ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Καλημέρα, μόλις με πήραν από LG, ότι εγκρήθηκε η αντικατάσταση της TV, θα μου την φέρουν σπίτι και μετά εγώ στο μααζί όπου και θα πάρω άλλη. Μάλιστα είπαν πως σήμερα κι όλας θα ενημερώσουν το κατάστημα. Φαίνεται πως όλα πήραν το δρόμο τους.

Άρα με την αποχώρηση του vragia και το σημερινό πιστωτικό, αν δεν κάνω κάποιο λαθος, η λίστα διαμορφώνεται ως εξής:

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 :
13)GEORGEDEPPY 37LG7000:
14)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
15)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000:
16) sakisaa 42 lg7000:
17) stefanoszis 37lg7000:
18)VIRTUS ....47 LG7000:
19)msym:
20)Tomb1 47lg7000:
21)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Παιδιά, SOS !!!

Ας ξαναβαλει οποιος μπορεί ΕΔΩ ενα λινκ με το βιντεο με τα πλακακια που δειχνουμε για να πειστουν οτι η τηλεοραση κανει σπασιματα!

Αυριο το πρωι περνα ο τεχνικος για ακομη μια φορα απο το σπιτι μου, και θελω να το καψω σε dvd και να του το βαλω να παιξει !!!! :grandpa:

Ευχαριστώ! :a0210:

Παιδιά, SOS !!!

Ας ξαναβαλει οποιος μπορεί ΕΔΩ ενα λινκ με το βιντεο με τα πλακακια που δειχνουμε για να πειστουν οτι η τηλεοραση κανει σπασιματα!

Αυριο το πρωι περνα ο τεχνικος για ακομη μια φορα απο το σπιτι μου, και θελω να το καψω σε dvd και να του το βαλω να παιξει !!!! :grandpa:

Ευχαριστώ! :a0210:

κάψε το σε ενα dvd....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43000&page=27

Καλημέρα, μόλις με πήραν από LG, ότι εγκρήθηκε η αντικατάσταση της TV, θα μου την φέρουν σπίτι και μετά εγώ στο μααζί όπου και θα πάρω άλλη. Μάλιστα είπαν πως σήμερα κι όλας θα ενημερώσουν το κατάστημα. Φαίνεται πως όλα πήραν το δρόμο τους.

Την λογική να την ξαναφέρουν σπίτι μας, δεν την καταλαβαίνω. Ας την κρατήσουν ή να την πάνε στο κατάστημα άμα θέλουν...

Την λογική να την ξαναφέρουν σπίτι μας, δεν την καταλαβαίνω. Ας την κρατήσουν ή να την πάνε στο κατάστημα άμα θέλουν...

Σωστό αυτό που λες, αλλά μετά από όλα αυτά που περάσαμε, δεν με ενοχλεί αυτό, όπως θα πάω στο μαγαζί να την δώσω θα πάρω άλλη και έληξε.

Είναι στο γενικότερο κλίμα της ταλαιπωρίας. Εγώ τους είπα ότι επειδή πλέον στο σπίτι δεν θα είναι κανένας για τους επόμενους 2,5 μήνες να μου τη φέρουν στη δουλειά μου που είναι και πιο κοντά σ' αυτούς και αρνήθηκαν. Τους πήρε και το κατάστημα που την αγόρασα τηλέφωνο, επειδή είναι φίλος μου, για να την πάνε κατευθείαν εκεί και πάλι αρνήθηκαν. Είπαμε, πρέπει να γίνει δύσκολα η διαδικασία για να "τρομάξουν" οι υπόλοιποι.

Σωστό αυτό που λες, αλλά μετά από όλα αυτά που περάσαμε, δεν με ενοχλεί αυτό, όπως θα πάω στο μαγαζί να την δώσω θα πάρω άλλη και έληξε.
Σιγουρα δεν ενοχλει εσενα και οσους μενετε μονιμα Αθηνα....
Οσοι ειμαστε απο επαρχια ΤΙ πρεπει να κανουμε ομως ???

Εγω αγορασα την TV μεσω γνωστού online καταστηματος, και μου την εστειλαν στο χωρο μου με κουριερ, με δικά τους έξοδα αποστολής! :grandpa:

Τωρα με την αντικατασταση ΠΩΣ θα γινει η διαδικασια ???
Εχω το κουτι της TV αλλα ειναι σε ΑΘΛΙΑ κατασταση... Τοσο καιρο στο μπαλκονι μου (γιατι δεν χωραγε μεσα σπιτι) ειναι μεσα στη σκονη και τη βρωμα....

Κ. Κέμο, αν μπορειτε συζητηστε το και αυτο το θεμα με την LG να δουμε τι γινεται με εμας που ειμαστε εκτος Αθηνών....:grandpa:
ΜΗΠΩΣ θα ηταν σοφοτερο να την παραλαμβανει κατα τοπους το service και να την στελνουν αυτοι στα κεντρικά ???

Ευχαριστώ.

Οσοι ειμαστε απο επαρχια ΤΙ πρεπει να κανουμε ομως ???

Εγω αγορασα την TV μεσω γνωστού online καταστηματος, και μου την εστειλαν στο χωρο μου με κουριερ, με δικά τους έξοδα αποστολής! :grandpa:

Τωρα με την αντικατασταση ΠΩΣ θα γινει η διαδικασια ???
Εχω το κουτι της TV αλλα ειναι σε ΑΘΛΙΑ κατασταση... Τοσο καιρο στο μπαλκονι μου (γιατι δεν χωραγε μεσα σπιτι) ειναι μεσα στη σκονη και τη βρωμα....

Σίγουρα η περίπτωση όλων αυτών που αγόρασαν από internet από άλλη περιοχή είναι πολύ πιο δύσκολη και θέλει και χρήματα για την αποστολή. Πάλι καλά που κράτησες και το κουτί έστω και σε χάλια κατάσταση! Πρέπει οπωσδήποτε σ' αυτές τις περιπτώσεις να στέλνει κατευθείαν το service τις τηλεοράσεις στα κεντρικά.

Το service είναι ένα διαφορετικό μαγαζί από την LG. Δεν μπορούν να στείλουν κάτι για το οποίο έχουν κόψει δελτίο παραλαβής από τον καθένα με άλλο όνομα με νέο δελτίο αποστολής στην LG. Δεν στέκει λογιστικά. Πρέπει να την παραλάβετε πίσω με δελτίο αποστολής στο ίδιο όνομα με αυτό του δελτίου παραλαβής και μετά το μαγαζί θα την παραλάβει με δελτίο παραλαβής από εσάς ώστε να κλείσει και ο κύκλος με την απόδειξη λιανικής που σας είχε κόψει με την αγορά. Ταλαιπωρία, δεν λέω, αλλά μπρός τα κάλη τι είναι ο πόνος... Την δικιά μου την είχα στην αποθήκη 1 μήνα περίπου...
Γιάννης

Last edited:
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτοί που παραγγείλαμε από μακριά θα βγούμε ζημειωμένοι - ταλαιπωρημένοι
και θα μείνουμε και χωρίς TV για κανά 2 βδομαδούλες το λιγότερο. Και να σκεφτεί κανείς οτι στο μόνο που φταίμε τελικά
είναι που επιλέξαμε να πάρουμε την συγκεκριμένη TV.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτοί που παραγγείλαμε από μακριά θα βγούμε ζημειωμένοι - ταλαιπωρημένοι
και θα μείνουμε και χωρίς TV για κανά 2 βδομαδούλες το λιγότερο. Και να σκεφτεί κανείς οτι στο μόνο που φταίμε τελικά
είναι που επιλέξαμε να πάρουμε την συγκεκριμένη TV
.
Μαλλον καπως ετσι θα ειναι το πραγμα....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ αλλα αν η διαδικασια ισχυει το ιδιο και για εμας που μενουμε μακρια απο την αθηνα, εγω προσωπικά,θα αναγκαστω να παραιτηθώ απο το εγχείρημα της αλλαγής !

ΔΕΝ με πειραζει να μεινω καποιες μερες χωρις TV !
Αυτο που με ενοχλεί και θα επρεπε να ενοχλει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ειναι οτι για καποιο λογο που ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ προσωπικά, αναγκαζομαστε να μπουμε σε ολη αυτη την ταλαιπωρία!

ΧΩΡΙΣ να εχω χρονο λογω δουλειας, θα πρεπει να αφιερωσω 2 μερες τουλαχιστον, να βρω κουτι για την TV, να την συσκευάσω, να πληρωψσω ατομα να μου την μεταφερουν στο μεταφορικο γραφειο (γιατι το αμαξι μου ΔΕΝ την χωράει) , να πληρωσω εξοδα να την στειλω, και ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ να περιμενω αρκετες εργασιμες μερες να εγκριθει το πιστωτικο μεχρι να μου στειλουν την καινουργια....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδη το ΜΟΝΟ λαθος που καναναμε ηταν ο,τι επιλεξαμε την συγκεκριμενη TV όπως λεει και ο φιλος sakisaa παραπάνω ????

Κ. Κέμο, ΑΝ μπορειτε, καντε σας παρακαλω μια τελευταια προσπαθεια με την LG σχετικα με την λυση και αυτου του ζητηματος, προκειμενου να μπορεσουμε κι εμεις που μενουμε επαρχια να εξυπηρετηθουμε οσο γινεται πιο ανετα και να ΜΗΝ μπουμε σε ολο αυτο τον γολγοθά....
Ευχαριστώ και πάλι ! :a0210:

Last edited:
1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 Πιστωτικό
13)GEORGEDEPPY 37LG7000:
14)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
15)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000:
16) sakisaa 42 lg7000:
17) stefanoszis 37lg7000:
18)VIRTUS ....47 LG7000:
19)msym:
20)Tomb1 47lg7000:
21)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Γεια σας παιδιά. Είμουν κάτοχος της LG 42 inch 7000. Πριν από 3 ευδομάδες περίπου ήρθαν σπίτι από το service της LG (Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία) για αναβάθμιση του Firmware. Φυσικά δεν υπήρξε καμία βελτίωση, οπότε τα παιδιά από το service παρέλαβαν την τηλεόραση. Μετά από μία ευδομάδα με τηλεφωνική επικοινωνία, με ενημέρωσαν ότι γίνεται επιστροφή της τηλεόρασης και πλέον έχω επιστροφή (πιστωτικό) στο μαγαζί από όπου αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση (Expert). Φυσικά όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά με την LG στην Αθήνα και οι οποίοι με παρέμπεψαν στο service της Θεσσαλονίκης, τους ανέφερα ότι έιμαι από την ομάδα του Κου Κέμου.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στο Δημήτρη για το χρόνο που αφιέρωσε για την επίλυση του προβλήματος.

Οντος ειναι μεγαλο προβλημα η μεταφορα της TV για ατομα απο την επαρχια (εξοδα - κοστος - ταλαιπωρια κ.α).Εμας παντος ανελαβε το σερβις να της στειλει στα κεντρικα (λογο μεγαλης ταλαιπωριας) και το λεω αυτο γιατι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να της στειλουν.Ειναι στο χερι τους αν θελουν να σας εξυπηρετήσουν γιατι οντος η διαδικασια ειναι αυτη που αναφερε ποιο πανω ο jpaudio.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Αν το έκανες αυτό :firstprize::firstprize::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:worshippy::worshippy::drummer::aktion033::aktion033::party:. Προτείνω να σε κάνουμε επίσημο μέλος, είσαι ήρωας!!!
Χα χα χα!!!
Έκατσα Βαγγέλη μου... έκατσα! Είχε πολύ "ένταση" η υπόθεση και έκατσα ως το τέλος. Μόνο :popcorn: δεν είχα...!!!

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Κ. Κέμο, ΑΝ μπορειτε, καντε σας παρακαλω μια τελευταια προσπαθεια με την LG σχετικα με την λυση και αυτου του ζητηματος, προκειμενου να μπορεσουμε κι εμεις που μενουμε επαρχια να εξυπηρετηθουμε οσο γινεται πιο ανετα και να ΜΗΝ μπουμε σε ολο αυτο τον γολγοθά....
Ευχαριστώ και πάλι ! :a0210:[/quote]
Το ξέρω το πρόβλημα! Θα το προσπαθήσω.........Περίμενε νέα μου..

Παιδια την δικη μου την κρατησε το σερβις,αλλα υποψιν οτι τους την παρεδωσα πληρη.....με κουτι σε αψογη κατασταση,ζελατινες-οδηγιες τα παντα.......οπως ακριβως ηταν οταν την αγορασα......μηπως αυτο παιζει καποιο ρολο και καποιες δεν τις κρατανε??