GEORGE M.
Supreme Member
που θα παει δεν θα με παρουν τηλ. και μενα; τα καλητερα εχω να τους πω για το σερβις εδω στα Χανια!!!
Καλημερα σε ολους.
Χθες λογω ονομαστικης εορτης ειχα τρεξιματα, οποτε ηταν δυκολο να γραψω.
Λοιπον...
Το DVD εχει φτιαχτει (δυστυχως ειχα προβλημα και σε αυτο το κομματι) και το μεσημερι θα δοκιμαστει στην τηλεοραση απο τον αδερφο μου. Πιστευω να δει κι αυτος τα προβληματα, οποτε μεχρι το απογευμα θα παρω τον τεχνικο να κανει το update.
Ελπιζω μεχρι αυριο να εχω τελειωσει. :a0210:
Οποτε να προχωρησουμε παρακατω.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά και γρήγορα να βρεις λύση και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι με την τηλεόρασή σου!!!
ΣΟΚ Νο 2 Και ενώ ήρθαν την πρώτη φορα για το firmware ''χάλασε'' το panel και σήμερα θα έρχονταν για την αντικατάστασή του. Και ήρθαν again (2 παληκάρια) και την κατεβάσανε από τον τοίχο και την ξαπλώσανε στο τραπεζάκι και την ανοίξανε και βγάλανε την πλακέτα και βάλανε την νεα.. ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ (Αν και ιδιος σειραικός) έλειπε μια υποδοχή για φυσάκι. Εγκεφαλικό..Ξανά η παλιά πάνω και απο εβδομάδα τα νεότερα. Δεν τους είπα τίποτα, δεν έφταιγαν τα παιδιά(αν και παραξενεύτηκαν που δεν τους έκραξα, μου είπαν). Τι άλλο να κάνω!!!!!!!!!
Μετά τη λίστα που τους έστειλε ο dikemon, είχε κανείς κανά τηλεφώνημα από LG ή καμία ενημέρωση?
Ευχαριστώ πολύ και ότι το καλύτερο επιθυμείς στην ζωή σου να το βρεις.. (εκτός από αυτό της LG που σίγουρα θα λάβεις.....)υποπτέυομαι ότι η LG για κάποιον λόγο καθυστερεί ?
Eλπίζω τις επόμενες μέρες να μάθουμε κάτι ευχάριστο.
καλή βδομάδα και πάντα άξιος ο ¨νονός¨.....
Κάνουν έλεγχο, εάν έγιναν τα σέρβις μας, και στην συνέχεια τηλεφωνούν για να επιστρέψεις εσύ την TV σου από το κατάστημα που την αγόρασες και στέλνουν με Fax ή e-mail το πιστωτικό!Μετά τη λίστα που τους έστειλε ο dikemon, είχε κανείς κανά τηλεφώνημα από LG ή καμία ενημέρωση?
Τα σέρβις σε ορισμένους (που δεν είχαν γίνει τι απέγινε....τελικώς) εξακολουθούν να τους δημιουργούν πρόβλημα???
Πάρτε με στο τηλ. να μεσολαβήσω....
Ό,τι θέλεις.. πάρε με στο τηλ. μετά τις 6.00 μμ να σημειώσω τι θέλεις να κάνω.... ετοίμασε όμως τα τηλ. σου και ....τα λέμεΕγώ περιμένω ξανά 2η πλακέτα (η 1η ήταν λάθος), δεν ξέρω πότε θα την φέρουν και αν είναι ενήμερη η LG, αλλά το service κάποιου Μανωλ......? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.