ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Μίλησες με τον Δημήτρη; Μήπως μπορεί να γίνει κάτι άλλο στην περίπτωσή σου; Τουλάχιστον να την πας στο service στη Θεσσαλονίκη αν γίνεται.

Mου είπε ότι θα θέσει το πρόβλημα στην υπέυθυνη.
Yπάρχει και στην πόλη μου service και έιναι ευκολότερο να μεταφερθεί εδώ.
Στην αναμονή λοιπόν και βλέπουμε.

Φίλε socmaster
κατέβασε αυτό το βιντεάκι
http://rapidshare.com/files/209614450/philips_DNM_demo.VOB
και βάλτο να παίξει στην TV με οποιοδήποτε τρόπο (εγγραφή σε DVD, από PC μέσω HDMI κλπ).
ενεργοποίησε το True motion και θα δείς τι εννοούμε όταν λέμε σπασίματα....

Last edited:
Με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως θα ξαναπερασουν να ξανατσεκαρουν το προβλημα. Θα με ξαναπαρουν να κλεισουμε ραντεβου. Δεν ειναι ματαιο? Τι μπορω να κανω?

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Με πηραν απο το σερβις και μου ειπαν πως θα ξαναπερασουν να ξανατσεκαρουν το προβλημα. Θα με ξαναπαρουν να κλεισουμε ραντεβου. Δεν ειναι ματαιο? Τι μπορω να κανω?

Απλά δείξε τους το πρόβλημα και μην τους αφήσεις να φύγουν αν δεν πάρουν την TV μαζί τους. Έτσι θα γλιτώσεις και τη μεταφορά.

Μυρίζομαι ότι το ίδιο θα κάνουν και σε μένα γιατί όταν είχε έρθει πρώτη φορά δεν είμουνα εγώ στο σπίτι να του δείξω το πρόβλημα.

Μυρίζομαι ότι το ίδιο θα κάνουν και σε μένα γιατί όταν είχε έρθει πρώτη φορά δεν είμουνα εγώ στο σπίτι να του δείξω το πρόβλημα.

Παιδιά υποψιάζομαι πως από την LG είχαν ένα σχέδιο. Να ξεφορτωθούν τους φορτικούς (dikemon, Zαφείρη, jpaudio κλπ) για να διασπάσουν την ομάδα και μετά να μην εξυπηρετήσουν τους υπόλοιπους που ήταν πιο "μαλακοί". Μην το αφήσετε να περάσει. Έτσι κι αλλιώς και ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μέχρι να ικανοποιηθούν όλοι (άσχετα αν έχει πάρει ήδη πιστωτικό για τον εαυτό του. Συμβουλευτήτε τον, εξοπλιστείτε καλά (βιντεάκια, συσκευές κ.α.) και καλέστε τους να δουν το πρόβλημα και μην τους αφήσετε να φύγουν αν δεν πάρουν την TV. Απαιτείστε πιστωτικό.

Ο Βαγγελης εχει καποιο δικιο, δεδομενου οτι μου πηραν την TV και ολα της τα παρελκομενα, λεγοντας οτι παμε για πιστωτικο, και σημερα, μετα απο 10 μερες μου ειπαν οτι μου αλαξαν πλακετα και οτι ειναι οκ για να την παραλαβω, κατι που φυσικα δεν θα κανω. Θα μιλησω με το Δημητρη και θα δουμε.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Παιδιά υποψιάζομαι πως από την LG είχαν ένα σχέδιο. Να ξεφορτωθούν τους φορτικούς (dikemon, Zαφείρη, jpaudio κλπ) για να διασπάσουν την ομάδα και μετά να μην εξυπηρετήσουν τους υπόλοιπους που ήταν πιο "μαλακοί". Μην το αφήσετε να περάσει. Έτσι κι αλλιώς και ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μέχρι να ικανοποιηθούν όλοι (άσχετα αν έχει πάρει ήδη πιστωτικό για τον εαυτό του. Συμβουλευτήτε τον, εξοπλιστείτε καλά (βιντεάκια, συσκευές κ.α.) και καλέστε τους να δουν το πρόβλημα και μην τους αφήσετε να φύγουν αν δεν πάρουν την TV. Απαιτείστε πιστωτικό.

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγώ . . . αλλά δεν θα τους περάσει . . . .
Με ρωτήσαν πόσες φορές ήρθε ο τεχνικός
(μία δεν τους φτάνει φαίνεται) και τι πρόβλημα υπάρχει και γενικά μου τα μασούσαν
(θα το κοιτάζει το αρμοδιο τμήμα το θέμα σας κλπ )
Αντι να μας ζητήσουν συγνώμη για την ταλαιπωρία που μας βάζουν . . .

Last edited:
Ο Βαγγελης εχει καποιο δικιο, δεδομενου οτι μου πηραν την TV και ολα της τα παρελκομενα, λεγοντας οτι παμε για πιστωτικο, και σημερα, μετα απο 10 μερες μου ειπαν οτι μου αλαξαν πλακετα και οτι ειναι οκ για να την παραλαβω, κατι που φυσικα δεν θα κανω. Θα μιλησω με το Δημητρη και θα δουμε.

Μην δεχτείς να σου τη φέρουν. Πάνε εσύ στο service με το βιντεάκι και απόδειξέ τους ότι δεν παίζει.

Δεν παω πουθενα, εδω υπαρχει "δεδικασμενο". Σε 5 απο εμας εδωθει πιστωτικο, αυτο τα λεει ολα. Αυτα με τις καινουργιες πλακετες δεν τα καταλαβαινω. Στην αρχη οταν ηρθαν να βαλουν το νεο firmware, ηταν σιγουροι οτι το προβλημα λυθηκε. Αυτο φυσικα δεν εγινε , καθως ενοποιω του τεχνικου, η TV εδειξε την αδυναμια της στην κινηση για ακομα μια φορα.
Δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο.:violent-smiley-030:

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ)!!

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ)!!

Γι´αυτό είσαι αρχηγός ρε Dikemon . . .

:party:

Δεν παω πουθενα, εδω υπαρχει "δεδικασμενο". Σε 5 απο εμας εδωθει πιστωτικο, αυτο τα λεει ολα. Αυτα με τις καινουργιες πλακετες δεν τα καταλαβαινω. Στην αρχη οταν ηρθαν να βαλουν το νεο firmware, ηταν σιγουροι οτι το προβλημα λυθηκε. Αυτο φυσικα δεν εγινε , καθως ενοποιω του τεχνικου, η TV εδειξε την αδυναμια της στην κινηση για ακομα μια φορα.
Πρόσεχε!! Και έτσι είναι, και δεν είναι... θα τα πούμε στο τηλ μετά της 6.30μμ!!! Πάρε με

Μην πανικοβάλεστε.... Εγώ έχω άλλη εικόνα...για την Υπεύθυνη. Αλά ας με διαβάσει.....
Αφήνω και έναν άσσο να διαρρεύσει (Είμαι διατεθιμένος να στείλω τα "ΜΑΤ" στην LG!!!) Το απόγευμα μιλάει ο δικός μου ο Τρικαλινός, εδώ (Υπουργείο Οικονομικών για οικονομικό έλεγχο στην LG...). Για να δούμε..... Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε 23 και όχι 5 ή 8 (με τους εκτός λίστας, άλλο δεδικασμένο) !!!!

Αυτα με τις καινουργιες πλακετες δεν τα καταλαβαινω. η TV εδειξε την αδυναμια της στην κινηση για ακομα μια φορα.
Μπράβο!!!! Κέρδισες και πλακέτα τυχεράκια!!!! Νομίζω είναι και ένας άλλος!
Εμ! από τα τόσα που τους έκανες... σου απένειμαν και μια πλακέτα!!! Τα βραβεία πηγαίνουν σε άλλους... OSCAR επιτυχίας!
Θέλουν να την κρατήσεις για να τους θυμάσαι...εμ, κάτι θα πρέπει να λες και στα εγγόνια σου...
Κολάρο θα τους την φέρουμε....

Μπράβο!!!! Κέρδισες και πλακέτα τυχεράκια!!!! Νομίζω είναι και ένας άλλος!
Εμ! από τα τόσα που τους έκανες... σου απένειμαν και μια πλακέτα!!! Τα βραβεία πηγαίνουν σε άλλους... OSCAR επιτυχίας!
Θέλουν να την κρατήσεις για να τους θυμάσαι...εμ, κάτι θα πρέπει να λες και στα εγγόνια σου...
Κολάρο θα τους την φέρουμε....

Ναι, ναι, ναι, όπως τα λες Δημήτρη θα έρθουν να μου ''την'' απομείνουν την πλακέτα, ίσως αύριο. Θα τους δεχτώ με ιδιαίτερη χαρά.....

H LG δεν έχει καταλάβει ότι όσο πιό γρήγορα τελειώσει η ιστορία τόσο το καλύτερο γι´αυτήν (και για μας βέβαια),
γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να συνεχίζεται ένα νήμα με τόση αναγνωσιμότητα
το οποίο στην ουσία αποτελεί δυσφήμιση για την εταιρία και σίγουρα έχει επηρεάσει πολούς υποψήφιους αγοραστές.
Ελπίζω η επιμονή μερικών κατά τόπους service (βλέπε νέες πλακέτες κλπ) να
αποτελεί ¨τοπικό φαινόμενο¨ και να μήν γίνεται προπάθεια από τα κεντρικά για να αποδείξουν και ´γω δεν ξέρω τι . . .

Κατεβασα το video, έκανα συνδεση με το pc.Το πρόβλημα είναι εμφανές. Μου κανει και κατι αλλο. Αν αλλαξω το input απο HDMI1 σε Tv tuner και παλι πίσω λέει 'Συνδεση...' και μετα 'Χωρίς σημα'. Πρεπει να κάνεις disabled/enabled το display απο το PC για να επανέλθει.
Αν βάλω το 3.24 χάνω την εγγύηση?

Κατεβασα το video, έκανα συνδεση με το pc.Το πρόβλημα είναι εμφανές. Μου κανει και κατι αλλο. Αν αλλαξω το input απο HDMI1 σε Tv tuner και παλι πίσω λέει 'Συνδεση...' και μετα 'Χωρίς σημα'. Πρεπει να κάνεις disabled/enabled το display απο το PC για να επανέλθει.
Αν βάλω το 3.24 χάνω την εγγύηση?
προφανως φιλε. καλητερα να καλεσεις τεχνικο....