένους (που δεν είχαν γίνει τι απέγινε....τελικώς) εξακολουθούν να τους δημιουργούν πρόβλημα???
Πάρτε με στο τηλ. να μεσολαβήσω....

Τα σέρβις σε ορισμένους (που δεν είχαν γίνει τι απέγινε....τελικώς) εξακολουθούν να τους δημιουργούν πρόβλημα???
Πάρτε με στο τηλ. να μεσολαβήσω....

Εγώ περιμένω ξανά πλακέτα (η 1η ήταν λάθος), δεν ξέρω πότε θα την φέρουν και αν είναι ενήμερη η LG, αλλά το service κάποιου Μανωλ......? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?

Εγώ περιμένω ξανά πλακέτα (η 1η ήταν λάθος), δεν ξέρω πότε θα την φέρουν και αν είναι ενήμερη η LG, αλλά το service κάποιου Μανωλ......? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
Ό,τι θέλεις.. πάρε με στο τηλ. μετά τις 6.00 μμ να σημειώσω τι θέλεις να κάνω.... ετοίμασε όμως τα τηλ. σου και ....τα λέμε

Έχουν πάρει κάποιοι της ομάδας μας πιστωτικά από την LG; Ποιοι είναι αυτοί; Μήπως πρέπει να συμπληρώνουμε στη γνωστή λίστα ένας-ένας που παίρνει πιστωτικό για να ξέρουμε που βρισκόμαστε;